Προβλήματα στην επιχείρηση; Υπάρχουν λύσεις!

Πτωχευτική διαδικασία, Ανακοπή πληρωμής, Καταγγελία δανείων, Κλείσιμο βιβλίων επιχείρησης, Κόκκινα Δάνεια, Διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων Εφορίας

Συμπληρώστε εδώ για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Τελευταιές Ερωτήσεις

Θεματολογία

  • Τι είναι το Δικαίωμα στη Δεύτερη Ευκαιρία; Σωστά καταλαβαίνω ότι και να έχω βάρη από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορώ να ξεκινήσω ξανά μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

   Giorgos K
    • Επί της ουσίας το Δικαίωμα στη Δεύτερη Ευκαιρία είναι η δυνατότητα που έχουμε όλοι στο να επιχειρούμε. Μια επιχείρηση δεν έχει εξασφαλισμένη τη βιωσιμότητά της. Στο παρελθόν ο νομοθέτης σχεδόν τιμωρούσε την αποτυχία μια επιχείρησης να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της. Οι κανόνες της Ε.Ε. ωστόσο είναι σαφής. Ο επιχειρηματίας δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία ακόμη και εάν έχει σημαντικά βάρη από το παρελθόν.

Σας στηρίζουμε με τη γνώση των νόμων και της επιχειρηματικότητας

Όταν μια επιχείρηση είναι σε κρίση χρειάζεται νομικές και συμβουλευτικές λύσεις!

Είμαστε ειδικοί στην προστασία από Εφορία, Ασφαλιστικούς οργανισμούς, Τράπεζες και προμηθευτές.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας γίνονται καθημερινά ή να θέσετε το δικό σας ερώτημα και να σας απαντήσουμε.

Δεν υπάρχει ζήτημα που να μην το έχουμε αντιμετωπίσει!

- Επιχειρηματίας απαλλάχθηκε από συνολική ποινή φυλάκισης 130 ετών πληρώνοντας μόλις €28.000

"Μετά από χρόνια πεσμένου τζίρου κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τα χρέη και αδυναμία πληρωμής των από τον επιχειρηματία, είχαν ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση συνολικών ποινών 130 ετών."

Από τη δύσκολη και πραγματικά επικίνδυνη για την προσωπική του ελευθερία κατάσταση, τον απάλλαξε η BCLA.
Με τις κατάλληλες συγχωνεύσεις ποινών και άλλες νομικές τακτικές, ο επιχειρηματίας πλήρωσε τελικά μόλις €28.000 και απαλλάχθηκε.

- Διαχείριση ενεργητικού επιχείρησης προς κλείσιμο

"Ο κ. Σταύρος ήξερε ότι η επιχείρησή του θα έκλεινε. Δεν ήξερε όμως πώς να περισώσει το ενεργητικό της επιχείρησής του καθώς θεωρούσε τη δέσμευσή του δεδομένη.
Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι εκτός από την επιχείρησή του, θα έχανε και την ευκαιρία να ρευστοποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία της προς κλείσιμο επιχείρησής του, με αποτέλεσμα μετά το κλείσιμο αυτής θα στερούνταν παντελώς χρημάτων ώστε να συνεχίσει να ζει αυτός και η οικογένειά του."

Με τις κατάλληλες νομικές ενέργειες το εμπόρευμά του μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε άλλο χώρο και φορέα και στη συνέχει εκποιήθηκε.
Τα καταστήματα επίσης απέφυγαν τη σφράγιση με τη μεταφορά τους σε άλλο φορέα.

- Απαλλαγή μελών ΔΣ και λοιπών συνδεδεμένων προσώπων με επιχείρηση που έκλεινε.

"Επιχειρηματίας που γνώριζε πως ο ίδιος είχε οδηγήσει την εταιρεία του σε χρεοκοπία ήξερε ότι έχει χαθεί πλέον η μάχη με τους πιστωτές.
Ήθελε όμως να μην πληρώσουν με ποινικές ευθύνες γι’ αυτό, άνθρωποι που του στάθηκαν φιλικά και συμμετείχαν στο ΔΣ, χωρίς να απολαμβάνουν κάποιο όφελος για χρόνια."

