Κερδίστε πίσω τη χαμένη σας σύνταξη

Κινηθείτε νομικώς,
Για να δικαιωθείτε.

Διαβάστε στο ΔΩΡΕΑΝ ebook!

  • Δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους
  • Το σκεπτικό των Ανώτατων Δικαστηρίων
  • Παραδείγματα περικοπών

*Το eBook είναι εντελώς δωρεάν για να το κατεβάσετε χωρίς καμία υποχρέωση για πληρωμή, διαφημίσεις ή άλλου τύπου δέσμευση.

Εάν έχετε υποστεί και εσείς τις βαρύτατες περικοπές των νόμων 4024/11, 4051/12, 4093/12, 4387/16, Εισφορά Αλληλεγγύης μπορείτε σήμερα να κινηθείτε νομικώς για να διεκδικήσετε την επιστροφή των χρημάτων που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικώς!

Ανακτήστε τις περικοπές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά.

Εάν λάβατε εφάπαξ τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να κινηθείτε και για αυτές τις περικοπές.

Παρέχουμε απλή διαδικασία με χαμηλό κόστος διαχειριστικών εξόδων.

Λαμβάνουμε αμοιβή μόνο όταν εισπράξετε τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει.

Οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις κρίνονται καθημερινά αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν τις δράσεις που απαιτούνται για να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.
Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση.

Έτσι πολλοί συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα που δικαιούνται.

☏ 211-0121395

Το πρώτο 3μηνο του 2017 έχουν ξεκινήσει τη διεκδίκηση των χρημάτων που τους κρατούνται με τον κάθε νόμο:

Για το Ν. 4024/11 και 4051/12 6153-Συνταξιούχοι
Για το Ν. 4093/12 6382-Συνταξιούχοι
Για την κράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης 6168-Συνταξιούχοι

Θέλετε να υπολογίσουμε ΔΩΡΕΑΝ πόσα χρήματα δικαιούστε?

Ξεκινήστε τώρα για να μην χάσετε τα δικαιώματά σας.
Όλοι οι νόμοι που έκαναν τις περικοπές στις συντάξεις από το 2011 και μετά έχουν κατ’ επανάληψη κριθεί αντισυνταγματικοί.
Τα στελέχη της εταιρείας μας συνομιλούν καθημερινά με εκατοντάδες συνταξιούχους που αποφασίζουν και διεκδικούν τα χρήματά τους.

Με την πολυετή εμπειρία των δικηγόρων μας έχουμε οργανώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για τη νομική εκπροσώπηση σας σε όποια δικαστήρια (από το Πρωτοδικείο μέχρι και το ΣτΕ) απαιτηθεί να εκπροσωπηθείτε με πολύ οικονομικούς όρους για εσάς.

Έχουμε τη χαρά να μας εμπιστεύονται καθημερινά άνθρωποι που δούλεψαν μια ζωή και είδαν τους κόπους τους να χάνονται.
Γιατί είναι κρίμα να μην διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.
Διότι ακόμη και εάν σας έκοψαν τη σύνταξη δεν σας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε να κερδίσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικώς σας κράτησαν.

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι κυβερνήσεις δεν επιθυμούν τη διεξοδική ενημέρωση των πολιτών για τη δυνατότητα που έχουν να διεκδικήσουν αυτά που αντισυνταγματικά κόβουν.
Γιατί οι κυβερνήσεις σκόπιμα επιστρέφουν χρήματα μόνο σε όσους τα διεκδικούν και ας γνωρίζουν ότι κανονικά τα δικαιούνται όλοι.
Άλλωστε και σε όλα τα Μνημόνια προβλέπονται συγκεκριμένες ρήτρες για τις δικαστικές αποφάσεις που επιδικάζουν επιστροφή χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί ακόμη και οι δανειστές μας γνωρίζουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις οφείλουν να εφαρμόζονται για όσους ατομικά αφορούν όταν έχουν οι ίδιοι κινηθεί νομικώς.

Για τη διευκόλυνσή σας έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία με την οποία μπορείτε να κινηθείτε νομικώς εναντίον των αντισυνταγματικών περικοπών που σας έχουν γίνει. Μπορείτε καθημερινά να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail, με courier, και φυσικά στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262.

Δεν πληρωνόμαστε αν δεν εισπράξετε

Μικρές Ιστορίες Μεγάλων Ανθρώπων

«Ο Μάνος έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια. Με άλλα 6 αδέλφια κι έναν πατέρα που έφυγε νωρίς. Αλλά αυτό τον έκανε δυνατό. Δούλεψε σκληρά μέρα και νύχτα, μάζεψε χρήματα, άνοιξε το δικό του μαγαζί, έγινε αφεντικό με τα όλα του. Και τα κατάφερε.

Ή πίστευε ότι τα κατάφερε. Γιατί, ήρθε η κρίση των τελευταίων ετών, οι πελάτες άρχισαν να αραιώνουν, η φορολογία να αυξάνεται, δεν τα έβγαζε πια πέρα, πάλεψε, αλλά έβαλε λουκέτο στο μαγαζί. Πάει. Και τώρα βλέπει τη σύνταξή του να μειώνεται μήνα με το μήνα και φοβάται ότι θα ζήσει και δύσκολα γηρατειά. Αλλά όχι, αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί, δεν θα το δεχτεί. Θα παλέψει.»

«Η Σοφία δίδασκε μια ζωή μαθητές του δημοτικού. Τι να πρωτοθυμηθεί! Τη λάτρευε τη δουλειά της, κι ας της έκαναν φάρσες οι μικροί ταραξίες. Χαιρόταν να τους μαθαίνει τις αξίες της ζωής, τη σημασία να είσαι τίμιος, εργατικός, συνεπής. Τους έλεγε ότι η δουλειά τους θα ανταμειφθεί, τα γράμματα θα τους δείξουν το δρόμο. Πόσο τα πίστευε όλα.

