BCLA - Δικηγορική εταιρεία:


Είστε συνταξιούχος; Έχετε ερώτημα για τις περικοπές στη σύνταξή σας;

Γράψτε το ερώτημά σας. Kαι θα σας απαντήσουμε

Προσοχή! Για μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση, μην ξεχάσετε να αναφέρετε ποιο είναι το ταμείο σας (ενδεικτικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΕΒΕ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΚΕΑΝ)!

☏ 211-0121395

*Θέλω να ρωτήσω  για τις περικοπές στη σύνταξη μου

Τελευταιές Ερωτήσεις

Θεματολογία

  • Η περίπτωση των δικών μου παρακρατήσεων υπάγεται σε περισσότερους από ένα νόμους. Παίζει ρόλο σε ποιο ταμείο ανήκω;

   Giorgos K
    • Όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Γενικά, όσοι λαμβάνετε σύνταξη από Ι.Κ.Α., Γ.Λ.Κ. Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ., μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη σίγουρα.
     Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110121395 για να δούμε μαζί εάν μπορείτε να προσφύγετε.

*ΔΩΡΕΑΝ για Συνταξιούχους

  • Μήπως να περιμένω να βγουν αποφάσεις που δικαιώνουν και άλλους και να μου επιστραφούν έτσι τα χρήματα με πολιτική απόφαση λόγω δεδικασμένου;

   John_1953
    • Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

*ΔΩΡΕΑΝ για Συνταξιούχους

  • Κι εάν δικαιωθούμε, θα πάρουμε πίσω χρήματα από ένα χρεοκοπημένο κράτος;

   Μαρία Λ
    • Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

*ΔΩΡΕΑΝ για Συνταξιούχους

Σας στηρίζουμε με τη γνώση των νόμων.

Οι χιλιάδες συνταξιούχοι που φυσιολογικό είναι να ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις περικοπές στις συντάξεις τους και άλλα ζητήματα συντάξεων αποτελούν το λόγο δημιουργίας αυτής της ιστοσελίδας!

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας γίνονται καθημερινά ή να θέσετε το δικό σας ερώτημα και να σας απαντήσουμε.

Δεν υπάρχει ζήτημα που να μην το έχουμε αντιμετωπίσει!

Για κρατήσεις στη σύνταξή σας και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε, πατήστε εδώ!

Για δυπολογισμό των περικοπών στην σύνταξη σας  μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ και να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Για Στρατιωτικά θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Στρατιωτικό Δικηγορικό Γραφείο militarylawoffice.gr

Οι περικοπές που έχουν γίνει τα τελευταία 7 χρόνια στις συντάξεις είναι πρωτοφανείς. Αλλά εκτός από πρωτοφανείς, στερούνται συνταγματικής νομιμότητας.

Στη BCLA έχουμε οργανώσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να μπορεί ένας συνταξιούχος με πολύ χαμηλό κόστος να διεκδικήσει σε όλους τους βαθμούς της δικαιοσύνης, μέχρι και τα Ανώτατα Δικαστήρια ή και τα Ευρωπαϊκά εάν χρειαστεί, τις περικοπές που του έχουν γίνει.

*Το eBook είναι εντελώς δωρεάν για να το κατεβάσετε χωρίς καμία υποχρέωση για πληρωμή, διαφημίσεις ή άλλου τύπου δέσμευση.

Έχετε ερώτημα για τη σύνταξή σας;
Τμήμα υποστήριξης μας μπορεί να σας βοηθήσει!

Παραδείγματα περικοπών που ήδη διεκδικούν συνταξιούχοι μαζί μας:

Ο κύριος Γιάννης μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262, αφού είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά στο 2110121395, ένα μεσημέρι του Οκτωβρίου.

