Λάθος ο υπολογισμός της κράτησης ΕΟΠΥΥ
Κάθε συνταξιούχος δικαιούται 1000 - 3000€
Το λάθος που έχει αναγνωρίσει το κράτος διορθώνεται μόνο εάν κινηθείτε!

Μην χάνετε χρήματα από λάθος  άλλων !

6 χρόνια υπολόγιζαν λάθος την εισφορά υπέρ ΕΟΠΥΥ! 
Το κράτος σας κρατούσε 25%-30% παραπάνω από όσο έπρεπε γιατί ο υπολογισμός γινόταν στις μικτές και όχι τις καθαρές αποδοχές όπως πρέπει.

Η διόρθωση έχει γίνει και το κράτος παραδέχτηκε το λάθος του αλλά, όπως πάντα, δεν επιστρέφει τα χρήματα αν δεν κινηθείτε.

Θέλετε το ενημερωτικό υλικό έντυπο;
Καλέστε στο 2110121395 να σας το στείλουμε
ΔΩΡΕΑΝ αλλιώς κατεβάστε το

☏ 211-0121395

0

Συνταξιούχοι υπέστησαν για χρόνια λάθος κρατήσεις

Η παρακράτηση που γινόταν τα τελευταία χρόνια σε 1.000.000 συνταξιούχους όλων των ταμείων (ενδεικτικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΕΒΕ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΚΕΑΝ) ήταν λάθος.

Ευτυχώς η νομοθεσία και το Σύνταγμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διεκδικήσουν έως και 6 χρόνια αυτών των λανθασμένων κρατήσεων.

Με χαμηλό κόστος διαχειριστικών εξόδων

Με δικηγορική αμοιβή εφόσον εισπράξετε χρήματα από δικαστική απόφαση

Με άμεση επικοινωνία και τηλεφωνική υποστήριξη στο 2110121395

Με την τεχνογνωσία μιας δικηγορικής εταιρείας που μπορεί να εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες καθημερινά.

Προσοχή! Αν δεν κινηθείτε είναι σίγουρο ότι θα χάσετε χρήματα που δικαιούστε να λάβετε αφού το κράτος έχει αναγνωρίσει το λάθος του.

Ιστορίες Ανθρώπων που μας Εμπιστεύτηκαν

"Σας επέλεξα γιατί έχετε χρόνια εμπειρίας σε θέματα συντάξεων"

"Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη"

"Το έχω πει και σε άλλους φίλους και έρχονται να κάνουν τα χαρτιά τους"

"Μην πτοήστε καθόλου, όλα θετικά και μυαλωμένα"

☏ 211-0121395

Το πρώτο 3μηνο του 2017 έχουν ξεκινήσει τη διεκδίκηση των χρημάτων που τους κρατούνται με τον κάθε νόμο:

Για το Ν. 4024/11 και 4051/12 6153-Συνταξιούχοι
Για το Ν. 4093/12 6382-Συνταξιούχοι
Για την κράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης 6168-Συνταξιούχοι

Δεν πληρωνόμαστε αν δεν εισπράξετε

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν μας στείλετε το τελευταίο εκκαθαριστικό μπορούμε να σας απαντήσουμε με μεγάλη ακρίβεια. Επειδή οι κρατήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στις συντάξεις άλλαζαν τα χρήματα που λαμβάνετε κάθε χρόνο εσείς μπορείτε προσεγγιστικά να υπολογίσετε με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σας πολλαπλασιάζοντας την κράτηση που σας έγινε τον τελευταίο μήνα αφαιρόντας 2% και πολλαπλασιάζοντας επί 72 μήνες. Ωστόσο αυτός ο υπολογισμός επισημαίνουμε ότι είναι απλά προσέγγισης του ποσού.

Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε . Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

Θέλετε να υπολογίσουμε ΔΩΡΕΑΝ πόσα χρήματα δικαιούστε?

Ξεκινήστε τώρα για να μην χάσετε τα δικαιώματά σας.

Έχουμε τη χαρά να μας εμπιστεύονται καθημερινά άνθρωποι που δούλεψαν μια ζωή και είδαν τους κόπους τους να χάνονται.

