+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα αναδρομικά σας

Πολλοί συνταξιούχοι θέλουν να ξεκινήσουν την διαδικασία διεκδίκησης των αναδρομικών τους αλλά τους φαίνεται μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία.

Όχι πια!

Στην BCLA βρίσκουμε λύση στα προβλήματα των συνταξιούχων με απλές και γρήγορες διαδικασίες.

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος σας βοηθάμε να κάνουμε μαζί έναν υπολογισμό των αναδρομικών που δικαιούστε πίσω.

Στη συνέχεια, σας αποστέλλουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε ώστε να ξεκινήσει η νομική διαδικασία διεκδίκησης.

Όπως αναφέρει και το εργολαβικό συμφωνητικό δίκης, η εταιρεία μας δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της παρά μόνο μετά την επιστροφή των χρημάτων σας. Μόνο αφού δικαιωθείτε και λάβετε πίσω το ποσό που δικαιούστε, αμειβόμαστε με το 5% του ποσού που εισπράξατε.

Τέλος, καταθέτουμε το δικόγραφο σας στο αρμόδιο δικαστήριο και σας δίνουμε τους κωδικούς παρακολούθησης της υπόθεσης σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς διαδικτυακά και εσείς την πορεία της.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας το τμήμα υποστήριξης μας και συγκεκριμένα ο αρμόδιος που αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση σας βρίσκεται δίπλα σας και σας καθοδηγεί για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Για να διεκδικήσετε πίσω και εσείς τα αναδρομικά σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά στο 211-0121395. Υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει.

Scroll to Top