Θύμα Ιατρικού Λάθους;

Δικαιωθείτε και Αποζημιωθείτε !

Τα ιατρικά σφάλματα, οι παραλείψεις νοσοκομείου ή ασφαλιστικού ταμείου/εταιρείας αποτελούν συχνά ένα δύσκολο ζήτημα για τα θύματά τους

- Αποζημίωση ύψους €530.000 στα τέκνα μητέρας η οποία αποβίωσε κατά τον τοκετό

Την τραγική υπόθεση μητέρας η οποία απεβίωσε κατά τη γέννα του τρίτου της παιδιού, από ιατρικό λάθος, ανέλαβε προ ετών η BCLA.
Οι συγγενείς της και ιδιαίτερα ο σύζυγός της δεν ήταν ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις των γιατρών για το θάνατο της νεότατης (29) συζύγου του και αποτάθηκε στο γραφείο μας.

Έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση του ιατρικού φακέλου αλλά και του ιστορικού της αποθανούσης, από ειδικούς ιατρούς – πραγματογνώμονες, συνεργάτες της BCLA, αποκαλύφθηκαν τα λάθη και οι παραλήψεις του μαιευτήρα. Αποτέλεσμα η επιδίκαση της ανωτέρω αποζημίωσης στον πατέρα και τα τέκνα αυτής.

Τα χρήματα δεν θα φέρουν κανέναν πίσω, αλλά τουλάχιστον όπως δήλωσε και ο σύζυγος μετά τη θετική έκβαση της υπόθεσης:
«θα βοηθήσουν σε πρακτικό επίπεδο να μην λείψει τίποτα στα παιδιά μου που τους λείπει το κυριότερο όλων. Η μητέρα τους.

- Αποζημίωση €200.000 σε συγγενείς 36χρονου για αδυναμία διάγνωσης καρκίνο στον οισοφάγο

"Ο 36χρονος ένοιωθε ενοχλήσεις στο λαιμό και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί έπειτα από εξετάσεις που έγιναν η διάγνωση ήταν λαρυγγίτιδα και του συνεστήθη φαρμακευτική αγωγή.
Ο 36χρονος ακολούθησε την αγωγή, αλλά οι ενοχλήσεις στον λαιμό πλήθαιναν όσο περνούσαν οι μήνες. Αφού δεν έβλεπε αποτελέσματα, απευθύνθηκε σε έτερο νοσοκομείο, όπου μετά τις εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τον ασθενή ότι πάσχει από καρκίνο στον οισοφάγο, σε προχωρημένο στάδιο και του απομένουν μόλις λίγοι μήνες ζωής."

Πράγματι ο 36χρονος, λίγους μήνες μετά απεβίωσε και οι συγγενείς του απευθύνθηκαν στην BCLA.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, αφού μελέτησαν το ιατρικό ιστορικό, καθώς και όλες τις ιατρικές πράξεις που έγιναν, μας ενημέρωσαν ότι αν ασθενής είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν πήγε για εξετάσεις, αυτή τη στιγμή θα ήταν σίγουρα εν ζωή.
Συνετάχθη δικογραφία και με τις κατάλληλες νομικές κινήσεις οι συγγενείς του αποθανόντος έλαβαν €200.000 αποζημίωση.

- Αποζημίωση €115.000 έπειτα από καταστροφή φωνητικών χορδών σε 62χρονο ασθενή

"Ο ασθενής κ. Κωνσταντίνος Β. μπήκε στο χειρουργείο για μία απλή επέμβαση ρουτίνας, αλλά λόγω απροσεξίας του χειρουργού, έχασε τις φωνητικές του χορδές και συνέπεια τούτου απώλεσε πλήρως την ικανότητα ομιλίας."

Ο ασθενής επικοινώνησε με το γραφείο μας. Οι ειδικοί συνεργάτες μας στην BCLA «ξεσκόνισαν» όλα τα νοσοκομειακά έγγραφα και αποκάλυψαν το πολύ σοβαρό ιατρικό λάθος.