Οφείλαμε να βρούμε λύση και βρήκαμε. Τόσο γι’ αυτό το θέμα μα τα φιλικά του πρόσωπα, απέναντι στα οποία δεν ήθελε να εκτεθεί για κανέναν λόγο, όσο και για άλλες πτυχές της επερχόμενης χρεοκοπίας.

- Ο Γολγοθάς του κλεισίματος βιβλίων ήδη κλειστής επιχείρησης

"Ο βραχνάς του ΟΑΕΕ για πολλούς από τον καιρό που ήταν ΤΕΒΕ, είχε κακή κατάληξη. Σπίτια, πατρικά, εξοχικά, αλλά και πρώτες κατοικίες δημεύονται κάθε μέρα για ασφαλιστικές οφειλές. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα του κ. Ευσταθίου.
Είχε καταφέρει να ορθοποδήσει μετά από χρόνια αλλά ο βραχνάς του ΟΑΕΕ δεν του επέτρεπε να κλείσει με αυτό το κεφάλαιο, ούτε να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία που δικαιούται."

Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον υποστηρίζουμε συμβουλευτικά στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

- €200.000 διαγραφή οφειλών του κ. Γ. Μ. για την επιχείρηση αγροτικών προϊόντων

"Ο Γεώργιος Μ. διατηρεί επιχείρηση γεωργικών προϊόντων που πωλούνται ακόμη και σε super market. Αντιμετώπιζε το άμεσο κλείσιμο της επιχείρησής του, λόγω του ξαφνικού κλεισίματος άλλη μεγάλης αλυσίδας.
Είχε απογοητευτεί καθώς έβλεπε ότι όχι μόνο θα αναγκαζόταν να στερήσει 30 εργαζόμενους από το μισθό τους, αλλά και σύντομα θα αναγκαζόταν να πουλήσει προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία για να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά του."

Με την υποστήριξη της BCLA προχώρησε σε κινήσεις που μείωσαν τα χρέη της εταιρείας του κατά €200.000 και σήμερα εξακολουθεί να προμηθεύει super markets και καφετέριες.

- Αναδιάρθρωση χρέους άνω του 70% πετύχαμε για τον κ. Ν.Κ. για επιχείρηση οπτικών

"Ο Νικόλαος Κ. διατηρεί επιχείρηση εισαγωγής οπτικών. Με τα capital controls και την πιστωτική ασφυξία η επιχείρησή του οδηγούνταν με βεβαιότητα στην πτώχευση.
Ωστόσο έπρεπε πρώτα να διαφυλάξει ότι οι επιπτώσεις στον ίδιο θα ήταν οι λιγότερες δυνατές δεδομένου της έκθεσης της επιχείρησης σε χρέη άνω των €500.000."

Μετά από συντονισμένες κινήσεις που πραγματοποίησε με την τεχνογνωσία της BCLA, περιόρισε την ατομική του έκθεση σε μόλις €10.000 ενώ η αναδιάρθρωση του χρέους της επιχείρησης ήταν άνω του 70%.

- Αναδιάρθρωση χρέους άνω του 70% πετύχαμε για τον κ. Ν.Κ. για επιχείρηση οπτικών

"Η κ. Α.Λ. έφτασε πριν μερικά χρόνια στο όριο ηλικίας για σύνταξη. Η κ. Αναστασία διατηρούσε επί πολλά έτη κατάστημα με ρούχα στο κέντρο των Αθηνών.
Όμως ο πολύ χαμηλός τζίρος της τελευταίας 8ετίας λόγω της οικονομικής κρίσης, άφησε πίσω του πολλά χρέη, ανάμεσα σε αυτά και στο ΟΑΕΕ, πρώην ΤΕΒΕ. Αποτέλεσμα το ασφαλιστικό ταμείο να μην αποδεσμεύει τη σύνταξη αφού η έμπορος είχε οφειλές προς αυτό."

Με τις κατάλληλες νομικές κινήσεις διαγράψαμε το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών της και ρυθμίσαμε τις ελάχιστε που έμειναν. Ο ΟΑΕΕ με τη σειρά του αποδέσμευσε τη σύνταξη, παρακρατώντας ένα μικρό ποσό αυτής για τα επόμενα τρία χρόνια, ώσπου να εξοφληθούν οι λίγες εναπομείνασες οφειλές.
Η κ. Αναστασία τώρα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της αφού το κατάστημα είναι κλειστό εδώ και χρόνια, αλλά έχει τη σύνταξή της.