Γιατί είναι κρίμα να μην διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.
Διότι ακόμη και εάν σας έκοψαν τη σύνταξη δεν σας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε να κερδίσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικώς σας κράτησαν.

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι κυβερνήσεις δεν επιθυμούν τη διεξοδική ενημέρωση των πολιτών για τη δυνατότητα που έχουν να διεκδικήσουν αυτά που αντισυνταγματικά κόβουν.
Γιατί οι κυβερνήσεις σκόπιμα επιστρέφουν χρήματα μόνο σε όσους τα διεκδικούν και ας γνωρίζουν ότι κανονικά τα δικαιούνται όλοι.
Άλλωστε και σε όλα τα Μνημόνια προβλέπονται συγκεκριμένες ρήτρες για τις δικαστικές αποφάσεις που επιδικάζουν επιστροφή χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο.
Γιατί ακόμη και οι δανειστές μας γνωρίζουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις οφείλουν να εφαρμόζονται για όσους ατομικά αφορούν όταν έχουν οι ίδιοι κινηθεί νομικώς.

Για τη διευκόλυνσή σας έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία με την οποία μπορείτε να κινηθείτε νομικώς εναντίον των αντισυνταγματικών περικοπών που σας έχουν γίνει. Μπορείτε καθημερινά να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail, με courier, και φυσικά στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262.

Δικαιώνονται συνέχεια Συνταξιούχοι. Αποφάσεις και παραδείγματα στο ΔΩΡΕΑΝ Βιβλίο της BCLA.

Μικρές Ιστορίες Μεγάλων Ανθρώπων

«Ο Μάνος έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια. Με άλλα 6 αδέλφια κι έναν πατέρα που έφυγε νωρίς. Αλλά αυτό τον έκανε δυνατό. Δούλεψε σκληρά μέρα και νύχτα, μάζεψε χρήματα, άνοιξε το δικό του μαγαζί, έγινε αφεντικό με τα όλα του. Και τα κατάφερε.

Ή πίστευε ότι τα κατάφερε. Γιατί, ήρθε η κρίση των τελευταίων ετών, οι πελάτες άρχισαν να αραιώνουν, η φορολογία να αυξάνεται, δεν τα έβγαζε πια πέρα, πάλεψε, αλλά έβαλε λουκέτο στο μαγαζί. Πάει. Και τώρα βλέπει τη σύνταξή του να μειώνεται μήνα με το μήνα και φοβάται ότι θα ζήσει και δύσκολα γηρατειά. Αλλά όχι, αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί, δεν θα το δεχτεί. Θα παλέψει.»

«Η Σοφία δίδασκε μια ζωή μαθητές του δημοτικού. Τι να πρωτοθυμηθεί! Τη λάτρευε τη δουλειά της, κι ας της έκαναν φάρσες οι μικροί ταραξίες. Χαιρόταν να τους μαθαίνει τις αξίες της ζωής, τη σημασία να είσαι τίμιος, εργατικός, συνεπής. Τους έλεγε ότι η δουλειά τους θα ανταμειφθεί, τα γράμματα θα τους δείξουν το δρόμο. Πόσο τα πίστευε όλα.

Μα τώρα δεν ξέρει τι να πει καν στα ίδια τα παιδιά της. Άνεργα και τα δύο με μεταπτυχιακά. Κι εκείνη με σύνταξη που δεν φτάνει ούτε για το μισό μήνα. Μα δεν μπορεί να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, κάτι πρέπει να κάνει, δεν μάθαινε στους μαθητές της και ότι πρέπει να διεκδικούν; Αυτό πρέπει να κάνει κι εκείνη. Να διεκδικήσει.»

«Αυτοί οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τίποτα. Ο κύριος Αλέκος, αν και πρώην λογιστής, γράφει αυτά που πρέπει να δώσει, γράφει κι αυτά που παίρνει από τη σύνταξη μετά από τις τόσες κρατήσεις, και δεν βγαίνουν με τίποτα.

Και κάθε φορά που ακούει ειδήσεις, μόνο για μειώσεις ακούει και φωνάζει στην οθόνη

έξαλλος “Δεν βγαίνουν! Δεν βγαίνουν!” Μα δεν τον ακούει η οθόνη ούτε του απαντάει. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Μόνο αν ξαναβρεί τη χαμένη του σύνταξη. Και περηφάνια, σκέφτεται. Πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του σύνταξη!»

