BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

Καλωσήρθατε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεκδίκησης αναδρομικών της BCLA

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσουμε την διαδικασία διεκδίκησης των αναδρομικών

[activecampaign form=426]

[ultimate_heading main_heading=”Εκμεταλλευτείτε την ηλεκτρονική διαδικασία” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”1″ main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:26px;tablet:20px;mobile:18px;” el_class=”headinglandingrgba” line_width=”100″ sub_heading_style=”font-weight:bold;” sub_heading_font_size=”desktop:26px;tablet:20px;mobile:18px;” spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:20px;”]Διεκδικήστε αναδρομικά 5 ετών[/ultimate_heading]

Η BCLA αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες της διεκδίκησής σας!

[info_list position=”top” font_size_icon=”35″ css_info_list=”.vc_custom_1554892294875{padding-top: 10px !important;}”][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^33970|url^//bcla.gr/wp-content/uploads/2019/04/papers-1.png|caption^null|alt^null|title^papers|description^null” desc_font_size=”desktop:26px;”]Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και αποστείλετε τα (2) έγγραφα για τον υπολογισμό του ποσού διεκδίκησης[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^33969|url^//bcla.gr/wp-content/uploads/2019/04/money-1.png|caption^null|alt^null|title^money|description^null” desc_font_size=”desktop:26px;”]Ενημερωθείτε άμεσα για το ποσό διεκδίκησης και το κόστος[/info_list_item][info_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^33968|url^//bcla.gr/wp-content/uploads/2019/04/Untitled-1-1.png|caption^null|alt^null|title^Untitled-1|description^null” desc_font_size=”desktop:26px;”]Κατάθεση και παρακολούθηση υπόθεσης με συνεχή ενημέρωση[/info_list_item][/info_list]
[ultimate_heading main_heading=”Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να συμπληρώσετε την φόρμα” main_heading_font_size=”desktop:20px;mobile:17px;” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][ult_buttons btn_title=”ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ” btn_link=”url:%23ninja-popup-32937|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ea6710″ btn_anim_effect=”ulta-push” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#dd3333″ btn_border_size=”2″ btn_radius=”10″ btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#eaeaea” btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:19px;”]
[ultimate_heading main_heading=”Η αμοιβή μας έρχεται με την είσπραξή σας, όπως ορίζει το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης που υπογράφουμε.” main_heading_font_size=”desktop:22px;mobile:18px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading]

Ποια είναι η διαδικασία & Πόσο κοστίζει;

ΒΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

papers

1 Συμπληρώστε και αποστείλετε τα έγγραφα

Θα λάβετε ένα email με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μπορείτε να τα αποστείλετε:

  • Παραδοσιακά, μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Λ. Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2 Καλλιθέα, Τ.Κ. 17672)
  • Μέσω email, αν είστε της τεχνολογίας, στο katatheseis@bcla.gr με ονοματεπώνυμο και θέμα μηνύματος.
money

2 Ενημερωθείτε άμεσα για το ποσό διεκδίκησης και το κόστος

Αφού λάβουμε τα έγγραφα σας θα υπολογίσουμε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε νομικά.

Όσο για την αμοιβή μας; Ορίζεται από το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης που υπογράφουμε. Λαμβάνουμε μόνο ένα 5% κατά την δικαίωσή σας, καθώς και τα απαραίτητα διαχειριστικά έξοδα που πρέπει να καταβάλετε για την κατάθεση της αγωγής (ενδεικτικά για το Ν. 4093/12 97€+ΦΠΑ).

Untitled-1

3 Κατάθεση και Ενημέρωση

Με την εξουσιοδότησή σας θεωρημένη από το ΚΕΠ και το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης ξεκινά η διαδικασία.

Το εν λόγω συμφωνητικό περιλαμβάνει και το ποσοστό 5% της αμοιβής μας επί του ποσού, που διεκδικείτε συν τους νόμιμους τόκους. Η αμοιβή αυτή καταβάλλεται στην εταιρεία μας με την επιτυχή έκβαση της δίκης και την είσπραξη από την πλευρά σας του ποσού, που θα επιδικαστεί.

Με την εξόφληση του ποσού για την ανάληψη της υπόθεσης, ανοίγει ο ατομικός σας φάκελος και η εταιρεία συντάσσει το δικόγραφο της αγωγής, το οποίο κατατίθεται στο αρμόδιο δικαστήριο.

[just_icon icon=”Defaults-check” icon_size=”100″ icon_color=”#83d614″]

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Στο τέλος της διαδικασίας λαμβάνετε:

  • κωδικό κατάθεσης της αγωγής
  • κωδικό παρακολούθησης της υπόθεσης

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεσή σας!

Κάντε το 1ο βήμα σήμερα

[ult_buttons btn_title=”ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ” btn_link=”url:%23ninja-popup-32937|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ea6710″ btn_anim_effect=”ulta-push” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#dd3333″ btn_border_size=”2″ btn_radius=”10″ btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#eaeaea” btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:19px;”]

Γιατί να κινηθώ νομικά;

Μέσω της νομικής οδού διασφαλίζεται η επιστροφή του συνολικού ποσού που διεκδικείτε. Με αυτό τον τρόπο κατοχυρώνετε την επιστροφή των αντισυνταγματικών περικοπών που έχετε δεχθεί τα τελευταία χρόνια.

Το ΣτΕ έχει δικαιώσει όσους κινήθηκαν για:

  • 4093/12 | ειδικά μισθολόγια (δικαστές, ένστολοι)
  • Δώρα Δημοσίου και μειώσεις (γιατροί ΕΟΠΥΥ)
  • Περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (ένστολοι, στρατιωτικοί)

 

Οι συνταξιούχοι που θα προλάβουν να κινηθούν νομικά θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην άμεση επιστροφή των περικοπών τους.

[la_block id=”32676″]

Συχνές Ερωτήσεις

Αφού λάβουμε από εσάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για τον υπολογισμό, θα σας γνωστοποιήσουμε το ακριβές ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Το ποσό προκύπτει από το Ταμείο που προέρχεστε, τις συνολικές περικοπές και μειώσεις που έχετε δεχθεί και τα έτη διεκδίκησης.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα λάβετε άμεσα email στο οποίο θα περιλαμβάνονται αναλυτικά τα (2) έγγραφα που χρειάζεται να συμπληρώσετε. Μετά την αποστολή των εγγράφων θα ενημερωθείτε για το ποσό διεκδίκησης και το κόστος συνεργασίας. Με την ανάθεση της υπόθεσής σας σε εμάς και την αποστολή της εξουσιοδότησης (επικυρωμένης από τα Κ.Ε.Π.) ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, λόγω των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων τα δικαστήρια το Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα ανοίγουν και θα κλείνουν για κάποιες ημέρες ενώ και όλο τον Αύγουστο θα είναι κλειστά για τις λεγόμενες δικαστικές διακοπές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εάν έχετε αποφασίσει να μη χάσετε τα αναδρομικά που δικαιούστε να διεκδικήσετε, είναι καλύτερο να κινηθείτε άμεσα.

Για να μην χάσετε ενδεχομένως ακόμη και 2-3 μήνες αναδρομικών εξαιτίας των καθυστερήσεων που δημιουργούνται στις καταθέσεις από το κλείσιμο των δικαστηρίων.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας έχει οργανωθεί για να σας εξυπηρετήσει άμεσα ώστε να μη χάσετε ούτε ένα μήνα από τα αναδρομικά που δικαιούστε να διεκδικήσετε.

Η BCLA, δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της, αν εσείς δεν πάρετε πίσω τα χρήματά σας! Μόνο οι πελάτες που δικαιώνονται καταβάλλουν το 5% από τα χρήματα και μόνο εφόσον τα εισπράξουν. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι τα δικαστικά έξοδα που καταβάλλονται μία φορά και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης. Η διαδικασία κοστολογείται ανάλογα τη νομοθεσία, για παράδειγμα το κόστος για τον Ν. 4024, ανέρχεται στα 97€+Φ.Π.Α.

Δεν θα σας αποτρέψουμε από μία ενέργεια που μπορεί να στηρίξει τα δικαιώματά σας. Η εμπειρία μας ωστόσο δείχνει ότι αυτές οι αιτήσεις απλά δίνουν χρόνο στο κράτος για να μην πράξει τα δέοντα. Ενδεικτικά σας κοινοποιούμε εδώ 2 τέτοιες απαντήσεις σε σχετικές αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

Δυστυχώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διασφαλιστεί η επιστροφή των χρημάτων εάν δεν υπάρξει απόφαση που να σας δικαιώνει. Με την απόφαση του δικαστηρίου στα χέρια σας κατοχυρώνεται η επιστροφή των περικοπών και μειώσεων στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Όσοι κινήθηκαν εναντίον των αντισυνταγματικών νόμων:

  • 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια (δικαστές, ένστολοι)
  • Δώρα Δημοσίου και μειώσεις (γιατροί ΕΟΠΥΥ)
  • Περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (ένστολοι, στρατιωτικοί) …δικαιώθηκαν!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μόλις καταθέσουμε την υπόθεση σας στο αρμόδιο δικαστήριο, σας αποστέλλουμε τον αριθμό της κατάθεσης σας και τον κωδικό διαδικτυακής παρακολούθησης της. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς αυτούς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και να παρακολουθείτε την πορεία της υπόθεσης σας. Και φυσικά μπορείτε να μας καλείτε πάντοτε για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της υπόθεσής σας στο 2109536694.

Γνωρίστε μας

Στην BCLA, 25 χρόνια τώρα καινοτομούμε για εσάς για να μην παραιτηθείτε από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας!

Ως μια εταιρία που έχει συνεργαστεί με πληθώρα συνταξιούχων στον αγώνα για επιστροφή αναδρομικών συντάξεων και Δώρων, όλοι εμείς στη δικηγορική εταιρεία BCLA Δ. Σπυρόπουλος και συνεργάτες γνωρίζουμε πώς να οργανώνουμε τις νομικές μας ενέργειες με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικούμε τα δικαιώματά σας με απλές και κατανοητές διαδικασίες.

[ultimate_icon_list icon_size=”28″ icon_margin=”20″ css_icon_list=”.vc_custom_1554967468613{margin-top: 20px !important;}”][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#83d614″ el_class=”iconlistmargin” content_font_size=”desktop:22px;”]Εμείς σας βοηθάμε να ξεπεράσετε κάθε σας εμπόδιο αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία για εσάς.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”28″ icon_margin=”20″ css_icon_list=”.vc_custom_1554967468613{margin-top: 20px !important;}”][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#83d614″ el_class=”iconlistmargin” content_font_size=”desktop:22px;”]Ενημερώνεστε εξ αρχής για το κόστος και για τα έγγραφα που θα χρειαστούν.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”28″ icon_margin=”20″ css_icon_list=”.vc_custom_1554967468613{margin-top: 20px !important;}”][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#83d614″ el_class=”iconlistmargin” content_font_size=”desktop:22px;”]Λύνουμε όλες σας τις απορίες και σας ενημερώνουμε για κάθε βήμα![/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Διεκδικήστε τα αναδρομικά με απλές και σύντομες διαδικασίες

[ult_buttons btn_title=”ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ” btn_link=”url:%23ninja-popup-32937|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ea6710″ btn_anim_effect=”ulta-push” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#dd3333″ btn_border_size=”2″ btn_radius=”10″ btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#eaeaea” btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:19px;” el_class=”buttontwra”]

[ninja-popup ID=32937]

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to Top