BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

Έφεση στην πράξη συνταξιοδότησης ν. Κατρούγκαλου.

[smartslider3 slider=5]

Η τελική απόφαση του ΣτΕ έρχεται στις 10.1.2020
Κινηθείτε μέχρι τις 31/12/2019
για να σας αφορά προσωπικά η απόφαση του ΣτΕ

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 211-0121395

Τι συμβαίνει με τον επανυπολογισμό Κατρούγκαλου;

Η κυβέρνηση βάζει στο στόχο ξανά τους συνταξιούχους με την εφαρμογή του υπολογισμού συντάξεων βάσει των διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου.Οι νόμοι 4093/2012 και 4387/2016, που επέβαλαν περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, έχουν ήδη κριθεί αντισυνταγματικές από το ΣτΕ.

Ως αποτέλεσμα, το Κράτος έπρεπε να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να επιστρέψει τις συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν προ νόμων. Ωστόσο, οι συντάξεις μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να καταβάλλονται μειωμένες.

Το Κράτος δημιούργησε ένα νέο τέχνασμα για μην επαναφέρει στα ίδια επίπεδα τις συντάξεις μέσω του επανυπολογισμού των συντάξεων. Με την πρακτική αυτή αποφεύγει να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις και να ενσωματώσει εκ νέου περικοπές στις ήδη μειωμένες συντάξεις.

Με λίγα λόγια, το Κράτος επιχειρεί μέσω της προσωπικής διαφοράς να νομιμοποιήσει τις νέες μειώσεις στην σύνταξη σας. Οι αντισυνταγματικές περικοπές που έχετε ήδη υποστεί έχουν περάσει και στη νέα σας σύνταξη.

Η σύγκριση της νέας με την παλιά σύνταξη δεν γίνεται στα μικτά αλλά στα ποσά προ φόρου!

Ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που παράνομα σας στέρησαν είναι η έφεση στην πράξη συνταξιοδότησης. Οι ενδιαφερόμενοι συνταξιούχοι θα πρέπει να κινηθούν νομικά το συντομότερο δυνατόν.

Αν έχετε λάβει πράξη επανυπολογισμού ή συνταξιοδότησης μετά την 1/1/19 υπάρχει αυστηρή προθεσμία!

Καλέστε μας στο 211-0121395 για να ενημερωθείτε ή κάντε κλικ εδώ.

Μπορώ να διεκδικήσω και άλλες αντισυνταγματικές περικοπές από τη σύνταξη μου;

Βεβαίως. Μπορείτε να:

– Διεκδικήσετε αναδρομικά έως 27.000€

– Κινηθείτε νομικά ώστε να έχετε απόφαση που θα σας αφορά ονομαστικά

Ενημερωθείτε για τις προθεσμίες που υπάρχουν

– Μας ζητήσετε ένα υπολογισμό των χρημάτων που μπορείτε να διεκδικήσετε

Πόσα χρήματα μπορώ να διεκδικήσω;

Συχνές Ερωτήσεις

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές για το Κράτος και είναι αναγκασμένο να συμμορφωθεί ως προς τις αποφάσεις του. Ωστόσο, λόγω ότι ο κρατικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων των δικαιούχων, μόνο όσοι κινηθούν νομικά, θα εξασφαλίσουν την επιστροφή ολόκληρου του ποσού που δικαιούνται.

Δεν θα σας αποτρέψουμε από μία ενέργεια που μπορεί να στηρίξει τα δικαιώματά σας. Η εμπειρία μας ωστόσο δείχνει ότι αυτές οι αιτήσεις απλά δίνουν χρόνο στο κράτος για να μην πράξει τα δέοντα. Η μοναδική αξιόπιστη λύση για να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα σας είναι η νομική οδός μέσω της έφεσης.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε και τα καταθέτουμε προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Η αίτηση που κάνετε στο εκάστοτε ταμείο δεν σας εξασφαλίζει την επιστροφή των αναδρομικών σας, καθώς δεν έχει νομική ισχύ. Αντιθέτως, η έφεση σας καλύπτει νομικά καθώς η δικαστική απόφαση που βγαίνει, αναφέρεται ονομαστικά και προσωπικά στην υπόθεση σας.

Βγήκατε στη σύνταξη μετά το 2016;

Τμήμα υποστήριξης

Γνωρίστε μας

Στην BCLA, 25 χρόνια τώρα, συνεργαζόμαστε και δικαιώνουμε πληθώρα συνταξιούχων. Το εξειδικευμένο νομικό τμήμα και το τμήμα υποστήριξης μας ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις που σας αφορούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Fax: 218 2189933
Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
E-mail: info@bcla.gr
bcla.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to Top

 

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/19 ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Υπολογίζουμε τις περικοπές της σύνταξης σας!

Τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν!


    Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

     

    Επικοινωνήστε μαζί μας στα social