Μα τώρα δεν ξέρει τι να πει καν στα ίδια τα παιδιά της. Άνεργα και τα δύο με μεταπτυχιακά. Κι εκείνη με σύνταξη που δεν φτάνει ούτε για το μισό μήνα. Μα δεν μπορεί να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, κάτι πρέπει να κάνει, δεν μάθαινε στους μαθητές της και ότι πρέπει να διεκδικούν; Αυτό πρέπει να κάνει κι εκείνη. Να διεκδικήσει.»

«Αυτοί οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τίποτα. Ο κύριος Αλέκος, αν και πρώην λογιστής, γράφει αυτά που πρέπει να δώσει, γράφει κι αυτά που παίρνει από τη σύνταξη μετά από τις τόσες κρατήσεις, και δεν βγαίνουν με τίποτα.

Και κάθε φορά που ακούει ειδήσεις, μόνο για μειώσεις ακούει και φωνάζει στην οθόνη

έξαλλος “Δεν βγαίνουν! Δεν βγαίνουν!” Μα δεν τον ακούει η οθόνη ούτε του απαντάει. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Μόνο αν ξαναβρεί τη χαμένη του σύνταξη. Και περηφάνια, σκέφτεται. Πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του σύνταξη!»

Για τρεις και πλέον δεκαετίες παρακολουθούσε καθημερινά την ακροβασία μεταξύ ζωής και θανάτου. Ήταν πάντα εκεί στο πλευρό των ασθενών. Στήριζε, ενθάρρυνε, προστάτευε, φρόντιζε τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Δεν λογάριασε ποτέ την κούραση και τα ξενύχτια στις εφημερίες προκειμένου να βοηθήσει.

Όταν βγήκε στη σύνταξη δεν πίστευε ποτέ πως οι αντισυνταγματικές περικοπές των μνημονίων θα της στέρησουν την αξιοπρέπεια. Kάθε φορά πίστευε στα λόγια των κυβερνώντων, πως αυτές οι μειώσεις θα είναι οι τελευταίες.

Διαψεύστηκε, όμως. Για πολλά χρόνια πάλευε για να κρατήσει ανθρώπους στη ζωή, τώρα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τη δική της.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο συχνή παλιότερα και τώρα την ακούμε όλο και λιγότερο. Γιατί έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο ΔΩΡΕΑΝ ebook που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110121395 για να δούμε μαζί εάν μπορείτε να προσφύγετε. Γενικά, όσοι λαμβάνετε σύνταξη από Ι.Κ.Α., Γ.Λ.Κ.  Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ., μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη σίγουρα.

Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε . Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε σίγουρα δεν περισσεύουν σε κανένα μας. Έχουμε συνεργαστεί με συνταξιούχους που διεκδικούν ποσά που κάποιες φορές φθάνουν ή και ξεπερνούν  ακόμη και τις 30.000€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ)! Αρκεί να αναλογιστείτε πως δικαιούστε να διεκδικήσετε παρακρατούμενα έως και 3 ετών υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε άμεσα ώστε να μην παραγραφεί η οφειλή.

Το κόστος των δικαστικών ενεργειών αποθάρρυνε πολύ κόσμο από το να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. Πόσο μάλλον που αυτές οι διεκδικήσεις φτάνουν μέχρι την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να πληρώνετε υπέρογκα ποσά την ίδια στιγμή που σας έχουν κόψει ακόμη και στο μισό τη σύνταξη. Για το λόγο αυτό έχουμε οργανώσει τις ενέργειές μας απλά και οικονομικά για να είναι προσιτές σε όλους. Καταβάλλετε μόνο μία φορά ένα ελάχιστο ποσό συμμετοχής σας στα συνολικά διαχειριστικά μας έξοδα. Δικηγορική αμοιβή λαμβάνουμε μόνο αφού εισπράξετε εσείς χρήματα.

Δικαιώνονται συνέχεια δικαιούχοι. Αποφάσεις και παραδείγματα στο ΔΩΡΕΑΝ Βιβλίο της BCAL. 

Μην αφήνετε να αφορούν άλλους οι αποφάσεις των δικαστηρίων

Υπάρχουν ήδη και είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και επόμενες αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικαιώνουν συνταξιούχους και επιστρέφουν τις περικοπές.

Έρευνα ικανοποίησης πελατών: Ευχαριστημένοι το 82% των πελατών της BCLA!

Σε ειδική τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 82% όσων απευθύνονται στη BCLA δηλώνει απόλυτα ή πολύ ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μας.

Ειδικότερα:

Το 82,5% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ευχαριστημένο από τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης (29,25% απόλυτα, 52,75% πολύ, 15% λίγο, 2,5% καθόλου)

  • 29,25% απόλυτα
  • 52,75% πολύ
  • 15% λίγο
  • 2,5% καθόλου

*Τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1.052 πελατών που διενεργήθηκε μεταξύ 17 έως 29 Μαρτίου 2017

Δείτε Περισσότερα
72% δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει νομικές ενέργειες διεκδίκησης της σύνταξής του με τόσο χαμηλό κόστος
85% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ικανοποιημένο από τη αμεσότητα στις απαντήσεις
87% δήλωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τη BCLA για θέματα που σχετίζονται με δικηγορικό απόρρητο
77% δήλωσε ότι θα μας συνέστηνε σε συγγενή ή γνωστό του για οποιαδήποτε νομική υπηρεσία

Η ομάδα των Συμβούλων Υποστήριξης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
Web: bcla.gr

Θέλετε να υπολογίσουμε ΔΩΡΕΑΝ πόσα χρήματα δικαιούστε?

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.

Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!


Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.