Για τρεις και πλέον δεκαετίες παρακολουθούσε καθημερινά την ακροβασία μεταξύ ζωής και θανάτου. Ήταν πάντα εκεί στο πλευρό των ασθενών. Στήριζε, ενθάρρυνε, προστάτευε, φρόντιζε τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Δεν λογάριασε ποτέ την κούραση και τα ξενύχτια στις εφημερίες προκειμένου να βοηθήσει.

Όταν βγήκε στη σύνταξη δεν πίστευε ποτέ πως οι αντισυνταγματικές περικοπές των μνημονίων θα της στέρησουν την αξιοπρέπεια. Kάθε φορά πίστευε στα λόγια των κυβερνώντων, πως αυτές οι μειώσεις θα είναι οι τελευταίες.

Διαψεύστηκε, όμως. Για πολλά χρόνια πάλευε για να κρατήσει ανθρώπους στη ζωή, τώρα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τη δική της.

Τώρα μπορείτε και εσείς να κινηθείτε νομικώς όπως έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες άλλοι συνταξιούχοι.

Μην αφήνετε να αφορούν άλλους οι αποφάσεις των δικαστηρίων

Υπάρχουν ήδη και είναι βέβαιο ότι ακολουθούν και επόμενες αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δικαιώνουν συνταξιούχους και επιστρέφουν τις περικοπές.

Έρευνα ικανοποίησης πελατών: Ευχαριστημένοι το 82% των πελατών της BCLA!

Σε ειδική τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 82% όσων απευθύνονται στη BCLA δηλώνει απόλυτα ή πολύ ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μας.

Ειδικότερα:

Το 82,5% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ευχαριστημένο από τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης (29,25% απόλυτα, 52,75% πολύ, 15% λίγο, 2,5% καθόλου)

  • 29,25% απόλυτα
  • 52,75% πολύ
  • 15% λίγο
  • 2,5% καθόλου

*Τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1.052 πελατών που διενεργήθηκε μεταξύ 17 έως 29 Μαρτίου 2017

Δείτε Περισσότερα
72% δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει νομικές ενέργειες διεκδίκησης της σύνταξής του με τόσο χαμηλό κόστος
85% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ικανοποιημένο από τη αμεσότητα στις απαντήσεις
87% δήλωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τη BCLA για θέματα που σχετίζονται με δικηγορικό απόρρητο
77% δήλωσε ότι θα μας συνέστηνε σε συγγενή ή γνωστό του για οποιαδήποτε νομική υπηρεσία

Τμήμα υποστήριξης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
E-mail: info@bcla.gr
Web: bcla.gr

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

13ος και 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για την διαδικασία

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

 

Ενημερωθείτε για την προθεσμία
και διεκδικήστε ως 20.000€!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 1/2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

Θέλω να διεκδικήσω τις αντισυνταγματικές περικοπές στη σύνταξή μου

 Μη φύγετε πριν συστηθούμε!

Γεια σας!

Είμαι η Μαρία Καραδήμα από το τμήμα υποστήριξης της BCLA!

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

exit popup form

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Το κράτος σας κρατούσε 25%-30% παραπάνω από όσο έπρεπε

 

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το κράτος σας κρατούσε 25%-30% παραπάνω από όσο έπρεπε

 

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το κράτος σας κρατούσε 25%-30% παραπάνω από όσο έπρεπε

 

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το κράτος σας κρατούσε 25%-30% παραπάνω από όσο έπρεπε

 

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

*Aφορά συνταξιούχους Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Υπολογίζουμε τις περικοπές της σύνταξης σας!

Τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν!

Υπολογίζουμε τις περικοπές της σύνταξης σας!

Τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν!

Υπολογίζουμε τις περικοπές της σύνταξης σας!

Τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


Ελάτε να δούμε μαζί τι κρατήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε!

 

Συμπληρώστε εδώ για να κάνουμε μαζί ένα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ που έχετε υποστεί στη σύνταξή σας και μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας.