Τα δικαστήρια αποφασίζουν οτι οι περικοπές στις συντάξεις είναι αντισυνταγματικές

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ
που μπορείτε να διεκδικήσετε

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!

Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

☏ 211-0121395

Οι περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία 7 χρόνια στις συντάξεις είναι πρωτοφανείς. Αλλά εκτός από πρωτοφανείς, στερούνται συνταγματικής νομιμότητας.

Στη BCLA έχουμε οργανώσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να μπορεί ένας συνταξιούχος με πολύ χαμηλό κόστος να διεκδικήσει σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης, μέχρι και τα Ανώτατα Δικαστήρια ή και τα Ευρωπαϊκά εάν χρειαστεί, τις περικοπές που του έχουν γίνει.

Εάν έχετε υποστεί και εσείς τις βαρύτατες περικοπές των νόμων 4024/11, 4051/12, 4093/12, 4387/16, Εισφορά Αλληλεγγύης μπορείτε σήμερα να κινηθείτε νομικώς για να διεκδικήσετε την επιστροφή των χρημάτων που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικώς!

Ανακτήστε τις περικοπές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά.

Εάν λάβατε εφάπαξ τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να κινηθείτε και για αυτές τις περικοπές.

Παρέχουμε απλή διαδικασία με χαμηλό κόστος διαχειριστικών εξόδων.

Λαμβάνουμε αμοιβή μόνο όταν εισπράξετε τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει.

Οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις κρίνονται καθημερινά αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν τις δράσεις που απαιτούνται για να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.
Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση.

Έτσι πολλοί συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα που δικαιούνται.

Δεν πληρωνόμαστε αν δεν εισπράξετε
Κανείς δεν θα μας στερήσει την περηφάνια να διεκδικούμε μαζί
όσα αντισυνταγματικά σας έκοψαν

Παραδείγματα περικοπών που ήδη διεκδικούν συνταξιούχοι μαζί μας:

Ο κύριος Γιάνης μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262, αφού είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά στο 2110121395, ένα μεσημέρι του Οκτωβρίου.

Συναντήσαμε ένα περήφανο παππού που κρατούσε στα χέρια του γλυκά για να πάει στα εγγόνια του. Μας είχε φέρει το τελευταίο εκκαθαριστικό και την αρχική απόφαση συνταξιοδότησής του. Η Σύμβουλος Υποστήριξης που τον εξυπηρετούσε υπολόγισε το ποσό που μπορούσε να διεκδικήσει και κατάλαβαν ότι ξεπερνούσε τις 11.500€.

Η κυρία Ανδριαννή μεγαλώνει 3 εγγόνια. Επειδή ο χρόνος της είναι γεμάτος από τη φροντίδα των παιδιών αλλά και η ίδια είναι μοντέρνα, μιλήσαμε τηλεφωνικά μαζί της και μας έστειλε με e-mail τα χαρτιά που έπρεπε για να υπολογίσουμε δωρεάν τις περικοπές που μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό της.

Όταν την ενημερώσαμε ότι μπορούσε να διεκδικήσει 8.700€ μας είπε αυτό που πολύ συχνά λένε οι συνταξιούχοι που συνεργαζόμαστε: «Έτσι, μας τα παίρνουν λίγα-λίγα και δεν καταλαβαίνουμε πόσα εκατομμύρια δραχμές θα ήταν!».

Μια μεγάλη σε ηλικία γιαγιά, η κυρία Μαρία, μας επισκέφθηκε ένα μεσημέρι του Μάρτη. Μόλις είχε αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός και μας είπε ότι είχε αλλάξει 3 συγκοινωνίες για να έρθει από τα Σπάτα. Θαυμάσαμε το κουράγιο της αλλά εκείνη μας εξήγησε ότι είναι κάτι που κάνει σχεδόν καθημερινά.

«Μου αρέσει η θάλασσα και τα τελευταία χρόνια κατεβαίνω για βόλτα στο Φλοίσβο και τώρα που άνοιξε και το Νιάρχος, κατεβαίνω πιο συχνά». Μαζί με τη Σύμβουλο Υποστήριξης μελέτησαν τις κρατήσεις στη σύνταξή της και ούτε λίγο, ούτε πολύ μπορούσε να διεκδικήσει 6.180€.

Ο κύριος Μάριος μας επισκέφθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Θα κατέβαινε στο χωριό για τις διακοπές και θα περίμενε και τα εγγόνια.

«Δίναμε στα εγγόνια, τώρα δίνουμε και στα παιδιά» μας είπε. «Τι να κάνεις όμως, ό,τι μπορούμε κάνουμε». Ο Σύμβουλος Υποστήριξης που είδαν μαζί το θέμα των περικοπών του μας εκμυστηρεύθηκε μετά ότι ήταν σχεδόν 70. Αλλά και ότι οι περικοπές που του είχαν κάνει ήταν πάνω από 13.400€.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο συχνή παλιότερα και τώρα την ακούμε όλο και λιγότερο. Γιατί έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ΔΩΡΕΑΝ ebook που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110121395 για να δούμε μαζί εάν μπορείτε να προσφύγετε. Γενικά, όσοι λαμβάνετε σύνταξη από Ι.Κ.Α., Γ.Λ.Κ.  Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ., μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη σίγουρα.

Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε . Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε σίγουρα δεν περισσεύουν σε κανένα μας. Έχουμε συνεργαστεί με συνταξιούχους που διεκδικούν ποσά που κάποιες φορές φθάνουν ή και ξεπερνούν  ακόμη και τις 30.000€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ)! Αρκεί να αναλογιστείτε πως δικαιούστε να διεκδικήσετε παρακρατούμενα έως και 3 ετών υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε άμεσα ώστε να μην παραγραφεί η οφειλή.

Το κόστος των δικαστικών ενεργειών αποθάρρυνε πολύ κόσμο από το να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. Πόσο μάλλον που αυτές οι διεκδικήσεις φτάνουν μέχρι την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να πληρώνετε υπέρογκα ποσά την ίδια στιγμή που σας έχουν κόψει ακόμη και στο μισό τη σύνταξη. Για το λόγο αυτό έχουμε οργανώσει τις ενέργειές μας απλά και οικονομικά για να είναι προσιτές σε όλους. Καταβάλλετε μόνο μία φορά ένα ελάχιστο ποσό συμμετοχής σας στα συνολικά διαχειριστικά μας έξοδα. Δικηγορική αμοιβή λαμβάνουμε μόνο αφού εισπράξετε εσείς χρήματα.  

Το κόστος των δικαστικών ενεργειών αποθάρρυνε πολλούς συνταξιούχους, από το να σταματήσουν την παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να πληρώνετε υπέρογκα ποσά την ίδια στιγμή που σας έχουν κόψει ακόμη και στο μισό τη σύνταξη. Για το λόγο αυτό έχουμε οργανώσει τις ενέργειές μας απλά και οικονομικά για να είναι προσιτές σε όλους.

Έτσι, δεν παίρνουμε αμοιβή για τις υπηρεσίες μας εάν κι εσείς δεν πάρετε τα χρήματα στα χέρια σας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας: όταν κερδίζουμε στην δίκη κερδίζουμε μαζί. Εσείς την σύνταξή σας κι εμείς την αμοιβή μας.

Όταν λοιπόν εισπράξετε τα χρήματα που το δικαστήριο σας επέστρεψε, καταβάλετε ως αμοιβή, το 5% του ποσού που κερδίσατε.

Εσείς αναλαμβάνετε μόνο τα προσωπικά δικαστικά σας έξοδα, που δεν ξεπερνάνε τα 100-200 € (παράβολα και δικαστικά ένσημα). Τα λοιπά έξοδα της δίκης από πρώτο βαθμό ως και την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Τώρα μπορείτε και εσείς να κινηθείτε νομικώς όπως έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες άλλοι συνταξιούχοι.

Μην αφήνετε να αφορούν άλλους οι αποφάσεις των δικαστηρίων

Υπάρχουν ήδη και είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και επόμενες αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικαιώνουν συνταξιούχους και επιστρέφουν τις περικοπές.

Η ομάδα των Συμβούλων Υποστήριξης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
Web: bcla.gr

Θέλετε να υπολογίσουμε ΔΩΡΕΑΝ πόσα χρήματα δικαιούστε? 

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης


*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης


*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης


*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης


*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ενημερωθείτε πώς να σταματήσετε
να χάνετε έως και 2.100€/χρόνο

 

Βάλτε ΤΕΛΟΣ στην καταβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης


*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.