[email protected]
211 0121395

Μια Νέα Αρχή!

Αλλαγή επωνύμου με την υποστήριξη της BCLA

7 λόγοι για να αλλάξετε το επωνυμο σας

Είναι κακόηχο

Λόγω γάμου ή διαζυγίου

Είναι δύσκολο στην προφορά ή ξενικό

Έχει κακή φήμη

Προκαλεί θυμηδία ή περιφρόνηση

Έχει ανήθικο περιεχόμενο

Λόγω δικαστικής απόφασης

Με την υποστήριξη των εξειδικευμένων συνεργατών της Δικηγορικής Εταιρίας μας

Μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα σε αλλαγή του επωνύμου σας.black-arrow

Μάθετε Περισσότερα

Συμπληρώστε τη φόρμα  για για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες

Ονοματεπώνυμο*

Email*
Τηλέφωνο*

Ερώτημα:

‘H επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. 2110121395

Η αλλαγή επωνύμου είναι πολλές φορές όχι απλά χρήσιμη αλλά και απαραίτητη για πολλούς λόγους, ενδεικτικά:

Θέλετε να δείξετε την αγάπη σας στο σύζυγο ή τη σύζυγό σας;

Καθημερινά δεχόμαστε κλήσεις από συζύγους που επιθυμούν να αλλάξουν το επώνυμό τους για να δείξουν την αγάπη τους στον-ην σύζυγο. Με την υποστήριξη  της BCLA είναι μια επιθυμία σας που μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Επιθυμείτε να αποξενωθείτε από το επώνυμο του πρώην συζύγου;

Το διαζύγιο είναι μια δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο. Η διατήρηση του επωνύμου του πρώην συζύγου αποτελεί για πολλές γυναίκες μια δυσάρεστη ανάμνηση. Είναι όμως ένα «βάρος», από το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε με την τεχνογνωσία της BCLA.

Έχετε ξενικό επώνυμο που σας δυσκολεύει στην καθημερινότητα;

Μελέτες ετών έχουν αποδείξει ότι το ξενικό επώνυμο αποτελεί το πρώτο σημείο έκφρασης ρατσιστικών συμπεριφορών και σημαντικό εμπόδιο για την πλήρη ενσωμάτωση και αποδοχή από την τοπική κοινωνία.

Επιθυμείτε να μην συγχέουν το επώνυμό σας με κακές πράξεις;

Είναι γνωστό ότι συνειδητά ή υποσυνείδητα η δύναμη της ταύτισης με πράξεις κακής φήμης που έχουν διαπράξει άλλοι, εξαιτίας της συνεπωνυμίας, είναι μια πραγματικότητα.

Eάν έχετε υποστεί bullying στο χώρο εργασίας σας;

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το επίθετο αποτελεί αντικείμενο χλεύης ή ακόμη και αιτία μειωμένης (αδίκως) αξιοπιστίας έναντι των συναδέλφων.

Έχετε αισθανθεί ότι το επώνυμό σας προκαλεί ρατσιστικές αντιδράσεις;

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα για χρόνια αλλά παρόλα αυτά αντιμετωπίζονται με ρατσιστική διάθεση. Μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του ξενικού σας επωνύμου και να θέσετε τέλος σε αυτό το πρόβλημα.

Έχετε διαπιστώσει ότι αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθειά σας για ανεύρεση εργασίας ή συνεργασιών ή στην εξέλιξή σας;

Οι ειδικοί στις προσλήψεις παραδέχονται ότι το επώνυμο αποτελεί αρκετές φορές παράγοντα που συνειδητά ή υποσυνείδητα παίζει ρόλο στην επιλογή ή όχι ενός βιογραφικού. Επιπλέον παίζει ρόλο σημαντικό για την εξέλιξη του εργαζομένου καθώς μπορεί να επηρεαστεί αντίστοιχα η επιλογή προϊσταμένου.

Επιθυμείτε να μην αντιμετωπίσει το παιδί σας το πρόβλημα που εσείς βιώσατε με το επώνυμό σας;

Είναι χιλιάδες κάθε χρόνο οι αναφορές για παιδιά που έχουν πέσει θύματα bullying στο σχολείο ή τη γειτονιά εξαιτίας του επωνύμου τους. Ίσως να το έχετε και εσείς βιώσει παλιότερα.

