Διεκδικούμε Συντάξεις για Συνταξιούχους που συμμετέχουν σε Συλλόγους!

Διεκδικούμε Συντάξεις για Συνταξιούχους που συμμετέχουν σε Συλλόγους!

Δείτε εδώ κάποιους από τους Συλλόγους

Μάθετε τι εκπτώσεις έχουμε για τους Συλλόγους στις Περικοπές των Συντάξεων

Μάθετε αν ο σύλλογος σας συνεργάζεται μαζί μας στο 211-0121395

Βρισκόμαστε στην κορυφή της εμπιστοσύνης των συνταξιούχων!

Συνταξιούχοι από διάφορους συλλόγους με τους οποίους αγωνιζόμαστε μαζικά για τη δικαίωση τους μας εμπιστεύονται για να διεκδικήσουν πίσω τη χαμένη τους σύνταξη και να ζήσουν και πάλι αξιοπρεπώς.

Μη διστάζετε. Οφείλετε στον εαυτό σας να λάβετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κόψει αντισυνταγματικά όλα αυτά τα χρόνια.

Συνταξιούχοι από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους συλλόγους της χώρας συνεργάζονται μαζί μας!

Τους προσφέραμε τη σιγουριά που χρειάστηκαν για να κινηθούν νομικά μέσω της BCLA και να συνεχίσουν μαζί μας τον αγώνα ενάντια στις παράνομες και άδικες περικοπές των συντάξεων τους!

Προσφέρουμε:
 • Ειδική έκπτωση στο κόστος των δικαστικών εξόδων.
 • Σας ενημερώνουμε για όλα τα απαραίτητα ώστε να προχωρήσετε τη διαδικασία.
 • Συχνή επικοινωνία και καθοδήγηση για τα ζητήματα σας.
 • Το τμήμα υποστήριξης σας εξυπηρετεί και μετά την κατάθεση με συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσής σας
 • Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.
 • Αν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο που συνεργάζεται ήδη μαζί μας προχωρήστε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνά! Μπορείτε να προχωρήσετε σε προσφυγή μέσω της εταιρείας μας με ειδικές εκπτώσεις που σας ευνοούν!

  Συνταξιούχοι από 185 συλλόγους με τους οποίους αγωνιζόμαστε μαζικά για τη δικαίωση τους μας εμπιστεύονται  για να διεκδικήσουν πίσω τη χαμένη τους σύνταξη και να ζήσουν και πάλι αξιοπρεπώς.

  Μη διστάζετε. Οφείλετε στον εαυτό σας να λάβετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κόψει αντισυνταγματικά όλα αυτά τα χρόνια.

  Συνταξιούχοι από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους συλλόγους της χώρας συνεργάζονται μαζί μας!

  Τους προσφέραμε τη σιγουριά που χρειάστηκαν για να κινηθούν νομικά μέσω της BCLA και να συνεχίσουν μαζί μας τον αγώνα ενάντια στις παράνομες και άδικες περικοπές των συντάξεων τους!

  Προσφέρουμε:

  • Ειδική έκπτωση στο κόστος των δικαστικών εξόδων.
  •  Σας ενημερώνουμε για όλα τα απαραίτητα ώστε να προχωρήσετε τη διαδικασία.
  • Συχνή επικοινωνία και καθοδήγηση για τα ζητήματα σας.
  • Το τμήμα υποστήριξης σας εξυπηρετεί και μετά την κατάθεση με συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσής σας.
  • Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Αν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο που συνεργάζεται ήδη μαζί μας προχωρήστε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνά! Μπορείτε να προχωρήσετε σε προσφυγή μέσω της εταιρείας μας με ειδικές εκπτώσεις που σας ευνοούν!

  Είστε μέλη συλλόγου; Δικαιούστε έκπτωση!
  Ενημερωθείτε ΤΩΡΑ στο 2110121395

  Η BCLA έχει πάνω από 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς αυξάνει το δίκτυο της! Υπάρχει ένας συνεργάτης μας σε κάθε γωνιά της χώρας με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την παροχή της καλύτερης δυνατής εκπροσώπησης σας σε κάθε τομέα νομικού δικαίου.

  Είμαστε στο πλευρό των συνταξιούχων και διεκδικούμε μαζί τους την επιστροφή των παράνομων περικοπών που έχουν υποστεί λόγω μνημονίων.

