+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Διαζύγιο Express

Σε 10 μέρες

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Δεν απαιτείται πλέον φυσική παρουσία

  Ο γάμος δεν εξελίχθηκε όπως υπολογίσατε. Οι δυσκολίες είναι πολύ περισσότερες από αυτές που περιμένατε. Αυτό δεν σημαίνει πως και η λύση του γάμου θα πρέπει να είναι απαιτητική. Για την ακρίβεια μπορείτε να αποκτήσετε ένα δεύτερο ξεκίνημα με απόλυτο σεβασμό, ταχύτητα και επιτυχία.

  Το άυλο συναινετικό διαζύγιο μπορεί να εκδοθεί εύκολα και γρήγορα. Κάντε μια νέα αρχή στην ζωή σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με την γραφειοκρατία. Είναι κρίμα να διαιωνίζουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Με την νέα Ενιαία Ψηφιακή Πύλη του gov.gr και την έμπειρη νομική ομάδα της BCLA, μπορείτε να λύσετε τον γάμο σας, σε μόλις δέκα ημέρες.

  Δεν υπάρχει λόγος πια να:
  – Περιμένετε στο ληξιαρχείο
  – Υπομένετε στενάχωρες συνευρέσεις
  – Καθυστερείτε το νέο σας ξεκίνημα

  Διαδικασία διαδικτυακή και αξιόπιστη,
  Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία από την Αρχή μέχρι το Τέλος.

  Άυλο Συναινετικό Διαζύγιο σε 4 Βήματα

  1

  Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το ένα από τα δύο μέλη του ζεύγους, για να ξεκινήσει την διαδικασία, χρειάζεται αρχικά τα στοιχεία των εμπλεκόμενων.

  2

  Όταν λοιπόν αυτά καταχωρηθούν στο αίτημα, αυτό θα πρέπει μετά να εγκριθεί από τον εκάστοτε συμβολαιογράφο καθώς και τον αντίδικο δικηγόρο. Έπειτα, το αίτημα πρέπει να επιβεβαιωθεί από το ζεύγος.

  3

  Εδώ επομένως ξεκινά μία μικρή περίοδος αναμονής. Οι εμπλεκόμενοι καλούνται να περιμένουν δέκα ημέρες, κατά τις οποίες, η υπόθεση μπορεί κάλλιστα να διαμορφωθεί ή και να ανακληθεί τελείως.

  4

  Εδώ επομένως ξεκινά μία μικρή περίοδος αναμονής. Οι εμπλεκόμενοι καλούνται να περιμένουν δέκα ημέρες, κατά τις οποίες, η υπόθεση μπορεί κάλλιστα να διαμορφωθεί ή και να ανακληθεί τελείως.

  Απαραίτητα Έγγραφα για την Έκδοση του Διαζυγίου

  Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης Τέκνων

  Συμφωνία για ποσό διατροφής & επιμέλειας (που θα μείνουν τα παιδιά και πόσο θα επικοινωνούν με τον άλλο γονέα;)

  Ταυτότητες συζύγων

  Ληξιαρχική Πράξη Γάμου

  Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

  Είστε ήδη σε διάσταση;

  Σε 3 μέρες θα έχετε ξεμπερδέψει

  Αν βρίσκεστε σε διάσταση εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

  Το μόνο που απαιτείται είναι οι ταυτότητές σας, η ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

  Η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες με συνολικό κόστος 300 ευρώ.

  Μην περιμένετε άλλο!

  FAQs

  Είμαστε η BCLA, Μοντέρνα Δικηγορική Εταιρεία. Τα 3 πράγματα που μας χαρακτηρίζουν είναι:

  • Ο στόχος μας: Η δικαίωσή σας, για αυτόν τον λόγο άλλωστε, δεν πληρωνόμαστε αν εσείς δεν πληρωθείτε πρώτα!
  • Η Στάση μας: Είμαστε δίπλα σας ώστε να δώσουμε μαζί τέλος στον παραλογισμό των μνημονιακών περικοπών που ακόμα μας ταλαιπωρούν.
  • Η Εξέλιξή μας: Καινοτομούμε και εξελισσόμαστε, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 online ώστε καμία φωνή να μην μείνει ανήκουστη.

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα. Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας, είναι έτοιμοι να σας απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις που σας έχουν προκύψει επί του θέματος αλλά και γενικότερα.

  Όπως αντιλαμβάνεστε, κάθε περίπτωση διαφέρει. Το κόστος θα εξαρτηθεί από το πλήθος των κινήσεων που θα χρειαστεί να κάνουμε.

  Σε κάθε περίπτωση όμως μην ανησυχείτε, είναι γενική πρακτική της εταιρείας μας να επικοινωνούμε τέτοια θέματα εκ των προτέρων.

  Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Λεωφόρο Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, στο ύψος της Καλλιθέας, με ταχυδρομικό κώδικα 176 72. Μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 211-0121395, να μας στείλετε email στο info@bcla.gr ή να μας μιλήσετε στο Messenger οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

  Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ανάκληση αν θελήσετε να κάνετε στο διαζύγιο, μπορεί να συμβεί καθ’ όλη την διάρκεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας το πείτε. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία!

  Πόσο μάλλον κατά την αναγκαστική περίοδο αναμονής που προβλέπει ο νόμος αφού κάνουμε την αρχική αίτηση. Αν πάλι δεν προκύψει κάποια αλλαγή, η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη.

  Η μόνη διαδικασία η οποία δεν ψηφιοποιήθηκε είναι η λύση του γάμου στην Μητρόπολη. Σε περίπτωση όμως πολιτικού γάμου, η διαδικασία είναι εξ ολοκλήρου διαδικτυακή. Σκοπεύουμε να σας καθοδηγήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια. Ξεκινάμε την διαδικασία καταχωρώντας το αίτημά σας, αυτό εγκρίνεται από τους αντιδίκους και μετά την μικρή περίοδο αναμονής που προβλέπει ο νόμος δημιουργείται η συμβολαιογραφική πράξη και αφού υπογραφεί και από τα δύο μέλη, ο γάμος θεωρείται πια ληγμένος.

  Πρακτικά για να εκδοθεί το άυλο συναινετικό διαζύγιο χρειάζεται ένας δικηγόρος για κάθε μεριά και ένας συμβολαιογράφος. Στην BCLA θα σας λυθούν τα χέρια. Επιλέγουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, και ως εκ τούτου έχουμε φροντίσει να ψηφιοποιήσουμε όσες περισσότερες διαδικασίες είναι δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο σας είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας χρησιμοποιώντας το μέσο προτίμησής σας. Δεν χρειάζεται καν να βρισκόμαστε στην ίδια πόλη.

  Διαζύγιο Express

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Καθώς εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top