+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Πρώτη Νίκη στο ΣτΕ

Το ΣτΕ αποφάσισε οριστικά ότι οι κρατήσεις των Ν.4051/2012 και Ν.4093/2012 είναι αντισυνταγματικές

Οι υπουργικές εγκύκλιοι επιβεβαιώνουν ότι μπορούν να διεκδικηθούν τα έτη 2016, 2017 και 2018

Μπορώ να διεκδικήσω και εγώ όλες τις περικοπές με βαση την απόφαση του ΣτΕ;

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

   

  Πρώτη Νίκη στο ΣτΕ

  Aντισυνταγματικές οι κρατήσεις των Ν. 4051/2012 και Ν. 4093/2012

  Οι υπουργικές εγκύκλιοι επιβεβαιώνουν ότι μπορούν να διεκδικηθούν τα έτη 2016, 2017 και 2018

  Από την πρώτη στιγμή θέσαμε το ζήτημα...

  Οι παράνομες κρατήσεις, όπως ήδη από το 2015 έχει κρίνει το ΣτΕ, συρρίκνωσαν τις συντάξεις οδηγώντας τους συνταξιούχους στις δικαστικές αίθουσες. Εξ αρχής θέσαμε το σημαντικό θέμα της διεκδίκησης των αναδρομικών και η αλήθεια είναι πως αν οι συνταξιούχοι, όλο αυτό το διάστημα, δεν είχαν προχωρήσει σε αγωγές,η υπόθεση αυτή δεν θα είχε φτάσει ποτέ στο κατώφλι του Συμβουλίου της Επικρατείας.

  Η απόφαση του ΣτΕ

  Ποιούς αφορά η υπόθεση του ΣτΕ;
  Η απόφαση του ΣτΕ αφορά ΜΟΝΟ όσους έχουν κάνει ή θα κάνουν αγωγή.
  Όπως υποστηρίζαμε σε όλη αυτή την 5ετή διαδρομή των διεκδικήσεων που μαζί έχουμε κάνει.
  Τι διεκδικούν οι συνταξιούχοι;
  Ως εργαζόμενοι οι σημερινοί συνταξιούχοι είχαν καταβάλει μέχρι και το τελευταίο ευρώ τις εισφορές τους στο Κράτος. Όσοι συνταξιοδοτήθηκαν τα έτη πριν από το 2016 κλήθηκαν να επωμιστούν το βάρος της κρίσης και δέχτηκαν τεράστιες περικοπές στις συντάξεις τους.
  Κάποιοι είδαν το μηνιαίο ποσό της σύνταξής τους να πέφτει κατακόρυφα. Πολλοί από εκείνους αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν σημαντικό βιοποριστικό πρόβλημα.

  Οι 11 μήνες είναι το ελάχιστο που δικαιούστε...

  Οι αντισυνταγματικές κρατήσεις συνέχισαν τα έτη 2016, 2017, 2018.

  Ρίχνοντας μια ματιά στα προηγούμενα εκκαθαριστικά θα διαπιστώσετε πως οι κρατήσεις συνέχισαν να γίνονται κανονικά παρά την αντισυνταγματικότητά τους.

  Εκκαθαριστικό σημείωμα Δεκεμβρίου 2018

  Εκκαθαριστικό σημείωμα Οκτωβρίου του 2018

  Εκκαθαριστικό σημείωμα Ιουνίου 2017

  Εκκαθαριστικό σημείωμα Ιανουαρίου 2019

  Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω πολλοί συνταξιούχοι είχαν έως και 31/12/18 τις περικοπές που το ΣτE έκρινε ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

  Εαν δεν εφαρμόστηκε στις συντάξεις σας ο Επανυπολογισμός μπορείτε να διεκδικήσετε και τα υπόλοιπα χρόνια μνημονιακών κρατήσεων αφού ΔΕΝ ισχύει στη δική σας περίπτωση η πρόβλεψη των αποφάσεων του ΣτΕ.
  Με άλλα λόγια μπορείτε να λάβετε πάνω από 11 μήνες,αφού ο επανυπολογισμός εφαρμόστηκε σε εσάς από την 01/01/2019.

  Ποια είναι η διαδικασία για κατάθεση αγωγής…

  Αν δεν γνωρίζετε ή δεν μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές ποσό διεκδίκησης δεν πειράζει. Θα το υπολογίσουμε μαζί. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και θα λύσουμε κάθε σας απορία.

  Μετά την επικοινωνία μας και τον υπολογισμό του ποσού θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον προσωπικό σας αρμόδιο επικοινωνίας.

  Κατεβάστε, συμπληρώστε / επικυρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο support@bcla.gr . Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.

  Πληρώνετε μόνο τα παράβολα στην αρχή. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε είναι το κόστος των παραβόλων. Εμείς λαμβάνουμε μόνο ένα 5% από το ποσό που θα λάβετε όταν δικαιωθείτε όπως ορίζεται από το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης που υπογράφουμε. Μετά την αποστολή των εγγράφων προχωρήστε σε κατάθεση των παραβόλων για την εκκίνηση της διαδικασίας διεκδίκησης.

  Ποιοι είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  ειπαν για εμασ στο facebook

  Η ομάδα μας

  Διεκδικήστε όλο το ποσό αναδρομικών και όχι μόνο το 11μηνο

  Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Τηλέφωνο

  211-0121395

  Κάλεστε μας

  Διεύθυνση

  Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

   

  Επισκεφτείτε μας

  Scroll to Top