  • Την εταιρεία μας έχουν τιμήσει με την ανάθεση υποθέσεών τους πάνω από 185 σύλλογοι συνταξιούχων από όλη την Ελλάδα.
  • Ενωμένοι στον αγώνα μας μαζί τους θέτουμε τον πήχη πολύ ψηλά. Για αυτό και προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις στο κόστος.
  • Στόχος μας είναι να σας δίνουμε πάντοτε την καλύτερη υποστήριξη και να διεκδικούμε μαζί σας τις αντισυνταγματικές περικοπές των συντάξεων μέχρι να φτάσουμε στην δικαίωση σας!

  Σημαντικό: Είστε πελάτης της BCLA και περιμένετε δικάσιμο της υπόθεσής σας;

  Καλέστε μας στο 211-0121395 και μάθετε την ημερομηνία!

  Δείτε τι λένε μερικοί από τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας

  Ο Νίκος Φρατζεσκάκης, συνταξιούχος υπάλληλος Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τη BCLA και έχει ήδη προτείνει σε φίλους και στο περίγυρο του να συνεργαστούν με την εταιρεία μας, ανεξάρτητα από το ταμείο στο οποίο ανήκουν.

  Ο Αντώνης Ευγένιος, Πρόεδρος του Π.Σ.Μ.Ε.Ν. θεωρεί πως με τη συμβολή της BCLA θα δικαιωθεί και έχει προτείνει σε γνωστούς του να συνεργαστούν μαζί μας για να δικαιωθούν το συντομότερο δυνατόν.

  Ο Κώστας Παπαστεργίου, συνταξιούχος Πυρηνικός Φυσικός, είναι ικανοποιημένος με τη συνεργασία του μαζί μας κα θεωρεί την BCLA μια αξιόπιστη εταιρεία. Για την ακρίβεια έχει ήδη προτείνει σε γνωστούς του να επικοινωνήσουν μαζί μας.

  Πόσο θα μου κοστίσει;

  Όταν εσείς κερδίζετε την σύνταξή σας, εμείς κερδίζουμε την αμοιβή μας, που είναι 5% επί των χρημάτων που εισπράττετε.

  Μέχρι τότε, δηλαδή μέχρι και την οριστική είσπραξη των χρημάτων σας δεν παίρνουμε καθόλου αμοιβή.

  Πριν την έκδοση απόφασης που σας δικαιώνει εσείς καταβάλετε μόνο τα δικαστικά σας έξοδα, μία φορά (δηλαδή χαρτόσημα, δικαστικά ένσημα, τέλος κατάθεσης δικογράφου και δικαστικό επιμελητή με τον ανάλογο ΦΠΑ) και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης!

  Σας ενημερώνουμε για όλα τα απαραίτητα ώστε να προχωρήσετε τη διαδικασία. Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικά πακέτα παροχών υπηρεσιών με εκπτώσεις σε συλλόγους.

  Κινηθείτε άμεσα με τη BCLA και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

  Τμήμα υποστήριξης

  Η Δικηγορική Εταιρεία BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) στεγάζεται στην Καλλιθέα. Η εταιρεία μας γίνεται καθημερινά χώρος συναντήσεων και συναναστροφών με ανθρώπους που απευθύνονται σε εμάς με σκοπό την δικαίωση τους στα ζητήματα που τους απασχολούν.

  Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να δικαιώσουμε όσους έχουν αδικηθεί με κάθε τρόπο και στεκόμαστε στο πλευρό τους από την αρχή μέχρι το τέλος.

  Ξεκινήσαμε με μερικές προσφυγές και σήμερα έχουμε φτάσει τις 78.260 υποθέσεις! Με το 89% των πελατών μας να δηλώνει ικανοποιημένο από την συνεργασία μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας τα τελευταία 25 χρόνια!

  25 χρόνια υποθέσεων. 25 έτη εμπειρίας και ανάπτυξης ανθρώπινων σχέσεων.

  Γιατί η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας είναι η δικαίωση σας!

  Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και συνεργάτες μας έχοντας εμπεριστατωμένη γνώση στα νομικά ζητήματα δεν βρίσκονται εδώ απλά για να σας συμβουλεύσουν, αλλά κυρίως για να σας στηρίξουν!

  Η ικανοποίηση των αιτημάτων και η επιτυχής έκβαση των υποθέσεων σας αποτελούν τον No1 στόχο της ομάδας μας! Μία ομάδα. Μία οικογένεια. Η BCLA δίπλα σας!

  Επικοινωνία

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
  Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
  E-mail: info@bcla.gr
  Web: bcla.gr