+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Τι μας ρώτησε ο κ. Γιώργος για τις δικαστικές αποφάσεις

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Πριν από λίγο καιρό ο κ. Γιώργος, συνταξιούχος τραπεζικός, επισκέφθηκε, έχοντας για παρεα τον 8χρονο συνονόματο εγγονό του, τα γραφεία μας, για να μάθει τι μπορεί να κάνει ώστε να πάρει πίσω τη χαμένη του σύνταξη. Τα χρήματα που έχασε τα χρόνια της κρίσης είναι πολλά, με αποτέλεσμα το βιωτικό του επίπεδο να μειωθεί αισθητά. Παρόλα αυτά, περήφανος ο ίδιος, συνεχίζει να μοιράζει παντού χαμόγελα και να κάνει όλα τα χατίρια του εγγονού του.

Σε μία από τις βόλτες τους λοιπόν πέρασαν από τα γραφεία μας. Ο μικρός Γιωργάκης δεν ήξερε ακριβώς τι θα έκαναν εδώ, αλλά εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο που είδε να πηγαινοέρχεται. Ο κ. Γιώργος είχε κλείσει ραντεβού μαζί μας τηλεφωνικώς και μας είχε ενημερώσει: “Θα φέρω και τον εγγονό μου. Δουλεύουν οι γονείς του και τον κρατάω εγώ τώρα που δεν έχει σχολείο. Στο κάτω κάτω για αυτόν θέλω να πάρω πίσω τα χρήματα. Να μπορώ να του δίνω ένα χαρτζιλίκι μέχρι να μεγαλώσει”.

Όση ώρα μιλούσαμε με τον παππού του ο μικρός Γιωργάκης δεν έδινε σημασία. Πιο πολύ έδειχναν να τον ενδιαφέρουν οι υπολογιστές και τα τηλέφωνα που χτυπούσαν δίπλα του παρά η συζήτησή μας. Ο παππούς του όμως μας άκουγε με προσοχή, αν και φαινόταν ότι κάποιος προβληματισμός υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού του. Αφού του εξηγήσαμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει στάθηκε σε ένα σημαντικό σημείο: “Εντάξει, το δικαστήριο θα με δικαιώσει, τα χρήματα όμως θα τα δώ ή μόνο στα λόγια;

Η παραπάνω εύλογη απορία του κ. Γιώργου στάθηκε αφορμή για να δημοσιεύσουμε ένα μέρος της συνάντησης μας, έτσι ώστε να μάθετε και εσείς πως η είσπραξη των χρημάτων μετά τη δικαίωση είναι δεδομένη.

Ενδεικτική υπόθεση που αναλάβαμε και ο πελάτης μας αποζημιώθηκε:

Θέλετε να διεκδικήσετε τα χρήματα σας;

Πως μπορώ να πάρω πίσω τη χαμένη μου σύνταξη;

Ένα από τα νομικά ζητήματα στα οποία εξειδικεύεται η εταιρεία μας, είναι η διεκδίκηση των αντισυνταγματικών περικοπών που έχουν γίνει στις συντάξεις τα τελευταία χρόνια. Με τη στήριξη μας, πλήθος συνταξιούχων έχει καταφέρει να πάρει πίσω τα χρήματα που παράνομα στερήθηκε. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι ενδεικτικές και επαναλαμβανόμενες. Υποθέσεις όπως η παράνομη παρακράτηση από τις συντάξεις υπέρ του ΕΟΠΥΥ και εκείνες που αφορούν την εισφορά αλληλεγγύης έχουν ήδη επιστρέψει χρήματα σε πελάτες μας.

Το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τις επερχόμενες περικοπές του 2019, οι οποίες αναμένεται να κριθούν αντισυνταγματικές. Επιπλέον, τα δικαστήρια δικαιώνουν πλέον και τους εργαζομένους του δημοσίου για την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού. Με την κατάλληλη νομική βοήθεια και τις σωστές συμβουλές όλοι όσοι είδαν τις συντάξεις τους να κατρακυλούν σε μία νύχτα μπορούν πλέον να κερδίσουν πίσω το χαμένο επίπεδο της ζωής τους.

Συμβούλιο της Επικρατείας

Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών

Ελεγκτικό Συνέδριο

Μισθοδικείο

Για ποια θέματα μπορώ να διεκδικήσω αποζημίωση;

Η εταιρία μας δεν ασχολείται όμως μόνο τη διεκδίκηση των περικοπών συντάξεων αλλά έχουμε αναλάβει μια σειρά υποθέσεων που αφορούν άλλα ζητήματα και έχουν αποζημιωθεί χιλιάδες πολίτες με την υποστήριξη μας! Ενδεικτικά ασχολούμαστε:

 

Διεκδίκηση Περικοπών Συντάξεων

Διεκδίκηση 13ου και 14ου Μισθού

Ιατρικά Λάθη

Κόκκινα Δάνεια Επιχειρήσεων

•Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

•Απελευθέρωση Εγγυητή Δανείου

•Δάνεια Ελβετικού Φράγκου

•Δίκαιο Internet

Scroll to Top