+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Βγείτε σε σύνταξη εύκολα και γρήγορα!

Επισπεύστε την απονομή σας και διεκδικήστε αποζημίωση σε περίπτωση καθυστέρησης.

Αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς!

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Έκδοση Σύνταξης

  Η πιστοποιημένη μας ομάδα είναι δίπλα σας σε όλη την διαδικασία.
  Το προσωπικό μας βρίσκεται στους επιτυχόντες των εξετάσεων δικηγόρων και λογιστών που θα συμμετέχουν πλέον ενεργά στην έκδοση συντάξεων με σκοπό την αποσυμφόρηση του ΕΦΚΑ και την επιτάχυνση της διαδικασίας.
  Θα φροντίσουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλη τη διαδικασία βοηθώντας σας να αποφύγετε τη μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση. Πολλοί ασφαλισμένοι δεν γνώριζαν αν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και πότε, δεν είχαν προχωρήσει σε καταμέτρηση ενσήμων, ούτε σε κατάθεση φακέλου λόγω του χαοτικού συστήματος.
  Ακόμα και όσοι είχαν καταθέσει τον φάκελό τους περίμεναν (και περιμένουν ακόμα) έως και 3 έτη την εξέταση της υπόθεσής τους από τον ΕΦΚΑ και την απονομή σύνταξης. Η τεράστια αυτή καθυστέρηση δημιούργησε την ανάγκη συμμετοχή έμπειρων ειδικών (δικηγόρων και λογιστών) στη διαδικασία.

  Πως ξεκινάει η διαδικασία;

  Καθυστερημένη Απονομή Σύνταξης

  Δυστυχώς δεν είναι καθόλου σπάνιο ανάμεσα στους συνταξιούχους, να έχουν καταθέσει και να μην λαμβάνουν την σύνταξη τους για μήνες, ακόμα και χρόνια. Για την ακρίβεια, αυτό το φαινόμενο έχει γίνει πλέον καθημερινότητα για πολλούς. Δεν είναι πάντα εφικτό να έχουμε προνοήσει για αυτήν την μη βιώσιμη αναμονή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτή η συστημική κωλυσιεργία να σας ταλαιπωρεί. Την ευθύνη την έχει το Δημόσιο, και μάλιστα πολλές φορές, συνταξιούχοι οι οποίοι το έχουν διεκδικήσει, έχουν δικαιωθεί. Αν είχατε, ή έχετε ακόμα μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία έκδοσης της σύνταξής σας, υπάρχουν λύσεις.

  Εσάς πόσο καιρό σας έχουν καθυστερήσει την έκδοση της σύνταξής σας;

  Υπολογισμός της Κύριας Σύνταξης

  Για όλους τους λόγους που αναφέραμε και παραπάνω, πολλοί από εσάς είτε δεν γνωρίζετε πότε και αν μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε, είτε δεν έχετε κάν προχωρήσει σε καταμέτρηση ενσήμων, πόσο μάλλον την κατάθεση του φακέλου σας. Γνωρίζοντας το πόσο χαοτική είναι αυτή η διαδικασία, είναι απόλυτα λογικό. Από μεριάς μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα περισσότερα, αν όχι όλα σας τα προβλήματα. Αναλαμβάνουμε και ελέγχουμε την ανακεφαλαίωση και την βεβαίωση του χρόνου ασφάλισής σας, την ενδεχόμενη αναθεώρηση πληρωμών ασφαλιστικών εισφορών, τις ρυθμίσεις οφειλών καθώς και την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων ασφάλισης.

  Μία ολόκληρη πιστοποιημένη ομάδα με το μέρος σας

  Εδώ και καιρό συμμετέχουμε ενεργά στην έκδοση συντάξεων, σκοπεύοντας στην αποσυμφόρηση του ΕΦΚΑ καθώς και την επιτάχυνση της διαδικασίας. Στο προσωπικό μας έχουμε πολλούς από τους επιτυχόντες δικηγόρους και λογιστές των εξετάσεων. Θέλουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλη την διαδικασία έκδοσης της σύνταξής σας, σε όποιο στάδιό της και αν βρίσκεστε αυτήν την στιγμή.

  Διευκολύνετε & επιταχύνεται την απονομή σας.

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top