Στη συνέχεια με την καθοδήγηση των νομικών μας στη BCLA ο κ. Β. άσκησε αγωγή κατά του χειρουργού και πέτυχε αποζημίωση ύψους €115.000 για τη βλάβη που υπέστη.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς!

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε την φόρμα.

Για να αποζημειωθείτε χρειάζεστε υποστήριξη από νομικούς που θα σας καθοδηγήσουν σωστά προκειμένου να μην απωλέσετε δικαιώματα και χρήματα.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα υπάρχει σημαντική αύξηση στα κρούσματα ιατρικών σφαλμάτων, παραλείψεων των νοσοκομείων και λαθών των ασφαλιστικών ταμείων.

Βασικές αιτίες είναι η μειωμένη χρηματοδότηση των Δημόσιων νοσοκομείων, ο ιδιαίτερα αυξημένος όγκος ασθενών που υποδέχονται τα ιδιωτικά νοσοκομεία, οι τραγικές ελλείψεις στα ασφαλιστικά ταμεία και οι μνημονιακοί περιορισμοί.

Ταυτόχρονα οι πολίτες γνωρίζουν όλο και καλύτερα τα δικαιώματά τους και απαιτούν καλύτερη ενημέρωση για αυτά.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι τα ελληνικά δικαστήρια εκδίδουν όλο και πιο πολλές αποφάσεις καταδίκης ιατρικών αμελειών.

Γεγονός που έχει οδηγήσει γιατρούς και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα να καλύπτονται από εταιρείες ασφάλισης οι οποίες και αναλαμβάνουν τη διαδικασία αποζημίωσης ή εξωδικαστικού συμβιβασμού (με την κατάλληλη νομική υποστήριξη του θιγμένου πολίτη).

Συχνές υποθέσεις ιατρικών σφαλμάτων:

Αποζημίωση για ιατρικό σφάλμα λόγω λάθος διάγνωσης

Αποζημίωση για χειρουργική Ιατρική αμέλεια

Αποζημίωση για οδοντιατρικό λάθος

Αποζημίωση για πλημμελή παροχή παραϊατρικής

Αποζημίωση για αργοπορημένη διάγνωση καρκίνου

Πλαστική χειρουργική – ευθύνες, αποζημίωση

Αποζημίωση για ελλαττωματική διακίνηση φαρμάκων

Τροχαία ατυχήματα – Εργατικά ατυχήματα

Συχνές υποθέσεις σφαλμάτων νοσοκομείου,
ασφαλιστικού φορέα/εταιρείας:

Αποζημίωση για πλημμελή νοσοκομειακή κάλυψη

Αποζημίωση για καθυστερημένα ραντεβού ΕΟΠΠΥ

Αποζημίωση για άρνηση εγκρίσεως νοσηλευτικής δαπάνης

Χορήγηση ελλαττωματικής -μη ενδεικνυόμενης ή υποδεέστερης θεραπείας

Αποζημίωση για μη παροχή κατ’ οικον ιατρικής φροντίδας ή νοσηλείας

Αποζημίωση για προσβλητική συμπεριφορά ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Ιατρικός/Οδοντιατρικός τουρισμός – νομική κάλυψη

Τα ιατρικά σφάλματα, οι παραλείψεις νοσοκομείου ή ασφαλιστικού ταμείου/εταιρείας αποτελούν συχνά ένα δύσκολο ζήτημα για τα θύματά τους.
Εκτός από το ίδιο το ιατρικό ζήτημα που καλείστε να επιλύσετε, έχετε πολύ συχνά υποστεί και οικονομική ζημία (άμεση ή έμμεση).

Συχνά ως παθών δεν έχετε που να απευθυνθείτε. Συναντάτε κλειστές πόρτες ή υπαλλήλους που δεν σας εξυπηρετούν.
Η ιατρική αποκατάσταση του σφάλματος είναι φυσικά το άμεσο ζητούμενο.

