+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε στο 211-0121395

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Συνταξιοδοτηθήκατε
  πριν το 2016;

  Έχετε λάβει το νέο εκκαθαριστικό της σύνταξής σας;

  Γνωρίζετε τι χρήματα μπορείτε να διεκδικήσετε;

  Eάν θέλετε να ενημερωθείτε για την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά μιλήστε μας στο Messenger

  Ξεκίνησε η μείωση της προσωπικής διαφοράς!

  Δείτε παραδείγματα

  Η προσωπική διαφορά μειώνεται σταδιακά μέχρι να μηδενίσει. Συγκρίναμε εκκαθαριστικό σύνταξης με διαφορά ενός μήνα (Μάρτιος-Απρίλιος) και επιβεβαιώσαμε το αρχικό μας σενάριο. Η προσωπική διαφορά οδεύει προς το μηδέν και μάλιστα με γρήγορες ταχύτητες καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η μείωση της.

  Εκκαθαριστικό μήνα Μαρτίου

  Εκκαθαριστικό μήνα Απριλίου

  Όπως πολύ ευδιάκριτα μπορείτε να δείτε κι εσείς στο παραπάνω εκκαθαριστικό σημείωμα συνταξιούχου τον Μάρτιο η προσωπική διαφορά (1) ήταν 200,39 ευρώ, ενώ τον Απρίλιο έπεσε στα 169,79 ευρώ. Τον Μάρτιο έλαβε ως τελικό ποσό σύνταξης (2) 802,24 ευρώ, ενώ τον Απρίλιο η σύνταξη μειώθηκε κι έφτασε τα 772,88 ευρώ.

  Στα δύο εκκαθαριστικά σημειώματα μπορείτε επίσης να δείτε ότι οι αντισυνταγματικές μειώσεις συνεχίζονται (3) με τον Ν.4093/12 και τον Ν.4051/12 να συνεχίζουν την εμφάνιση τους. Φυσικά η επιστροφή αναδρομικών εξακολουθεί να βρίσκεται στο 0, εκεί ακριβώς που θα φτάσει και η προσωπική διαφορά.

  Όσοι δεν κινηθούν άμεσα θα δουν την προσωπική διαφορά να μηδενίζεται οριστικά και την τσέπη τους να αδειάζει για ακόμα μία φορά. Μέχρι πότε θα εξακολουθήσετε να δέχεστε μειώσεις;

  Σταματήστε τις αντισυνταγματικές περικοπές που συνεχίζουν να μειώνουν τη σύνταξή σας.

  Υπολογίστε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε σήμερα.

  Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Καλέστε μας: 211-0121395

  Επανυπολογισμός Σύνταξης

  Τι είναι ο επανυπολογισμός;

  Ο επανυπολογισμός των συντάξεων είναι το νέο κόλπο της κυβέρνησης για να ενσωματώσει νέες μειώσεις στις συντάξεις. Οι κρατήσεις που σας έχουν γίνει αναγράφονται αναλυτικα και στο νέο εκκαθαριστικό της σύνταξης σας

  Που βρίσκω το εκκαθαριστικό μου;

  Το εκκαθαριστικό σας μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ βάζοντας τους κωδικούς που έχετε στο Taxisnet.
  Κατεβάστε τον οδηγό

  Τι μπορώ να διεκδικήσω;

  Μετά τον επανυπολογισμό, το μικτό ποσό της σύνταξης σας είναι αρκετά μειωμένο λόγω των παράνομων κρατήσεων. Μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω το ποσό της σύνταξης σας και να αρνηθείτε να δεχτείτε τις νέες περικοπές

  Τι πρέπει να κάνω;

  Για να καταφέρετε να διεκδικήσετε πίσω τη σύνταξη που δικαιούστε πρέπει να ενεργήσετε άμεσα! Όσοι δεν κινηθούν αποδέχονται με την σιωπή τους τις νέες περικοπές στη σύνταξη τους.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Πολλοί ειδικοί αλλά και ο Συνήγορος του Πολίτη αμφισβητούν την αξιοπιστία του νέου εκκαθαρικού σημειώματος, καθώς ο τρόπος που έγινε ο επανυπολογισμός δεν αναγράφεται αναλυτικά. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για σφάλματα τόσο στα ασφαλιστικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν όσο και στον τρόπο του επανυπολογισμού.

