13ος και 14ος μισθός πίσω στα χέρια Δημοσίων Υπαλλήλων

Χιλιάδες το κυνήγησαν και δικαιώθηκαν.

Γίνετε κι εσείς ένας ακόμη!

e-book_transparent_300x300

Στο βιβλίο μας θα δείτε:

Ποιοί υπάλληλοι δικαιώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
Πόσα χρήματα τους επέστρεψε το δικαστήριο.
Tο σκεπτικό των αποφάσεων.

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΕ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Δείτε ποιοι παίρνουν ακόμη δώρα και επιδόματα στο δημόσιο.

Καλέστε στο 211.012.1395
Και πάρτε το βιβλίο μας σε έντυπη μορφή

13ος & 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

e-book_transparent_300x300

Στο βιβλίο μας θα δείτε:

Ποιοί υπάλληλοι δικαιώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
Πόσα χρήματα τους επέστρεψε το δικαστήριο.
Tο σκεπτικό των αποφάσεων.

Τα δώρα και τα επιδόματα έχουν καταργηθεί για όλους.
Κάποιοι όμως τα πήραν ξανά!

Πώς; Δείτε στο δωρεάν βιβλίο μας!

2 μισθοί τον χρόνο κομμένοι; Όχι πια…

Αντισυνταγματική η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού σύμφωνα με 6 δικαστικές αποφάσεις.

Έξι διαφορετικά δικαστήρια επέστρεψαν τα δώρα και τα επιδόματα τους, στους εργαζόμενους που τα διεκδίκησαν!

Αντισυνταγματική η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού σύμφωνα με 6 δικαστικές αποφάσεις.

Έξι διαφορετικά δικαστήρια επέστρεψαν τα δώρα και τα επιδόματα τους, στους εργαζόμενους που τα διεκδίκησαν!

Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο:

Αξιοποιήστε το σήμερα και εξασφαλίστε ένα μέλλον με δώρα κι επιδόματα!
Ανακτήστε τα αναδρομικά και με τόκο!

Προλάβετε την προθεσμία:

Το δικαστήριο που θα κρίνει ότι δικαιούστε δώρα κι επιδόματα δεν θα μπορέσει να σας τα επιστρέψει αν κινηθείτε εκτός προθεσμίας!
Ασκήστε το δικαίωμα σας πριν παραγραφεί!

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι απλό! Εσείς συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας  και εμείς σας καλούμε άμεσα για να σας ενημερώσουμε πάνω σε ότι χρειάζεστε. Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία. Ρωτήστε μας!

Η BCLA, δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της, αν εσείς δεν κερδίσετε τα χρήματά σας! Πληρώνετε μόνο το κόστος του δικαστηρίου. Μόνο οι πελάτες που δικαιώνονται καταβάλλουν το 5% από τα χρήματα που έχουν ήδη εισπράξει ως αμοιβή δικηγόρου. Έχουμε την εξής φιλοσοφία: όταν κερδίζουμε την δίκη, κερδίζουμε μαζί: Εσείς τα χρήματα σας, κι εμείς την αμοιβή μας.

Εάν το κράτος δεν συμμορφωθεί με οποιαδήποτε δικαστική απόφαση, αντιμετωπίζει σοβαρότατες συνέπειες. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, επιδικάζει τεράστια πρόστιμα σε κάθε κράτος που συνεχίζει μετά την απόφαση να καταπατά τα δικαιώματα των πολιτών! Επιπλέον, ούτε οι δανειστές της χώρας, μπορούν να αντιδράσουν όταν μέτρα του μνημονίου ακυρώνονται με δικαστική απόφαση.

«Αφού δεν θα κερδίσεις, αφού αυτά δεν δουλεύουν στην Ελλάδα» είναι φράσεις που ακούγονται συχνά… Πόσοι από αυτούς που τις λένε, όμως, το έχουν ψάξει πραγματικά; Είναι χιλιάδες οι αδικημένοι από τις περικοπές πολίτες, που έχουν πάρει τα χρήματά τους πίσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει γενικά η κατάλληλη ενημέρωση για το πώς γίνεται μια σοβαρή διεκδίκηση δικαιωμάτων, στην Ελλάδα!

Αυτό υπόσχονται όλες οι κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν κάνουν. Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Ναι, οι αποφάσεις που αναφέραμε και παραπάνω είναι πραγματικές περιπτώσεις εργαζόμενων που ανέκτησαν τα δώρα και τα επιδόματα τους. Μιλάμε για τις αποφάσεις υπ’ αριθμόν: 1093/2017, 608/2017 Και 619/2017 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, 467/2016 του Ειρηνοδικείου Λαμίας, 7/2016 του Ειρηνοδικείου Καλαμάτας, και την 1198/2017 του ΣT’ τμήματος του ΣτΕ! Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στον παραπάνω πίνακα.

Τμήμα υποστήριξης

Είπαν για εμάς

«Την πρώτη φορά που επικοινώνησα με την BCLA, είχα πολλές απορίες σχετικά με τον 13 ο μισθό και αν μπορώ να τον ξαναπάρω. Ήταν τόσο εξυπηρετικοί και με βοήθησαν να καταλάβω τα δικαιώματά μου»

«Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεσή μου, όχι μόνο απαντούσε σε κάθε μου απορία όποτε τον καλούσα, αλλά και με την ομάδα των ασκουμένων του κατάφερε να μου φέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Μου άρεσε που ασχολήθηκαν τόσοι άνθρωποι με τη δική μου δικαίωση. Διεκδικώ 2.000€ και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάρω.»

«Πήγα στην BCLA πριν ένα χρόνο περίπου επειδή είχαμε κλείσει ραντεβού με την σύμβουλο. Όσο περίμενα γνώρισα κόσμο που ένιωθε το ίδιο με εμένα, νέοι άνθρωποι με οικογένειες που έχουν όνειρα και προσδοκίες. Δώρο Χριστουγέννων για μένα σημαίνει ότι μπορώ να χαρίσω στην οικογένεια μου το κάτι παραπάνω εκείνες τις μέρες. Και δεν θα αφήσω κανέναν να μου το στερήσει αυτό.»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο όλο αυτό. Είδα την διαφήμιση για τους μισθούς που χάνουμε και πάτησα για να με καλέσουν. Με πήραν την επόμενη μέρα, μου εξήγησαν ποια χαρτιά πρέπει να στείλω και από κει και πέρα απλά με ενημερώνουν κάθε φορά για το που βρισκόμαστε. Εγώ δεν έχει χρειαστεί να κάνω τίποτα»

72% δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει νομικές ενέργειες διεκδίκησης του μισθού του με τόσο χαμηλό κόστος.