Η αποζημίωσή σας και η αποκατάσταση του πόνου που έχετε υποστεί σίγουρα δεν μπορούν να αφεθούν για αργότερα.

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε την φόρμα.

Θέλω να μάθως πώς μπορώ διεκδικήσω αποζημίωση

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Αυξάνονται οι αποζημιώσεις για ιατρικά λάθη

Έντονα αυξητικές τάσεις καταγράφονται, κυρίως τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, στις αποζημιώσεις που επιδικάζουν τα δικαστήρια σε ασθενείς που υπέστησαν βλάβη στην υγεία τους ή στους συγγενείς ασθενών που έχασαν τη ζωή τους από λάθη ή παραλείψεις γιατρών.

Όπως εξηγούν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, οι αποζημιώσεις τις οποίες καταβάλλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν είναι μόνο υψηλότερες ως αξία ανά περιστατικό, αλλά και περισσότερες σε συχνότητα, δεδομένου του ότι όλο και περισσότερες περιπτώσεις ιατρικών λαθών φθάνουν στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε Περισσότερα

Ειδικότερα, επισημαίνουν ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής επιτρέπει σε ασθενείς και δικηγόρους να αναζητούν ευκολότερα και αποτελεσματικότερα τις αιτίες που προκάλεσαν ένα ιατρικό σφάλμα ή μια παράληψη και εν συνεχεία να προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας την καταβολή αποζημιώσεων. Χαρακτηριστικότερες είναι οι περιπτώσεις των μαιευτήρων που, όπως θα δούμε και παρακάτω, εμπλέκονται στα περισσότερα περιστατικά που φθάνουν στα δικαστήρια, αλλά και στις υψηλότερες αποζημιώσεις.
Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο έχουν αυξηθεί οι αποζημιώσεις που επιδικάζουν τα δικαστήρια έχει να κάνει με την καλύτερη ενημέρωση την οποία διαθέτουν οι Έλληνες, η οποία τους επιτρέπει να διεκδικούν ευκολότερα τα δικαιώματά τους.
Από την πλευρά τους, οι ασφαλιστικές εταιρείες καλούνται με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουν να διαχειριστούν ορθολογικότερα το ρίσκο το οποίο αναλαμβάνουν, καλύπτοντας την αστική ευθύνη των γιατρών και με τον τρόπο αυτό:
– να τιμολογήσουν πιο σωστά τον κίνδυνο
– να αποφασίσουν ποιους κινδύνους θα καλύψουν και ποιους όχι, αλλά και
– να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τα προς αποζημίωση περιστατικά.
Πριν όμως δούμε πώς ακριβώς έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια οι αποζημιώσεις τις οποίες αποφασίζουν τα δικαστήρια, ας καταγράψουμε μέσα από μια γρήγορη παράθεση δεικτών, ποια είναι σήμερα η εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος της υγείας στην Ελλάδα.
Στην υπό εξέταση αγορά, λοιπόν, εργάζονται περίπου 180.000 άτομα, τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με τους ασθενείς και 210.000 άτομα, τα οποία έχουν έμμεση σχέση με τον κλάδο.
Στο χώρο της υγείας δραστηριοποιούνται γύρω στις 85.000 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 19.000 παρέχουν άμεσες υπηρεσίες, ενώ η Ελλάδα εμφανίζεται στον ΟΟΣΑ να διαθέτει τους περισσότερους γιατρούς με βάση την πληθυσμιακή της δύναμη.
Είναι χαρακτηριστικό το ότι ανά 1.000 κατοίκους η Ελλάδα διαθέτει 5,4 γιατρούς και είναι πρώτη σε ένα σύνολο 31 χωρών, με δεύτερο το Βέλγιο, που απασχολεί 4 γιατρούς ανά 1.000 κατοίκους και τρίτη την Ελβετία με 3,9 γιατρούς. Ακολουθούν μεγάλες αγορές όπως η Γαλλία, που διαθέτει 3,4 γιατρούς ανά 1.000 κατοίκους, η Γερμανία με 3,5 γιατρούς, η Ιταλία και η Ισπανία με 3,7 γιατρούς.
Συνολικά στη χώρα μας απασχολούνται περισσότεροι από 67.000 γιατροί.

