+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Η μεγάλη απάτη
στις επικουρικές συντάξεις!

Συνεχίζονται οι μνημονιακές περικοπές που είχαν καταργηθεί ως Αντισυνταγματικές.
Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Κάθε συνταξιούχος μπορεί να διεκδικήσει από 70€ έως και 251€ το μήνα!
Δηλαδή από 2.520€ έως και 9.036€ συνολικά!

Δεν ξέρετε πως να εκτυπώσετε το ενημερωτικό σας;
Καλέστε μας στο 2110121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Ενημερωθείτε για το πως έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα λόγω του εμπαιγμού.
  Δείτε παρακάτω παράδειγμα συνταξιούχου, που ήδη διεκδικεί τα χρήματά του.

  Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος διεκδικεί 89,56€ τον μήνα.

  Το σύνολο του ποσού που διεκδικεί είναι:
  89,56€ x 36 μήνες = 3224,16€!!!

  Εσείς ξέρετε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε;
  Μήπως χρειάζεστε βοήθεια με την εκτύπωση του ενημερωτικού σας;

  Ενημερωθείτε Δωρεάν από την ομάδα μας για το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε.

  Δικαιωθήκαμε απο το ΣτΕ και για τα Δώρα

  Συνεχίζουμε και με την απάτη στις επικουρικές συντάξεις όπως κάναμε και με την περικοπή της 13ης & 14ης σύνταξης, μέχρι να δικαιωθούμε!

  Από την πρώτη στιγμή στην BCLA λέγαμε πως μόνο μέσω της νομικής οδού θα μπορέσουν οι Συνταξιούχοι να βρουν το δίκιο τους και να λάβουν πίσω τα χρήματα τους. Οι αποφάσεις που βγαίνουν μας δικαιώνουν.

  • Η Υπ’αριθμόν Απόφαση 1403-7/2022 του ΣτΕ επιστρέφει αναδρομικά τα δώρα σε όσους κινήθηκαν νομικά
  • Οι 14.087 συνταξιούχοι που μας εμπιστεύτηκαν με τις αγωγές τους βγαίνουν δικαιωμένοι

  Στείλτε μας λοιπόν το ενημερωτικό της σύνταξής σας και θα το μελετήσουμε δωρεάν.
  Ας δούμε ακριβώς το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε.
  Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

  Εσείς δεν θέλετε να αυξήσετε την Σύνταξη σας;

  Συχνές ερωτήσεις

  Οι δύο νόμοι που αναφέρουμε, 4051 και 4093 είναι μνημονιακοί. Πέρασαν το 2012 και έχουν έκτοτε κριθεί αντισυνταγματικοί και συνεπώς έχουν σταματήσει να ισχύουν. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να εφαρμόζονται σήμερα. Για την ακρίβεια, είναι παράνομο.

  Ναι, αφορά όλους τους συνταξιούχους. Αν δεν μας στείλετε τα εκκαθαριστικά σας για μελέτη, δεν θα μπορέσετε να σιγουρευτείτε πως αυτές οι μνημονιακές περικοπές δεν υπολογίζονται στη σύνταξή σας.

  Μπορείτε να το αιτηθείτε κάθε μήνα από το ασφαλιστικό σας ταμείο και τον Ε.Φ.Κ.Α.. Αν χρειάζεστε βοήθεια τότε πατήστε ΕΔΩ και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να το βρείτε και να το εκτυπώσετε.

  Επείγει να μελετήσουμε τα εκκαθαριστικά πολλών συνταξιούχων. Να δούμε πόση έκταση έχει πάρει το θέμα. Αν δεν το επιδιώξετε οι ίδιοι, οι πιθανότητες να αλλάξει ο Ε.Φ.Κ.Α. τον τρόπο υπολογισμού από μόνος του, όπως καταλαβαίνετε, είναι μηδενικές. Πρέπει να διεκδικήσουμε τα ποσά που αντιστοιχούν στις μνημονιακές περικοπές πίσω!

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα. Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας, είναι έτοιμοι να σας απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις που σας έχουν προκύψει επί του θέματος, αλλά και γενικότερα σχετικά με τη συνταξιοδότησή σας.

  Όχι!
  Επειδή ακριβώς θέλουμε να διαπιστώσουμε πόση έκταση έχει πάρει το ζήτημα λάθους υπολογισμού, παρέχουμε την υπηρεσία μελέτης του εκκαθαριστικού, εντελώς δωρεάν.

  Από την πρώτη στιγμή στην BCLA Δικηγορική Εταιρεία (ΑΜ ΔΣΑ 80544) έχουμε σταθεί στο πλάι σας. Οι περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις, είναι ασύλληπτες. Ο στόχος μας είναι να σας δώσουμε φωνή και να δώσουμε τέλος σε αυτόν τον παράνομο και αντισυνταγματικό παραλογισμό.

  Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Λεωφόρο Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, στο ύψος της Καλλιθέας, με ταχυδρομικό κώδικα 176 72. Μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 211-0121395, να μας στείλετε email στο info@bcla.gr ή να μας μιλήσετε στο Messenger οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

  Στείλτε το ενημερωτικό σας για να το μελετήσουν ειδικοί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Καλέστε μας: 211-0121395

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία
  Scroll to Top