+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε πώς μπορείτε να καταθέσετε αγωγή

Συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Αποζημίωση και Μόνιμη
  επαναφορά για τα Δώρα Εορτών

  Τι εξετάστηκε
  στην Πιλοτική Δίκη ΣτΕ 4 - 4 - 2022

  Πρωτοδικείο Αθηνών: Απόφαση 8898/202

  Αποζημίωση και Μόνιμη επαναφορά για Δώρα Εορτών

  Κατάθεσης Αγωγής μέχρι 04/04/2022

  Αποζημίωση και Μόνιμη επαναφορά για τα Δώρα Εορτών

  Τι εξετάστηκε στην
  Πιλοτική Δίκη ΣτΕ 4-4-2022

  Συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε άμεσα.

   Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

   Συνεδρίασε στις 4/4/2022 το ΣτΕ

   Οι αποφάσεις που βγαίνουν από τις Πιλοτικές Δίκες του Συμβουλίου της Επικράτειας επιλύουν άμεσα τα ζητήματα που εξετάζουν χωρίς καθυστερήσεις. Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να συμμετάσχετε όλοι οι συνταξιούχοι που επιθυμείτε να λαμβάνετε την σύνταξη για την οποία δουλεύατε τόσα χρόνια Μία σύνταξη που να συμπεριλαμβάνει τα δώρα που δικαιούστε αλλά και τις υπόλοιπες παράνομες περικοπές που έχετε υποστεί τα τελευταία χρόνια. Στις 4 Απριλίου είχαμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε πάνω από 14.000 συνταξιούχους που μας εμπιστεύτηκαν. Αν δεν κινηθείτε και εσείς σύντομα, δυστυχώς κινδυνεύετε να χάσετε οριστικά τα δεδουλευμένα σας.

   Συγκεκριμένα, διεκδικούμε:

   Η απόφαση πρόκειται να βγει σύντομα. Η ώρα να δράσετε είναι τώρα.

   Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας αποφάσισε...

   Αναδρομικά δώρων συνταξιούχων

   Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 8898/2021 απόφαση τέθηκε στο δικαστήριο το ζήτημα επαναφοράς των Δώρων Εορτών, όχι απλώς μέσω αποζημίωσης (επιστροφή αναδρομικών) αλλά σε μόνιμη βάση. Ουσιαστικά, εξετάζεται η μόνιμη επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
   Η δημοσίευση της απόφασης έγινε την 20η Οκτωβρίου. Με το νόμο Κατρούγκαλου (4387/2016) έχει δημιουργηθεί ένα κενό στις επικουρικές συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθεί. Ουσιαστικά, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Νόμου 4387/2016 δεν έχει υπάρξει συγκεκριμένη διάταξη για την κατάργηση των δώρων εορτών.

   Το επιχείρημα για επαναφορά 13ης & 14ης Σύνταξης

   Η κατάργηση των δώρων έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματική από την 1/1/2013. Σύμφωνα με την απόφαση πρέπει να ελεγχθεί αν προβλέπεται επιστροφή στο αρχικό καθεστώς που ίσχυε πριν την έναρξη ισχύος του Ν.4387/16 (σύμφωνα με τα άρθρα: 65 του Ν. 2084/1992 και 28 του Ν. 4476/1965). Από τη νομοθεσία προβλέπεται κανονικά η χορήγησή τους καθώς δεν υπάρχει σχετική ρύθμιση που να ορίζει την κατάργησή τους.

   Δυνατότητα Κατάθεσης Αγωγής μέχρι 04/04/2022

   Με λίγα λόγια...

   Η κατάργηση των δώρων έχει κριθεί αντισυνταγματική από το ΣτΕ ως τον Μάιο 2016. Το κενό που έχει δημιουργηθεί στη νομοθεσία αφορά το χρονικό διάστημα περικοπής τους μετά τον Μάιο του 2016. Στη νέα ρύθμιση δεν υφίσταται πρόβλεψη για το αν συνεχίζει να ισχύει η κατάργησή τους ή θα πρέπει να επανέλθουν στις επικουρικές συντάξεις.

   Ενημέρωση & Καθοδήγηση

   Στην BCLA Δικηγορική Εταιρεία, Δ. Δημητρίου & Συνεργάτες έχουμε σταθεί από την πρώτη στιγμή με το μέρος σας. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις διεκδικήσεις αν δεν σας επιστραφούν όλα όσα σας έχουν στερήσει τόσα χρόνια. Μπορείτε να λάβετε και εσείς όλα όσα έχουμε αναφέρει, αρκεί μόνο να κινηθείτε γρήγορα.

   Η απόφαση του ΣτΕ θα βγει από στιγμή σε στιγμή.

   Αν δεν συμμετάσχετε, κινδυνεύετε να τα χάσετε. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να προχωρήσουμε σε έλεγχο της υπόθεσής σας και να εκκινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα διορθώσουν την αδικία που έχετε υποστεί επί χρόνια.

   Η BCLA είναι δίπλα σας!

   Η εξειδικευμένη μας ομάδα με την πολυετή της εμπειρία μπορεί να αναλάβει την υπόθεσή σας και να σας καθοδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Απαντάμε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα σας και μελετάμε σε βάθος την υπόθεσή σας. Άμεση λύση. Άμεσο αποτέλεσμα.

   Η ομάδα μας

   ειπαν για εμασ στο facebook

   Σταματήστε τις αντισυνταγματικές περικοπές που συνεχίζουν να μειώνουν τη σύνταξή σας

   Υπολογίστε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε σήμερα

   Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

   Συμπλήρωστε τη φόρμα

   Στοιχεία Επικοινωνίας

   Τηλέφωνο

   211-0121395

   Κάλεστε μας

   Διεύθυνση

   Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

    

   Επισκεφτείτε μας

   Scroll to Top