  Τα ενημερωτικά σημειώματα δεν περιέχουν σαφείς πληροφορίες για όλη την διαδικασία παρά μόνο αναγράφει τις κρατήσεις που έγιναν, οι οποίες όμως έχουν κριθεί ήδη αντισυνταγματικές από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

  Το νέο ασφαλιστικό θα επηρεάσει κυρίως τους συνταξιούχους που έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης, οι οποίοι θα δουν μια αύξηση στο εισόδημα τους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η “αύξηση” αυτή δεν θα έχει αντίκρισμα στην τσέπη σας, καθώς το ποσό που δικαιούστε θα συμψηφιστεί με το ποσό της προσωπικής διαφοράς.

  Με λίγα λόγια, αν έχετε αρνητική προσωπική διαφορά, η αύξηση που θα έχετε με το νέο ασφαλιστικό θα παρακρατείται για να καλύψει τη διαφορά αυτή.

  Το κράτος όχι μόνο δεν προχώρησε σε επιστροφή των αναδρομικών αλλά ενσωμάτωσε με έμμεσο τρόπο νέες μειώσεις στις συντάξεις. Οι συνταξιούχοι που επιθυμούν να λάβουν πίσω τα χρήματα που στερήθηκαν θα πρέπει να κινηθούν νομικά άμεσα. Το “κόλπο” του επανυπολογισμού δείχνει ξεκάθαρα ότι τα ποσά έχουν μειωθεί σημαντικά και δίνει ακόμα ένα έναυσμα στους συνταξιούχους να διεκδικήσουν τα ποσά που επί χρόνια αποπλήρωναν σε εισφορές. Μπορείτε να διεκδικήσετε αναδρομικά ξεκινώντας από την αγωγή κατά του ΕΦΚΑ.

  Εάν δεν κάνετε κάποια ενέργεια μέχρι τον νέο επανυπολογισμό της σύνταξης σας, θα χάσετε τα αναδρομικά που δικαιούστε από τις παράνομες κρατήσεις του Ν. Κατρούγκαλου. Το ποσό αυτό δεν θα μπορείτε να το διεκδικήσετε μετά τον νέο υπολογισμό, ακόμα και αν καταθέσετε αγωγή, καθώς θα έχει διαμορφωθεί με νέο νόμο. 

  Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα ώστε να εξασφαλίσετε την επιστροφή των αναδρομικών σας και να μη χάσετε τα χρήματα που δικαιωματικά σας ανήκουν και αδίκως σας παρακρατεί το Δημόσιο.

  Όσοι δεν θέλουν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και απαιτούν την επιστροφή των περικοπών τους θα πρέπει να κινηθούν άμεσα με αγωγή κατά του ΕΦΚΑ. Η δικαστική απόφαση αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για να εξασφαλίσετε την σύνταξη που δικαιούστε! Αν δεν προχωρήσετε σε αγωγή, τότε αποδέχεστε τον υποβιβασμό της σύνταξη σας με το νέο μικτό ποσό του επανυπολογισμού.

  Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Για αρχή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211-0121395 ή να μας αποστείλετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα στο support@bcla.gr και να υπολογίσουμε μαζί το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Στη συνέχεια, σας αποστέλλουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση καθώς και το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

  Η BCLA, δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της, αν εσείς δεν πάρετε πίσω τα χρήματά σας! Μόνο οι πελάτες που δικαιώνονται καταβάλλουν το 5% από τα χρήματα και μόνο εφόσον τα εισπράξουν.

  Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι τα δικαστικά έξοδα που καταβάλλονται μία φορά και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης. Η διαδικασία κοστολογείται ανάλογα τη νομοθεσία.

  Γνωρίζετε τι μπορείτε να διεκδικήσετε;

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Η BCLA εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

  Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό της, η εταιρεία δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την κατάθεση αγωγής και την διεκδίκηση των αντισυνταγματικών κρατήσεων πριν παρέλθουν οι προθεσμίες.

  Στάδιο 1

  Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο
  211-0121395 για να υπολογίσετε το ποσό διεκδίκησης και να ενημερωθείτε αναλυτικά.

  Στάδιο 2

  Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο.

  Στάδιο 3

  Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο support@bcla.gr.

  Στάδιο 4

  Προχωρήστε σε κατάθεση των παραβόλων για την εκκίνηση της διαδικασίας διεκδίκησης.

  *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί.

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top