- Χρέος επιχειρηματία €350.000 αναδιαρθρώθηκε σε €17.000

"Ο κ. Μ.Σ. διατηρεί κατάστημα ειδών υγιεινής στο Χαλάνδρι. Δυστυχώς η οικονομική στενότητα άφησε την επιχείρησή του έκθετη σε τραπεζικό δανεισμό ύψους €350.000.
Ο κ. Μ.Σ. πλήρως απογοητευμένος και φοβούμενος ότι όλη κατάσταση θα επηρεάσει τόσο την προσωπική του περιουσία, όσο και αυτή της συζύγου του, απευθύνθηκε στην BCLA. "

Ήρθαμε σε απευθείας συνεννόηση με τους δανειστές του επιχειρηματία και αφού τους εκθέσαμε την κατάσταση της επιχείρησης, αντιλήφθηκαν ότι οι υψηλές χρεώσεις και επιτόκια έπρεπε να «κουρευτούν», όπως και έγινε.
Ο κ. Μ.Σ. μετέφερε την επιχείρησή του σε άλλο κτίριο με χαμηλότερο ενοίκιο και συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά του.

Κλείσιμο βιβλίων επιχείρησης που δεν λειτουργεί, Διαγράψτε χρέη και υπέρογκες χρεώσεις, πατήστε εδώ!

Ρύθμιση επιχειρηματικών χρεών. Διαχείριση Χρεών και Επερχόμενης Αφερεγγυότητας / Πτώχευσης! Συμπληρώστε εδώ και να επικοινωνήσει μαζί σας ένας Σύμβουλος Υποστήριξης!

Η 8ετής ύφεση έχει δημιουργήσει επιχειρήσεις σε κρίση!

Σε ένα σύνθετο περιβάλλον με υπερφορολόγηση, κλειστές τις γραμμές χρηματοδότησης από τις τράπεζες, με προμηθευτές και πιστωτές να πιέζουν, οι επιχειρηματίες καθημερινά καλούνται να ξεπεράσουν ανυπέρβλητα εμπόδια.
Τα εξειδικευμένα στελέχη της BCLA με διαρκή κατάρτιση και συνεχή παρακολούθηση των νομοθετικών εξελίξεων είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις πλέον σύνθετες υποθέσεις που αφορούν την επιχείρησή σας.
Έχοντας διαδρομή πολλών ετών στο χειρισμό εξαιρετικά απαιτητικών επιχειρηματικών καταστάσεων μπορούμε με σιγουριά να κερδίσουμε το καλύτερο για εσάς.

Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
Μάθετε Περισσότερα >

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
E-mail: info@bcla.gr
Web: bcla.gr

Έρευνα ικανοποίησης πελατών: Ευχαριστημένοι το 82% των πελατών της BCLA!

Σε ειδική τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 82% όσων απευθύνονται στη BCLA δηλώνει απόλυτα ή πολύ ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μας.

Ειδικότερα:

Το 82,5% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ευχαριστημένο από τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης (29,25% απόλυτα, 52,75% πολύ, 15% λίγο, 2,5% καθόλου)

 • 29,25% απόλυτα
 • 52,75% πολύ
 • 15% λίγο
 • 2,5% καθόλου
Δείτε Περισσότερα
72% δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει νομικές ενέργειες διεκδίκησης της σύνταξής του με τόσο χαμηλό κόστος
85% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ικανοποιημένο από τη αμεσότητα στις απαντήσεις
87% δήλωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τη BCLA για θέματα που σχετίζονται με δικηγορικό απόρρητο
77% δήλωσε ότι θα μας συνέστηνε σε συγγενή ή γνωστό του για οποιαδήποτε νομική υπηρεσία

*Τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1.052 πελατών που διενεργήθηκε μεταξύ 17 έως 29 Μαρτίου 2017

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

13ος και 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για την διαδικασία

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

 

Ενημερωθείτε για την προθεσμία
και διεκδικήστε ως 20.000€!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 1/2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

Θέλω να διεκδικήσω τις αντισυνταγματικές περικοπές στη σύνταξή μου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
211 0121395
218 2189933

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας