+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Άυλο Συναινετικό Διαζύγιο

Δεν Απαιτείται Πλέον Φυσική Παρουσία

Εύκολα και γρήγορα!

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) επιχειρείται να επιταχυνθεί η διαδικασία για όσους παντρεμένους επιθυμούν να τερματίσουν τον γάμος τους. Σαφώς θα υπάρχουν και κάποια βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι επιλέξουν την εξ αποστάσεως έκδοση διαζυγίου τους.

  Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επικοινωνία αρχικά με τους δικηγόρους τους, καθώς και έναν συμβολαιογράφο.

  Στη συνέχεια, όντως, θα χρειαστεί απλώς η επιβεβαίωση τον στοιχείων τους, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

  Δηλώστε ενδιαφέρον τώρα, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Διαδικασία διαδικτυακή και αξιόπιστη!

  Συγκεκριμένα, απαιτείται μόνον ένας δικηγόρος για να ξεκινήσει το αίτημα διαζυγίου, το οποίο για να ολοκληρωθεί, περνάει από διάφορες μορφές πιστοποίησης.

  1

  Ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί το ένα από τα δύο μέλη του ζεύγους, για να ξεκινήσει την διαδικασία, θα χρειαστεί αρχικά τα στοιχεία των εμπλεκόμενων.

  2

  Όταν αυτά καταχωρηθούν στο αίτημα, αυτό θα πρέπει μετά να εγκριθεί από τον εκάστοτε συμβολαιογράφο καθώς και τον αντίδικο δικηγόρο. Έπειτα, το αίτημα πρέπει να επιβεβαιωθεί από το ζεύγος.

  3

  Εδώ ξεκινά μία μικρή περίοδος αναμονής. Οι εμπλεκόμενοι καλούνται να περιμένουν δέκα ημέρες, κατά τις οποίες, η υπόθεση μπορεί κάλλιστα να διαμορφωθεί ή και να ανακληθεί τελείως.

  4

  Αφού περάσει το δεκαήμερο, δημιουργείται η συμβολαιογραφική πράξη και διανέμεται ώστε να υπογραφεί. Η υπογραφή αυτή, μπορεί να γίνει είτε φυσικά, είτε ψηφιακά. Το συμβόλαιο στη συνέχεια οριστικοποιείται και καταχωρείται.
  Όλη αυτή η διαδικασία θα ήταν ανώφελη εάν δεν γινόταν σωστά η επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων. Επόμενο ήταν λοιπόν και η ενημέρωσή τους να πρέπει να είναι συνεχής. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που γίνεται οποιοδήποτε βήμα προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου, είτε από τους επαγγελματίες, είτε από τους συζύγους, θα στέλνεται αυτόματο ενημερωτικό email σε όλους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Τα οφέλη του Άυλου Συναινετικού Διαζυγίου είναι πολλά.

  Πέραν από την συνεχή ενημέρωση, οι εμπλεκόμενοι γλιτώνουν πλέον την μετάβασή τους σε φορείς όπως το ληξιαρχείο. Τέρμα πια οι πολύωρες αναμονές και οι δυσάρεστες σε πολλές περιπτώσεις συνευρέσεις.

  Εφόσον ο γάμος είναι πολιτικός, μπορεί να τερματιστεί χωρίς ποτέ να χρειαστεί να βγουν τα μέλη του από τα σπίτια τους. Σε περίπτωση θρησκευτικού γάμου, το μόνο μέρος της διαδικασίας που δεν ψηφιοποιήθηκε είναι η επίσκεψη των μελών στη μητρόπολη για τη λύση του γάμου.

  Λύστε ότι απορίες σας έχουν προκύψει.

  Μπορείτε να κάνετε ότι αλλαγές επιθυμείτε.

  Σημαντικό είναι επίσης να ειπωθεί πως θα έχετε την ευχέρεια να ανακαλέσετε ή και να τροποποιήσετε το διαζύγιο καθ’ όλη τη διαδικασία έκδοσής του! Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια αναμονής δέκα ημερών αφού επιβεβαιώσει το ζεύγος το αίτημά τους, αλλά και κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε άλλου τεχνικού βήματος, θα έχετε το δικαίωμα να το ακυρώσετε. Θα πρέπει βέβαια να δηλωθεί και ο λόγος.

  Το διαζύγιο οριστικοποιείται μόνον καταχωρηθεί η λύση της Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου από το Ληξιαρχείο. Υπενθυμίζουμε, πως η φυσική παρουσία δεν χρειάζεται για αυτό το βήμα. Όταν ολοκληρωθεί, ενημερώνονται αντίστοιχα οι δικηγόροι, ο συμβολαιογράφος, και το πρώην πλέον ζεύγος. Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία και σας ενημερώνει για όλα.

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top