+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Το ΣτΕ δίνει αναδρομικά μόνο σε όσους κινήθηκαν ή θα κινηθούν άμεσα νομικά.

Δεν έχετε κάνει ακόμα αγωγή;
Ενημερωθείτε για τη διαδικασία…

 

[activecampaign form=32]

Δείτε πιο αναλυτικά...

Το ΣτΕ αποφάσισε:

Επιστροφή αναδρομικών ΜΟΝΟ σε όσους έκαναν ή θα κάνουν άμεσα αγωγές.

Η απόφαση αφορά τα αναδρομικά περικοπών 11 μηνών.

Δυνατότητα διεκδίκησης μελλοντικά για όσους δεν έχουν προσφύγει

Κλειδώνουμε το 11μηνο, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση….

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δίνει το δικαίωμα διεκδίκησης αναδρομικών και μετά την έκδοση της απόφασης. Με αυτό τον τρόπο αφήνει στους συνταξιούχους που δεν έχουν κινηθεί, τη δυνατότητα να καταθέσουν αγωγή άμεσα.

Η απόφαση του ΣτΕ κατοχυρώνει την είσπραξη αναδρομικών 11 μηνών, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς συνεχίζουμε τη διεκδίκηση και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα περικοπών. Είναι σημαντικό να διεκδικήσετε το συνολικό ποσό, για τα συνολικά έτη περικοπών. Αυτή η πρώτη δικαίωση αποτελεί ένα πρώτο βήμα με σκοπό να καταφέρετε την επιστροφή που αντιστοιχεί στις εισφορές που έχετε πληρώσει κατά τα έτη εργασίας σας.

Για κάθε μήνα που καθυστερείτε να καταθέσετε αγωγή, χάνετε κι ένα μήνα αναδρομικών.

Οι αποφάσεις του ΣτΕ κατα κανόνα αφορούν μόνο όσους θα έχουν κινηθεί πριν τη δημοσίευση τους, όπως πάγια ρητά αναφέρει στις αποφάσεις του το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Σε αυτή την περίπτωση όμως το ΣτΕ έχει δώσει περιθώριο και δικαίωμα διεκδίκησης σε όσους επιθυμούν να κινηθούν μετά την έκδοσή της. Η δημοσίευση της τελικής συνολικής απόφασης αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το ΣτΕ επιστρέφει αναδρομικά 11 μηνών μόνο σε όσους έκαναν αγωγή.
Έχετε ακόμα δυνατότητα διεκδίκησης για να λάβετε επιστροφή.

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

Συμπληρώστε τη φόρμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο

211-0121395

Κάλεστε μας

Διεύθυνση

Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

 

Επισκεφτείτε μας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η BCLA εναρμονίζεται και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. 

Έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς και το προσωπικό της, η εταιρεία δημιούργησε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να απλοποιήσει, να επιταχύνει και να διασφαλίσει την κατάθεση αγωγής και την διεκδίκηση των αντισυνταγματικών κρατήσεων πριν παρέλθουν οι προθεσμίες.

Στάδιο 1

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 211-0121395 για να υπολογίσετε το ποσό διεκδίκησης και να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Στάδιο 2

Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο.

Στάδιο 3

Κατεβάστε, συμπληρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο support@bcla.gr .

Στάδιο 4

Προχωρήστε σε κατάθεση των παραβόλων για την εκκίνηση της διαδικασίας διεκδίκησης.

*Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί.

Γιατί η απόφαση αφορά μόνο όσους κινήθηκαν και όχι όλους τους συνταξιούχους...

..μελετάμε τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και συνεκτιμώντας τις δημοσιονομικές δυνατότητες και αντοχές της εθνικής μας οικονομίας, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησης της απόφασης αυτής.

Γ.Βρούτσης
Ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ. Η απόφαση με βάση τις περιλήψεις των αποφάσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι θα γίνουν επιστροφές 11 μηνών ΜΟΝΟ σε όσους κινήθηκαν ή θα κινηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα νομικά.

Όσοι επιθυμούν να προσφύγουν άμεσα θα πρέπει να εκκινήσουν τις διαδικασίες, καθώς για κάθε μήνα που περνάει χάνουν χρήματα που μπορούν να τους επιστραφούν.

Προσοχh!

Πώς μπορώ να λάβω κι εγώ πίσω τα αναδρομικά μου;

Διαθέτετε ακόμα τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε αγωγή σύμφωνα με το ΣτΕ. Πρέπει όμως να γνωρίζετε πως όσο καθυστερείτε χάνετε χρόνο και μειώνετε το κέρδος σας.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα στο 211-0121395 για να υπολογίσετε το ποσό διεκδίκησης και να ενημερωθείτε αναλυτικά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Messenger και να υπολογίσουμε μαζί το ποσό διεκδίκησής σας.

Ολοκληρώνετε την διαδικασία κατάθεσης σε 3 απλά βήματα: 

ΒΗΜΑ 1: Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο. 

ΒΗΜΑ 2: Κατεβάστε, συμπληρώστε / επικυρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο support@bcla.gr .

ΒΗΜΑ 3: Ολοκληρώστε τη διαδικασία και η ομάδα μας θα καταθέσει άμεσα αγωγή κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Με την απόφαση του ΣτΕ κατοχυρώνεται η είσπραξη των 11 μηνών αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς συνεχίζουμε τη διεκδίκηση και για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα περικοπών.

 

Ποιοι είμαστε

Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

ειπαν για εμασ στο facebook

Η ομάδα μας

Scroll to Top