Σας κόβουν αντισυνταγματικά τη σύνταξη!

Τα Δικαστήρια σας δίνουν δίκιο για τις Περικοπές στη σύνταξή σας!
Υπολογίστε τώρα ΔΩΡΕΑΝ Περικοπές που δικαιούστε.

Πάμε να υπολογίσουμε μαζί τις Περικοπές που σας χρωστάνε!

 

129.687 συνταξιούχοι μας έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής για τον ΔΩΡΕΑΝ υπολογισμό των περικοπών τους.

  • Με την αρωγή εξειδικευμένων συμβούλων
  • Χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά σας

☏ 211-0121395

Τα Δικαστήρια αποφασίζουν Υπέρ σας!

Περισσότερο από κάθε άλλον εσείς οι συνταξιούχοι γνωρίζετε πολύ καλά τις περικοπές που έχετε υποστεί τα τελευταία 7 χρόνια. Περικοπές που έχουν φτάσει και το 50% της σύνταξή σας και σας έχουν αφήσει με μισή σύνταξη και χαμένη αξιοπρέπεια. Για αυτό, όμως, η Δικαιοσύνη έχει πάρει θέση υπέρ σας.

Τα Δικαστήρια της χώρας σας δίνουν πίσω την αξιοπρέπειά σας καθώς κρίνουν τις περικοπές αντισυνταγματικές και ανοίγουν το δρόμο της διεκδίκησης των παράνομων περικοπών και από εσάς.

 

Υπολογίστε τώρα τι δικαιούστε!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε πίσω τις περικοπές είναι να υπολογίσετε μαζί μας τα ποσά που σας οφείλονται. Εμείς στην BCLA με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με τις εξελίξεις και φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση των στελεχών μας. Έτσι ώστε να διεκδικούμε μαζί σας τις περικοπές που σας χρωστάνε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

bcla_sfragida

Ιστορίες Ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν

"Σας επέλεξα γιατί έχετε χρόνια εμπειρίας σε θέματα συντάξεων"

"Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη"

"Το έχω πει και σε άλλους φίλους και έρχονται να κάνουν τα χαρτιά τους"

"Μην πτοήστε καθόλου, όλα θετικά και μυαλωμένα"

Πληρωνόμαστε μόνο όταν εισπράξετε

Πυξίδα μας μόνο το Συμφέρον σας

Σκοπός μας είναι να άρουμε τα οικονομικά εμπόδια της διαδικασίας διεκδίκησης για εσάς μέχρι και τη στιγμή που θα εισπράξετε χρήματα. Για το λόγο αυτό εμείς λαμβάνουμε αμοιβή για τις ενέργειές μας μονάχα όταν εισπράξετε χρήματα από το Δικαστήριο!

 

Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε μαζί!

Όταν εσείς κερδίζετε την σύνταξή σας, εμείς κερδίζουμε την αμοιβή μας, που είναι 5% επί των χρημάτων που εισπράττετε. Μέχρι τότε, δηλαδή μέχρι και την οριστική είσπραξη των χρημάτων σας δεν παίρνουμε καθόλου αμοιβή. Πριν την έκδοση απόφασης που σας δικαιώνει εσείς καταβάλετε μόνο τα δικαστικά σας έξοδα, μία φορά (δηλαδή χαρτόσημα, δικαστικά ένσημα, τέλος κατάθεσης δικογράφου και δικαστικό επιμελητή με τον ανάλογο ΦΠΑ) που κοστίζουν σύμφωνα με τον νόμο 97€ + Φ.Π.Α. και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης!

Διαβάστε τις δικαστικές αποφάσεις που σας δικαιώνουν στο βιβλίο της BCLA

Οι περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία 7 χρόνια στις συντάξεις είναι πρωτοφανείς. Αλλά εκτός από πρωτοφανείς, στερούνται συνταγματικής νομιμότητας.

Στη BCLA έχουμε οργανώσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να μπορεί ένας συνταξιούχος με πολύ χαμηλό κόστος να διεκδικήσει σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης, μέχρι και τα Ανώτατα Δικαστήρια ή και τα Ευρωπαϊκά εάν χρειαστεί, τις περικοπές που του έχουν γίνει.

Εάν έχετε υποστεί και εσείς τις βαρύτατες περικοπές των νόμων 4024/11, 4051/12, 4093/12, 4387/16, Εισφορά Αλληλεγγύης μπορείτε σήμερα να κινηθείτε νομικώς για να διεκδικήσετε την επιστροφή των χρημάτων που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικώς!

Όποιο και αν είναι το ταμείο σας (ενδεικτικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΕΒΕ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΚΕΑΝ).

Ανακτήστε τις περικοπές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά, όποιο και αν είναι το ταμείο σας (ενδεικτικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΕΒΕ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΚΕΑΝ).