Έχετε αισθανθεί ότι το επώνυμό σας αποτελεί εμπόδιο στις συναλλαγές σας;

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να  αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις συναλλαγές τους εξαιτίας ενός επωνύμου,  που προφέρεται δύσκολα και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Το επώνυμό σας αποτελείται από κύριο όνομα;

Δυσχέρεια στις συναλλαγές μπορεί να προκληθεί όταν το  επώνυμο είναι κύριο όνομα [π.χ. Λουκάς Βασίλειος].

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για άλλους λόγους που σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας, μπορείτε να επιδιώξετε την αλλαγή του επωνύμου σας.

Ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν το επίθετό τους:

Ο Γ.Τ. αντιμετώπιζε πολύ συχνά την ίδια επιφύλαξη εξαιτίας της ομοιότητας του επωνύμου του με γνωστό τρομοκράτη.

«Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να αντιδράσω και να βάλω ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Άλλαξα επώνυμο και απαλλάχτηκα οριστικά

Η Μ.Ν. αναζητούσε εργασία για πολλά χρόνια. Mετά από χρόνια ο τωρινός προϊστάμενός της της εκμυστηρεύθηκε ότι δίσταζε να την καλέσει σε συνέντευξη εξαιτίας του επωνύμου της.

«’Ηταν μια πραγματική αποκάλυψη για εμένα, τώρα κατάλαβα γιατί δυσκολευόμουν να βρω δουλειά. Με την αλλαγή δύο γραμμάτων στο επώνυμό μου, απαλλάχτηκα από την καχυποψία»

Ο Μ.Π. αντιμετώπιζε ρατσιστικές συμπεριφορές για χρόνια, παρόλο που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα για δεκαετίες.

«Άλλαξα το ξενικό επίθετό μου και διαπίστωσα ότι η συμπεριφορά των άλλων άλλαξε σημαντικά. Το παιδί μου πηγαίνει σχολείο και κανείς δεν το αντιμετωπίζει ως ξένο.»

screenshot.120

Ελάτε στα γραφεία μας για να μιλήσουμε από κοντά για την υπόθεσή σας.
Λ. Συγγρού 262 Καλλιθέα Τηλ. 2110121395

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Στέλεχος της Δικηγορικής Εταιρίας μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email*
Τηλέφωνο*

Ερώτημα:


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες

H BCLA είναι μια Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα και αποτελείται από έμπειρους δικηγόρους, που διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση σ’ ένα ευρύ φάσμα τομέων του Δικαίου. Η πολυετής ενασχόληση των δικηγόρων με τη μαχόμενη, αλλά και τη συμβουλευτική δικηγορία, έχει δημιουργήσει ένα πλούτο τεχνογνωσίας και εγγυάται την παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Βασική αρχή της δικηγορικής εταιρείας είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων και η εξεύρεση λύσεων στις σχέσεις κράτους πολίτη. Η δαιδαλώδης νομοθεσία, σε συνδυασμό με τη γραφειοκρατία, δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια σε πολίτες και επιχειρήσεις. Όλα τα νομικά εμπόδια αποτελούν πρόκληση για την εταιρεία, η οποία, με την εξειδίκευση των στελεχών της, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των πελατών της, με γνώμονα πάντα την προστασία των δικαιωμάτων τους. Με έμφαση στους τομείς του Διοικητικού [φορολογικό, πειθαρχικό, αστική ευθύνη δημοσίου, ακυρωτικές διαφορές, κοινωνικοασφαλιστικό, διοικητική εκτέλεση] Εργατικού, Αστικού, Οικογενειακού, Εμπορικού, Ποινικού [κοινό και στρατιωτικό ποινικό δίκαιο], Στρατιωτικού Δικαίου [διοικητικες αναφορές, μεταθέσεις, προαγωγές, κρίσεις κλπ], Προσφυγών στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινοτικού Δικαίου και συνδυασμού Δικαίου Επιχειρήσεων και Crisis Management, η 25ετής εμπειρία των στελεχών μας εξασφαλίζει τον άριστο χειρισμό των υποθέσεων και την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Στέλεχος της Δικηγορικής Εταιρίας μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email*
Τηλέφωνο*

Ερώτημα:


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Στέλεχος της Δικηγορικής Εταιρίας μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email*
Τηλέφωνο*

Ερώτημα:


Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό με τις απαραίτητες διαδικασίες