Συναντήσαμε τον κύριο Γιάννη που κρατούσε στα χέρια του ένα κουτί γλυκά για να το πάει στα εγγόνια του. Μας είχε φέρει το τελευταίο εκκαθαριστικό και την αρχική απόφαση συνταξιοδότησής του. Η Σύμβουλος Υποστήριξης που τον εξυπηρετούσε υπολόγισε το ποσό που μπορούσε να διεκδικήσει και κατάλαβαν ότι ξεπερνούσε τις 11.500€.

Η κυρία Ανδριαννή μεγαλώνει 3 εγγόνια. Επειδή ο χρόνος της είναι γεμάτος από τη φροντίδα των παιδιών αλλά και η ίδια είναι μοντέρνα, μιλήσαμε τηλεφωνικά μαζί της και μας έστειλε με e-mail τα χαρτιά που έπρεπε για να υπολογίσουμε δωρεάν τις περικοπές που μπορούμε να διεκδικήσουμε για λογαριασμό της.

Όταν την ενημερώσαμε ότι μπορούσε να διεκδικήσει 8.700€ μας είπε αυτό που πολύ συχνά λένε οι συνταξιούχοι που συνεργαζόμαστε: «Έτσι, μας τα παίρνουν λίγα-λίγα και δεν καταλαβαίνουμε πόσα εκατομμύρια δραχμές θα ήταν!».

Μια μεγάλη σε ηλικία γιαγιά, η κυρία Μαρία, μας επισκέφθηκε ένα μεσημέρι του Μάρτη. Μόλις είχε αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός και μας είπε ότι είχε αλλάξει 3 συγκοινωνίες για να έρθει από τα Σπάτα. Θαυμάσαμε το κουράγιο της αλλά εκείνη μας εξήγησε ότι είναι κάτι που κάνει σχεδόν καθημερινά.

«Μου αρέσει η θάλασσα και τα τελευταία χρόνια κατεβαίνω για βόλτα στο Φλοίσβο και τώρα που άνοιξε και το Νιάρχος, κατεβαίνω πιο συχνά». Μαζί με τη Σύμβουλο Υποστήριξης μελέτησαν τις κρατήσεις στη σύνταξή της και ούτε λίγο, ούτε πολύ μπορούσε να διεκδικήσει 6.180€.

Ο κύριος Μάριος μας επισκέφθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Θα κατέβαινε στο χωριό για τις διακοπές και θα περίμενε και τα εγγόνια.

«Δίναμε στα εγγόνια, τώρα δίνουμε και στα παιδιά» μας είπε. «Τι να κάνεις όμως, ό,τι μπορούμε κάνουμε». Ο Σύμβουλος Υποστήριξης που είδαν μαζί το θέμα των περικοπών του μας εκμυστηρεύθηκε μετά ότι ήταν σχεδόν 70. Αλλά και ότι οι περικοπές που του είχαν κάνει ήταν πάνω από 13.400€.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 211 0121395 / Fax: 218 2189933
Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672
E-mail: info@bcla.gr
Web: bcla.gr

Έρευνα ικανοποίησης πελατών: Ευχαριστημένοι το 82% των πελατών της BCLA!

Σε ειδική τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε για το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 82% όσων απευθύνονται στη BCLA δηλώνει απόλυτα ή πολύ ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες μας.

Ειδικότερα:

Το 82,5% δήλωσε απόλυτα έως πολύ ευχαριστημένο από τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης (29,25% απόλυτα, 52,75% πολύ, 15% λίγο, 2,5% καθόλου)

 • 29,25% απόλυτα
 • 52,75% πολύ
 • 15% λίγο
 • 2,5% καθόλου
Δείτε Περισσότερα

*Τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1.052 πελατών που διενεργήθηκε μεταξύ 17 έως 29 Μαρτίου 2017

BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to Top

 Μη φύγετε πριν συστηθούμε!

Γεια σας!

Είμαι η Μαρία Καραδήμα από το τμήμα υποστήριξης της BCLA!

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121395

Για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν


Ονοματεπώνυμο*

Email:*

Τηλέφωνο*
Ερώτημα:Επικοινωνήστε μαζί μας στα social