+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ;

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΑΣ

Υπολογίζουμε μαζί το ποσό που δικαιούστε

Ενημερωθείτε στο 211-0121395 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

[activecampaign form=32]

Τι αναδρομικα δικαιουμαι πισω;

Μπορείτε να διεκδικήσετε αναδρομικά που ξεπερνούν ακόμα και τις 27.000 ευρώ

Θα τα παρω ομως;

Υπάρχουν πολλές δικαστικές αποφάσεις που έχουν ήδη δικαιώσει συνταξιούχους

Μεχρι ποτε να κινηθω;

Το συντομότερο δυνατόν! Το ΣτΕ θα αποφασίσει σύντομα

Πως μπορω να τα λαβω πισω;

Μόνο όσοι έχουν τελεσίδικη δικαστική απόφαση θα λάβουν πίσω αναδρομικά

Ποσο θα μου κοστισει;

Η εταιρεία μας δεν αμείβεται αν δεν λάβετε πίσω τα χρήματα σας

Τι μπορω να κανω;

Μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω ως και 27.000 ευρώ!

Υπολογίστε μαζί μας τα χρήματα που δικαιούστε πίσω.

Ξεκινήστε

Συχνες ερωτησεις

Απόφαση 9714/2019 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών δικαίωσε τρεις συνταξιούχους του ΤΑΠ-ΟΤΕ και ήδη ΕΦΚΑ για τις παράνομες μειώσεις που υπέστησαν στις συντάξεις τους από το νόμο 4093/12. Το Δημόσιο υποχρεούται να επιστρέψει στους ενάγοντες τα αναδρομικά τους και μάλιστα έντοκα!

Απόφαση 3037/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης έκρινε ότι παρανόμως περικόπηκαν τα δώρα κύριας και επικουρικής σύνταξης . 

Απόφαση 3780/2016 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών έκρινε ότι οι μηνιαίες αποδοχές συνταξιούχου του ΕΤΑΑ μειώθηκαν παράνομα βάσει του ν. 4093/12. 

Απόφαση 5431/2018 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει σε συνταξιούχο  βάση του ν. 4093/12, το ποσό των 7.402,76 ευρώ με επιτόκιο 6%.

Απόφαση 1863/2018 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει σε μαζική προσφυγή συνταξιούχων το ποσό των 6.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους ενάγοντες .

Απόφαση 647/2019 δικαιώνει οριστικά και αμετάκλητα και σε δεύτερο βαθμό συνταξιούχο του ταμείου νομικών με αναδρομικά δύο ετών .

Απόφαση Α563/2019 του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά δικαίωσε συνταξιούχους του ΝΑΤ, οι οποίοι είχαν υποστεί μειώσεις με τους νόμους 4051/12 και της ΚΥΑ 476/12. 

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη και αποτελείται από 3 απλά βήματα!

  1. Αφού συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, θα λάβετε στο email σας τα έγγραφα που πρέπει να μας αποστείλετε, ώστε να προχωρήσουμε στον υπολογισμό των αναδρομικών σας.
  2. Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε.
  3. Ξεκινάει η νομική διαδικασία! Αφού συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, συντάσσουμε το δικόγραφο και το καταθέτουμε στο αρμόδιο δικαστήριο. Επίσης, σας αποστέλλουμε τους κωδικούς της υπόθεσης σας, ώστε να παρακολουθείτε και εσείς την εξέλιξη της.

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τις νομικές μας ενέργειες με το χαμηλότερο για εσάς κόστος.

Για αυτό και δεν αμειβόμαστε παρά μόνο όταν δικαιωθείτε και λάβετε πίσω τα χρήματα που δικαιούστε. Μόνο τότε λαμβάνουμε μόνο ένα 5% του ποσού που σας επιστράφηκε, όπως ορίζει και το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης που υπογράφουμε

Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η νομική διαδικασία είναι το κόστος των παραβόλων, το οποίο ορίζεται και από το νόμο. Ενδεικτικά για το νόμο 4093/12, το κόστος των παραβόλων ανέρχεται στα 97,58+ ΦΠΑ.

Όχι, ο μόνος τρόπος να λάβετε πίσω τα αναδρομικά σας είναι με τελεσίδικη δικαστική απόφαση που θα σας αφορά προσωπικά.

Λόγω της αδυναμίας του κρατικού προυπολογισμού να επιστρέψει τα αναδρομικά κάθετα σε όλους τους συνταξιούχους, μόνο όσοι κινηθούν νομικά θα καταφέρουν να διεκδικήσουν τα χρήματα τους

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

Ο δρόμος των διεκδικήσεων για τους συνταξιούχους είναι ανοιχτός!
Εσείς γνωρίζετε τι ποσό δικαιούστε πίσω;

Ποιοι είμαστε

Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

ειπαν για εμασ στο facebook

Η ομάδα μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε τα αναδρομικά που σας αντιστοιχούν

[activecampaign form=32]

Scroll to Top