+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Με το που απεγκλωβίστηκε από την Αττική Οδό, ο καρδιοπαθής, υπέβαλε μήνυση.

Και οι δρόμοι και η αγορά παραμείναν ανοιχτά την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης. Σε συνδυασμό με την μη επαρκή προετοιμασία, χιλιάδες άνθρωποι κατέληξαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, είτε πηγαίνοντας στις δουλειές τους, ή στα σπίτια τους.

Για τουλάχιστον 24 και ώρες, παγιδεύτηκαν στα αμάξια τους, ενώ έξω είχε μία από τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις που έχει δει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ύστερα από παράκληση της κυβέρνησης, η αρμόδια εταιρία της Αττικής Οδούς αποφάσισε να αποζημιώσει κάθε εγκλωβισμένο αμάξι με 2.000 ευρώ.

Πολλοί βέβαια, κοστολογούν την ψυχική οδύνη που υπέστησαν πολύ παραπάνω. Συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατα χειρουργημένου καρδιοπαθή άνδρα.

Εσύ πότε;

Ο άτυχος άνδρας γυρνούσε από την δουλειά του με ταξί. Παρέμεινε παγιδευμένος, χωρίς νερό, φαγητό ή θέρμανση, πόσο μάλλον τα φάρμακά του! Περιττό να πούμε, δεν υπήρξε βοήθεια από κανέναν υπεύθυνο.

Όταν πια ο άνθρωπος πια απεγκλωβίστηκε και βρέθηκε στο νοσοκομείο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει τον δικηγόρο του να ενημερωθεί για το τι πρέπει να κάνει ώστε να δικαιωθεί.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως ήδη, πολλοί έχουν καταφύγει σε δικηγόρους. Άλλωστε οι απάνθρωπες αυτές συνθήκες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, (παράγραφος 3, άρθρο 65 του ν. 4663/2020 ΦΕΚ Α’ 30), εάν διακοπεί η κυκλοφορία σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών φαινομένων, επιβλέπονται κυρώσεις στους φορείς επιφορτισμένους με την λειτουργία και συντήρησή του δικτύου, εφόσον η παράλειψή τους συντέλεσε στη διακοπή της κυκλοφορίας.

Διεκδικήστε αποζημίωση με κατάθεση αγωγής.
Η νομική μας ομάδα είναι εδώ να σας βοηθήσει ώστε να αποζημιωθείτε με ποσά έως 50.000€.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Συμπληρώστε τη φόρμα

Συνομιλήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 211-0121395

Scroll to Top