piraeus1
Σε ό,τι αφορά τώρα τη δραστηριότητα της ασφαλιστικής αγοράς, σε ετήσια βάση ο κλάδος εμφανίζει παραγωγή ασφαλίστρων προερχόμενη από την αστική ευθύνη ιατρών της τάξης των 11 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο χαρακτηρίζεται εξαιρετικά χαμηλό, συγκρινόμενο με άλλες μεγάλες εθνικές αγορές, όπου κάθε νέος ιατρός θεωρεί δεδομένο το ότι με την έναρξη της δραστηριότητάς του θα διαθέτει ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα τον καλύπτει για τον κίνδυνο της αστικής ευθύνης.
Το πόσο σημαντική κρίνεται η κάλυψη της αστικής ευθύνης για ένα γιατρό προκύπτει από τα στοιχεία έρευνας που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Πειραιά και τα οποία παρουσιάσθηκαν πρόσφατα στο δίκτυο πωλήσεων μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας.
Από τα στοιχεία αυτά λοιπόν προκύπτει ότι η μέση επιδικασθείσα αποζημίωση ανά ειδικότητα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι από τα στοιχεία της έρευνας, η οποία «βλέπει» σε βάθος δεκαετίας, οι γυναικολόγοι – μαιευτήρες εμφανίζονται να βαρύνονται με μια μέση αποζημίωση της τάξης των 623.000 ευρώ (!), την υψηλότερη στην αγορά τους. Πολύ ψηλά σε ό,τι αφορά τις επιδικασθείσες αποζημιώσεις βρίσκονται και οι νευροχειρουργοί με ένα μέσο ποσό της τάξης των 460.000 ευρώ, όπως και οι μικροβιολόγοι με 391.000 ευρώ.
Στις τρεις χαμηλότερες βαθμίδες του σχετικού πίνακα εμφανίζονται οι ωτορινολαρυγγολόγοι με περίπου 117.000 ευρώ, οι καρδιολόγοι με περίπου 171.000 ευρώ και οι πλαστικοί χειρούργοι με περίπου 172.000 ευρώ.
Ενδιαφέρον έχουν όμως και τα στοιχεία της ίδιας έρευνας από τα οποία προκύπτει το πώς κατανέμονται οι αποζημιώσεις, όπως και για ποια περιστατικά επιδικάζονται από τα δικαστήρια τα υψηλότερα ποσά.

