+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Διαζύγιο Express

Σε 10 μέρες

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας καλέσουμε (εκτιμώμενος χρόνος αναμονής 5’)

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Δεν απαιτείται πλέον φυσική παρουσία

  Ο γάμος δεν εξελίχθηκε όπως υπολογίσατε. Οι δυσκολίες είναι πολύ περισσότερες από αυτές που περιμένατε. Αυτό δεν σημαίνει πως και η λύση του γάμου θα πρέπει να είναι απαιτητική. Για την ακρίβεια μπορείτε να αποκτήσετε ένα δεύτερο ξεκίνημα με απόλυτο σεβασμό, ταχύτητα και επιτυχία.

  Κάντε μια νέα αρχή στην ζωή σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με την γραφειοκρατία. Είναι κρίμα να διαιωνίζουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Λύστε τον γάμο σας με την BCLA Δικηγορική Εταιρεία, σε μόλις δέκα ημέρες.

  Συναινετικό Διαζύγιο σε 4 Βήματα

  1

  Δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για το διαζύγιο και ερχόμαστε σε μία πρώτη επικοινωνία. Κατά την διάρκειά της, σκοπός μας είναι να γνωριστούμε, να δούμε την κατάσταση, και να λύσουμε ότι διαδικαστικά ερωτήματα μπορεί να έχετε.

  2

  Μας φέρνετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του διαζυγίου (τα οποία εξηγούνται αναλυτικά παρακάτω). Με την σειρά μας καταθέτουμε το αίτημά σας, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

  3

  Ξεκινάει η περίοδος αναμονής κατά την οποία καλούμαστε να περιμένουμε δέκα ημέρες. Καθ’όλη αυτή τη διάρκεια είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά αλλά και μέσω messenger προς διευκόλυνση της επικοινωνίας μας.

  4

  Μόλις περάσουν οι δέκα ημέρες, το διαζύγιο θα έχει εκδοθεί, και κατά συνέπεια, θα έχετε αποκτήσει το δεύτερό σας ξεκίνημα. Η διαδικασία είναι πραγματικά, τόσο απλή όσο ακούγεται.

  Δεν υπάρχει λόγος πια να:
  – Υπομένετε στενάχωρες συνευρέσεις
  – Καθυστερείτε το νέο σας ξεκίνημα

  Διαδικασία διαδικτυακή και αξιόπιστη.
  Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία από την Αρχή μέχρι το Τέλος.

  Απαραίτητα Έγγραφα για την Έκδοση του Διαζυγίου

  Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης Τέκνων

  Συμφωνία για ποσό διατροφής & επιμέλειας (που θα μείνουν τα παιδιά και πόσο θα επικοινωνούν με τον άλλο γονέα;)

  Ταυτότητες συζύγων

  Ληξιαρχική Πράξη Γάμου

  Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

  Είστε ήδη σε διάσταση;

  Αν βρίσκεστε σε διάσταση εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια η διαδικασία διαφοροποιείται.
  Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

  Μην περιμένετε άλλο!

  FAQs

  Είμαστε η BCLA, Μοντέρνα Δικηγορική Εταιρεία. Τα 3 πράγματα που μας χαρακτηρίζουν είναι:

  • Ο στόχος μας: Η δικαίωσή σας, για αυτόν τον λόγο άλλωστε, δεν πληρωνόμαστε αν εσείς δεν πληρωθείτε πρώτα!
  • Η Στάση μας: Είμαστε δίπλα σας ώστε να δώσουμε μαζί τέλος στον παραλογισμό των μνημονιακών περικοπών που ακόμα μας ταλαιπωρούν.
  • Η Εξέλιξή μας: Καινοτομούμε και εξελισσόμαστε, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 online ώστε καμία φωνή να μην μείνει ανήκουστη.

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα. Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας, είναι έτοιμοι να σας απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις που σας έχουν προκύψει επί του θέματος αλλά και γενικότερα.

  Όπως αντιλαμβάνεστε, κάθε περίπτωση διαφέρει. Το κόστος θα εξαρτηθεί από το πλήθος των κινήσεων που θα χρειαστεί να κάνουμε.

  Σε κάθε περίπτωση όμως μην ανησυχείτε, είναι γενική πρακτική της εταιρείας μας να επικοινωνούμε τέτοια θέματα εκ των προτέρων.

  Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Λεωφόρο Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, στο ύψος της Καλλιθέας, με ταχυδρομικό κώδικα 176 72. Μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 211-0121395, να μας στείλετε email στο info@bcla.gr ή να μας μιλήσετε στο Messenger οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

  Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ανάκληση αν θελήσετε να κάνετε στο διαζύγιο, μπορεί να συμβεί καθ’ όλη την διάρκεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας το πείτε. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία!

  Πόσο μάλλον κατά την αναγκαστική περίοδο αναμονής που προβλέπει ο νόμος αφού κάνουμε την αρχική αίτηση. Αν πάλι δεν προκύψει κάποια αλλαγή, η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη.

  Η μόνη διαδικασία η οποία δεν ψηφιοποιήθηκε είναι η λύση του γάμου στην Μητρόπολη. Σε περίπτωση όμως πολιτικού γάμου, η διαδικασία είναι εξ ολοκλήρου διαδικτυακή. Σκοπεύουμε να σας καθοδηγήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια. Ξεκινάμε την διαδικασία καταχωρώντας το αίτημά σας, αυτό εγκρίνεται από τους αντιδίκους και μετά την μικρή περίοδο αναμονής που προβλέπει ο νόμος δημιουργείται η συμβολαιογραφική πράξη και αφού υπογραφεί και από τα δύο μέλη, ο γάμος θεωρείται πια ληγμένος.

  Πρακτικά για να εκδοθεί το άυλο συναινετικό διαζύγιο χρειάζεται ένας δικηγόρος για κάθε μεριά και ένας συμβολαιογράφος. Στην BCLA θα σας λυθούν τα χέρια. Επιλέγουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, και ως εκ τούτου έχουμε φροντίσει να ψηφιοποιήσουμε όσες περισσότερες διαδικασίες είναι δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο σας είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας χρησιμοποιώντας το μέσο προτίμησής σας. Δεν χρειάζεται καν να βρισκόμαστε στην ίδια πόλη.

  Διαζύγιο Express

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Καλέστε μας: 211-0121395

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Καθώς εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top