Εάν λάβατε εφάπαξ τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να κινηθείτε και για αυτές τις περικοπές.

Λαμβάνουμε αμοιβή μόνο όταν εισπράξετε τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει.

Οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις κρίνονται καθημερινά αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν τις δράσεις που απαιτούνται για να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.
Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση.

Έτσι πολλοί συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα που δικαιούνται.

100.000 συνταξιούχοι ενημερώθηκαν για τις περικοπές τους από το βιβλίο μας! Κατεβάστε το κι εσείς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Διαβάστε στο ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο μας:

  • Παραδείγματα Περικοπών από το 2010 ως το 2017
  • Ποιες είναι οι Δικαστικές Αποφάσεις που δικαιώνουν τους συνταξιούχους
  • Ποιο είναι το σκεπτικό των Ανώτατων Δικαστηρίων στην Ελλάδα

Κανείς δεν θα μας στερήσει την περηφάνια να διεκδικούμε μαζί
όσα αντισυνταγματικά σας έκοψαν

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο συχνή παλιότερα και τώρα την ακούμε όλο και λιγότερο. Γιατί έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαιώνουν συνταξιούχους όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο της BCLA για τις αντισυνταγματικές περικοπές.

Στις 29 Νοεμβρίου πολλοί συνταξιούχοι έλαβαν πίσω με κρατική απόφαση τις λανθασμένες κρατήσεις εοπυυ. Φυσικά η απόφαση αυτή δεν ήταν “από το πουθενά” αλλά ήταν απόρροια πολλών προσφυγών που είχαν ήδη γίνει από συνταξιούχους τα τελευταία χρόνια για τις κρατήσεις υπέρ εοπυυ. Παρόμοια απόφαση για τις περικοπές σας είναι δύσκολο να παρθεί, καθώς το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο για το κράτος. Αν όμως κινηθείτε και δικαιωθείτε ατομικά, το κράτος είναι αναγκασμένο να εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, καθώς αυτό αποτελεί και ρητή πρόβλεψη των μνημονίων.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110121395 για να δούμε μαζί εάν μπορείτε να προσφύγετε. Γενικά, όσοι λαμβάνετε σύνταξη από Ι.Κ.Α., Γ.Λ.Κ. Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ., μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη σίγουρα.

Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε . Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε σίγουρα δεν περισσεύουν σε κανένα μας. Έχουμε συνεργαστεί με συνταξιούχους που διεκδικούν ποσά που κάποιες φορές φθάνουν ή και ξεπερνούν ακόμη και τις 30.000€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ)! Αρκεί να αναλογιστείτε πως δικαιούστε να διεκδικήσετε παρακρατούμενα έως και 3 ετών υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε άμεσα ώστε να μην παραγραφεί η οφειλή.

Πολλές φορές ακούμε από τους συνταξιούχους με τους οποίους συνομιλούμε την ανησυχία: «Με κομμένη σύνταξη πώς θα διεκδικήσω τα χρήματά μου πίσω;». Μια εύλογη ανησυχία που μας οδηγεί να σχεδιάζουμε και να οργανώνουμε τις νομικές μας ενέργειες με το χαμηλότερο για εσάς κόστος.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν, να καλύψουμε στο σύνολό τους το κόστος των ενεργειών για τη διεκδίκηση των κρατήσεών σας (σύνταξη δικογράφου, παράσταση στη δίκη, υποστήριξη πελατών από προσωπικό σύμβουλο και λοιπά διαχειριστικά έξοδα της εταιρείας). Δεν καλύπτονται από την εταιρεία τα προβλεπόμενα από το νόμο έξοδα 100€+Φ.Π.Α για την εκκίνηση της διαδικασίας (χαρτόσημα, δικαστικά ένσημα, τέλος κατάθεσης δικογράφου και έξοδα δικαστικού επιμελητή).

Πρωτοπόροι στη διεκδίκηση των συντάξεων

Το 2017 προχώρησαν μαζί μας 48630 συνταξιούχοι

Για το Ν. 4024/11 και 4051/12 12469-Συνταξιούχοι
Για το Ν. 4093/12 11768-Συνταξιούχοι
Για την κράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης 10956-Συνταξιούχοι
Για το Ν. 4387/16 11287-Συνταξιούχοι
Κόφτης Κατρούγκαλου 2150-Συνταξιούχοι

Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 κλείσαμε τη χρόνια με 87% ευχαριστημένους πελάτες.

Υπολογίστε ΔΩΡΕΑΝ πόσα σας χρωστάνε

Πολλοί συνταξιούχοι έχουν ήδη δικαιωθεί! Μην αμελείτε τα Δικαιώματά σας!

Η ομάδα των Συμβούλων Υποστήριξης

Θέλετε να υπολογίσουμε ΔΩΡΕΑΝ πόσα χρήματα δικαιούστε?

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.