piraeus
Ειδικότερα, στους θανάτους συγκαταλέγονται τα περισσότερα περιστατικά αποζημιώσεων (36,93%) και ακολουθούν οι περιπτώσεις μόνιμης αναπηρίας με 35,89%, η προσωρινή βλάβη για την οποία είναι απαραίτητη η ιατρική παρέμβαση με 14,63%, η προσωρινή βλάβη για την οποία κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία σε νοσοκομείο με 4,53%, τα περιστατικά για τα οποία είναι απαραίτητη η ιατρική παρέμβαση ώστε ο ασθενής να κρατηθεί στη ζωή με 2,44% και άλλα ιατρικά περιστατικά τα οποία καλύπτουν το 5,57% του πλήθους των περιστατικών για τα οποία επιδικάζονται αποζημιώσεις.
Επίσης, ως υψηλότερη μέση επιδικασθείσα αποζημίωση καταγράφεται το ποσό των 434.086 ευρώ, που καταβάλλεται για περιστατικά θανάτου. Ακολουθούν τα περιστατικά μόνιμης αναπηρίας με μέση αποζημίωση τα 356.839 ευρώ, τα διάφορα άλλα περιστατικά με μέση αποζημίωση 193.800 ευρώ, η προσωρινή βλάβη για την οποία κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία με μέση αποζημίωση τα 82.027 ευρώ και τα περιστατικά για τα οποία απαιτείται ιατρική παρέμβαση ώστε ο ασθενής να διατηρηθεί στη ζωή, με τη μέση αποζημίωση να διαμορφώνεται στα 36.810 ευρώ. Τέλος, τα περιστατικά όπου καταγράφεται προσωρινή βλάβη και κρίνεται απαραίτητη η ιατρική παρέμβαση, για τα οποία η μέση αποζημίωση είναι της τάξης των 36.449 ευρώ.
Πόσο όμως κοστίζουν σήμερα και τι παρέχουν τα συμβόλαια αστικής ευθύνης ιατρών που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες;
Από στοιχεία της αγοράς προκύπτει ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες, στην πλειονότητά τους, έχουν καθορίσει τα ετήσια ασφάλιστρά τους για έναν κίνδυνο της τάξης του 1 εκατ. ευρώ, χωρίς απαλλαγή, μεταξύ των 1.900 και των 3.000 ευρώ. Πρόκειται για ασφάλιστρα τα οποία αφορούν στους μαιευτήρες, επαγγελματίες που, όπως προαναφέρθηκε, έχουν τα περιστατικά με τις υψηλότερες αποζημιώσεις. Για τους χειρουργούς τα αντίστοιχα ποσά είναι από 1.400 έως και 3.000 ευρώ, ανάλογα και για τους αναισθησιολόγους, ενώ για τους οδοντίατρους τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα, ξεκινώντας από τα 750 ευρώ, φθάνοντας όμως και πάλι μέχρι και τις 3.000 ευρώ.
Στις παροχές των εταιρειών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές των δικηγόρων για αστικά και ποινικά δικαστήρια (από εταιρεία σε εταιρεία διαφοροποιούνται οι καλύψεις), όπως και η καταβολή της αποζημίωσης που πολλές φορές καλύπτεται χωρίς η υπόθεση να φθάσει απαραίτητα στο δικαστήριο (εξωδικαστικά) και αφορά περιστατικά τα οποία μπορούν να ανακύψουν όσο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι σε ισχύ ή και μετά από ένα ή και δύο χρόνια από τη λήξη του (ανάλογα το ασφάλιστρο που επιλέγει ο γιατρός).
Και βέβαια, οι αποζημιώσεις καλύπτουν και τον κίνδυνο της απώλειας ζωής και των σωματικών βλαβών από λάθη ή παραλείψεις που οφείλονται σε αμέλεια και σχετίζονται αποκλειστικά με την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, καθώς και ατυχήματα τα οποία μπορεί να συμβούν στο χώρο του ιατρείου για τα οποία την ευθύνη φέρει ο γιατρός.

Πηγή: www.insuranceworld.gr

Θέλω να μάθως πώς μπορώ διεκδικήσω αποζημίωση

Τα ελληνικά δικαστήρια εκδίδουν όλο και πιο πολλές αποφάσεις καταδίκης ιατρικών αμελειών.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα υπάρχει σημαντική αύξηση στα κρούσματα ιατρικών σφαλμάτων, παραλείψεων των νοσοκομείων και λαθών των ασφαλιστικών ταμείων.

Ρωτήστε μας δωρεάν τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Γράψτε το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα και υπεύθυνα

Η ομάδα των Συμβούλων Υποστήριξης

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 262 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

Για να εκτιμήσουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί σάς τι μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό σας, συμπληρώστε εδώ:

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να συνομιλήσετε με ένα εξειδικευμένο Σύμβουλο του Οργανισμού μας.

Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα: