BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

[ultimate_heading main_heading=”Έφεση στην πράξη συνταξιοδότησης ν. Κατρούγκαλου.” heading_tag=”h1″ main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:34px;mobile:28px;” main_heading_line_height=”desktop:42px;mobile:35px;”][/ultimate_heading]
[smartslider3 slider=5]

Η τελική απόφαση του ΣτΕ έρχεται στις 10.1.2020
Κινηθείτε μέχρι τις 31/12/2019
για να σας αφορά προσωπικά η απόφαση του ΣτΕ

[activecampaign form=475]

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 211-0121395

Τι συμβαίνει με τον επανυπολογισμό Κατρούγκαλου;

Η κυβέρνηση βάζει στο στόχο ξανά τους συνταξιούχους με την εφαρμογή του υπολογισμού συντάξεων βάσει των διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου.Οι νόμοι 4093/2012 και 4387/2016, που επέβαλαν περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, έχουν ήδη κριθεί αντισυνταγματικές από το ΣτΕ.

Ως αποτέλεσμα, το Κράτος έπρεπε να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να επιστρέψει τις συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν προ νόμων. Ωστόσο, οι συντάξεις μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να καταβάλλονται μειωμένες.

Το Κράτος δημιούργησε ένα νέο τέχνασμα για μην επαναφέρει στα ίδια επίπεδα τις συντάξεις μέσω του επανυπολογισμού των συντάξεων. Με την πρακτική αυτή αποφεύγει να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις και να ενσωματώσει εκ νέου περικοπές στις ήδη μειωμένες συντάξεις.

Με λίγα λόγια, το Κράτος επιχειρεί μέσω της προσωπικής διαφοράς να νομιμοποιήσει τις νέες μειώσεις στην σύνταξη σας. Οι αντισυνταγματικές περικοπές που έχετε ήδη υποστεί έχουν περάσει και στη νέα σας σύνταξη.

Η σύγκριση της νέας με την παλιά σύνταξη δεν γίνεται στα μικτά αλλά στα ποσά προ φόρου!

Ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που παράνομα σας στέρησαν είναι η έφεση στην πράξη συνταξιοδότησης. Οι ενδιαφερόμενοι συνταξιούχοι θα πρέπει να κινηθούν νομικά το συντομότερο δυνατόν.

Αν έχετε λάβει πράξη επανυπολογισμού ή συνταξιοδότησης μετά την 1/1/19 υπάρχει αυστηρή προθεσμία!

Καλέστε μας στο 211-0121395 για να ενημερωθείτε ή κάντε κλικ [ninja-popup ID=33922]εδώ.[/ninja-popup]

Μπορώ να διεκδικήσω και άλλες αντισυνταγματικές περικοπές από τη σύνταξη μου;

Βεβαίως. Μπορείτε να:

– Διεκδικήσετε αναδρομικά έως 27.000€

– Κινηθείτε νομικά ώστε να έχετε απόφαση που θα σας αφορά ονομαστικά

Ενημερωθείτε για τις προθεσμίες που υπάρχουν

– Μας ζητήσετε ένα υπολογισμό των χρημάτων που μπορείτε να διεκδικήσετε

Πόσα χρήματα μπορώ να διεκδικήσω;

[ninja-popup ID=33922][/ninja-popup]

Συχνές Ερωτήσεις

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές για το Κράτος και είναι αναγκασμένο να συμμορφωθεί ως προς τις αποφάσεις του. Ωστόσο, λόγω ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων των δικαιούχων, μόνο όσοι κινηθούν νομικά, θα εξασφαλίσουν την επιστροφή ολόκληρου του ποσού που δικαιούνται.

Δεν θα σας αποτρέψουμε από μία ενέργεια που μπορεί να στηρίξει τα δικαιώματά σας. Η εμπειρία μας ωστόσο δείχνει ότι αυτές οι αιτήσεις απλά δίνουν χρόνο στο κράτος για να μην πράξει τα δέοντα. Η μοναδική αξιόπιστη λύση για να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα σας είναι η νομική οδός μέσω της έφεσης.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε και τα καταθέτουμε προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Η αίτηση που κάνετε στο εκάστοτε ταμείο δεν σας εξασφαλίζει την επιστροφή των αναδρομικών σας, καθώς δεν έχει νομική ισχύ. Αντιθέτως, η έφεση σας καλύπτει νομικά καθώς η δικαστική απόφαση που βγαίνει, αναφέρεται ονομαστικά και προσωπικά στην υπόθεση σας.

[ultimate_spacer height=”30″]

Βγήκατε στη σύνταξη μετά το 2016;

[ult_buttons btn_title=”ΝΑΙ” btn_link=”url:%23ninja-popup-34493|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#0db82d” btn_bg_color_hover=”#2d4574″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_size=”4″ btn_font_size=”desktop:17px;” el_class=”bigger-button”]

[ninja-popup ID=34493]

Τμήμα υποστήριξης

[ultimate_carousel slide_to_scroll=”single” slides_on_desk=”3″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ speed=”800″ arrow_color=”#0e8fc8″ arrow_size=”32″ next_icon=”ultsl-arrow-right3″ prev_icon=”ultsl-arrow-left3″ dots=”off”]

Σοφία Βάρφη
Τμήμα υποστήριξης

«Η αξιόπιστη ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.»

[ninja-popup ID=21229]

Επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο: 6984996517

[/ninja-popup]

Μαρία Καραδήμα
Τμήμα υποστήριξης

«Στη BCLA είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Είμαι στη διάθεσή σας να μιλήσουμε και να σας φανούμε χρήσιμοι.»

[ninja-popup ID=21229]

Επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο: 6986004602

[/ninja-popup]

Σοφία Καραμπουρνή
Τμήμα υποστήριξης

«Η καθημερινή επικοινωνία με κόσμο που αισθάνεται αδικημένος και η προσπάθεια για δικαίωσή του, δίνει νόημα στην εργασία μου.»

[ninja-popup ID=21229]

Επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο: 6984996534

[/ninja-popup]

Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου
Τμήμα υποστήριξης

«Θέλω να κάνουμε τη διαφορά καθημερινά και να εξυπηρετώ όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.»

[ninja-popup ID=21229]

Επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο: 6984996518

[/ninja-popup]

Νίκη Τάλαρη
Τμήμα υποστήριξης

«Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν και να παλέψουν γι’ αυτά που τους ανήκουν! Αυτό προτρέπω καθημερινά πολλούς ανθρώπους να κάνουν! Και πάντα βγαίνουν κερδισμένοι…»

[ninja-popup ID=21229]

Επικοινωνήστε μαζί μου στο προσωπικό μου τηλέφωνο: 6973975205

[/ninja-popup]

[/ultimate_carousel]

Γνωρίστε μας

Στην BCLA, 25 χρόνια τώρα, συνεργαζόμαστε και δικαιώνουμε πληθώρα συνταξιούχων. Το εξειδικευμένο νομικό τμήμα και το τμήμα υποστήριξης μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις που σας αφορούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

[activecampaign form=475]

Στοιχεία Επικοινωνίας

[la_icon_list el_class=”icons”][la_icon_list_item icon_fontawesome=”fa fa-fax” el_class=”decoration-none”] Fax: 218 2189933 [/la_icon_list_item][la_icon_list_item icon_fontawesome=”fa fa-location-arrow” el_class=”decoration-none”] Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672 [/la_icon_list_item][la_icon_list_item icon_fontawesome=”fa fa-envelope”] E-mail: info@bcla.gr[/la_icon_list_item][la_icon_list_item icon_fontawesome=”fa fa-globe” el_class=”decoration-none”] bcla.gr [/la_icon_list_item][/la_icon_list]

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to Top