+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε στο 211-0121395 για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών

  Χρωστάτε πάνω από 10.000€ εσείς ή η επιχείρησή σας;
  Διαγράψτε τα χρέη σας ΤΩΡΑ!

  Γιατί είναι ευνοϊκή και εφικτή η εξωδικαστική ρύθμιση των χρεών για εσάς ή την επιχείρησή σας:

  Ο νέος νόμος 4738/2020 αντικαθιστά πλέον όλους τους προηγούμενους νόμους για τη ρύθμιση του χρέους ιδιωτών, μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επιχειρήσεων.

  Δείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις για το πώς μπορείτε να διαγράψτε και ρυθμίστες τις οφειλές σας.

  Πώς να σώσετε το σπίτι σας και την περιουσία σας;

  Μαζί επιλέγουμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση για να σώσετε το σπίτι σας!

  Δείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις για το πώς μπορείτε να σώσετε το σπίτι και την περιουσία σας.

  Πώς μπορείτε να κάνετε μια Νέα Αρχή;

  Με το δικαίωμα στη 2η ευκαιρία οργανώνουμε μαζί όλα τα βήματα ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή την οικονομική και επαγγελματική σας δραστηριότητα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πώς να σώσετε την επιχείρησή σας;

  Αξιοποιούμε όλα τα εργαλεία της εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών, προστατεύουμε την περιουσία σας και με ένα συγκροτημένο πλάνο αναδιάρθρωσης σώζουμε την επιχείρησή σας για να μπει σε συνθήκες βιώσιμης λειτουργίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Κάντε μία νέα αρχή χωρίς άγχη. Απαλλαχτείτε από τα παλιά σας χρέη.

  Σίγουρα σας προκύπτουν πολλές ερωτήσεις σκεπτόμενοι τα χρέη σας.
  Μπορεί να επιβιώσει η επιχείρηση ως έχει;
  Θα πρέπει να κηρυχθεί πτώχευση;
  Αν ναι, πως θα σας επηρεάσει;

  Έχοντας πλέον κατακτήσει χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, στην BCLA έχουμε απαντήσει αυτά τα ερωτήματα για πολλούς επιχειρηματίες και μη, που έχουν βρεθεί σε κρίσιμες καταστάσεις στα οικονομικά τους. Είμαστε ικανοί να αναλάβουμε ολοκληρωτικά την Ρύθμιση Οφειλών σας, διευθετώντας τα γρήγορα και αποτελεσματικά.
  Είναι πολλά τα εργαλεία που έχουμε στην διάθεσή μας, αλλά το κυριότερο, είναι ο καινούργιος νόμος ‘Περί Αναδιαρθρώσεων’ 4738/2020. Αρκετές φορές, οι απλούστερες λύσεις είναι και οι πιο συμφέρουσες. Αυτό εφαρμόζει και ο καινούργιος νόμος.
  Πλέον προβλέπεται βάσει νόμου μία ορισμένη διαδικασία ρύθμισης χρέους που μπορούν όλοι οι οφειλέτες να ακολουθήσουν. Τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν έως και 240 δόσεις προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς και έως 420 δόσεις προς Πιστωτικά Ιδρύματα, με σκοπό την διευθέτηση του χρέους τους.

  Ωστόσο η διαδικασία δεν παύει να είναι πολύ συγκεκριμένα οριοθετημένη, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται απλή. Σίγουρα θα χρειαστείτε έναν εξειδικευμένο νομικό στο πλάι σας προκειμένου να την εξετάσετε, πόσο μάλλον να την εφαρμόσετε.

  Θέλουμε να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε να εξέλθετε των χρεών σας με τον πιο βιώσιμο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να διαπραγματευτούμε για εσάς με τους πιστωτές σας και να παρακολουθήσουμε την αίτηση σας από την αρχή ως το τέλος.

  Ένα επιτυχημένο πλάνο πτώχευσης είναι το Α και το Ω.
  Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί.
  Ήρθε η ώρα να για μια καινούργια αρχή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Σας στηρίζουμε με τη γνώση των νόμων και της επιχειρηματικότητας

  Η 8ετής ύφεση έχει δημιουργήσει επιχειρήσεις σε κρίση!

  Σε ένα σύνθετο περιβάλλον με υπερφορολόγηση, κλειστές τις γραμμές χρηματοδότησης από τις τράπεζες, με προμηθευτές και πιστωτές να πιέζουν, οι επιχειρηματίες καθημερινά καλούνται να ξεπεράσουν ανυπέρβλητα εμπόδια.
  Τα εξειδικευμένα στελέχη της BCLA με διαρκή κατάρτιση και συνεχή παρακολούθηση των νομοθετικών εξελίξεων είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις πλέον σύνθετες υποθέσεις που αφορούν την επιχείρησή σας.
  Έχοντας διαδρομή πολλών ετών στο χειρισμό εξαιρετικά απαιτητικών επιχειρηματικών καταστάσεων μπορούμε με σιγουριά να κερδίσουμε το καλύτερο για εσάς.

  Μικρές Ιστορίες Μεγάλων Ανθρώπων

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία
  Scroll to Top