+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Είστε συνταξιούχος;

Θέλετε να βγείτε σε σύνταξη;

Η νομική μας ομάδα είναι εδώ να σας καθοδηγήσει.

Αν και εσείς:

Ενημερωθείτε αμέσως για τις επιλογές σας.

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Ομάδα πιστοποιημένη από τον ΕΦΚΑ

  Σε μία προσπάθεια επιτάχυνσης των διαδικασιών σε ότι έχει να κάνει με τον ΕΦΚΑ, αποφασίσαμε σαν ομάδα να εξειδικευτούμε πάνω και σε αυτό το κομμάτι. Από την πρώτη στιγμή είμαστε περήφανα εκπαιδευμένοι σαν δικηγόροι αλλά και σαν λογιστές πάνω στην μελέτη και απονομή σύνταξης. Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει αμέτρητους συνταξιούχους να περάσουν αυτό το δύσβατο γραφειοκρατικά μονοπάτι.

  Μην καθυστερείτε άλλο, βγείτε σε σύνταξη εύκολα και γρήγορα.

  Έκδοση σύνταξης

  Σας εγγυόμαστε επιταχυμένη διαδικασία, αναλαμβάνοντας της εξ ολοκλήρου. Έχοντας πλήρη γνώση του νομοθετικού πλαισίου γύρω από την συνταξιοδότηση, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με:

  Μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή σύνταξης;

  Τέλος πια οι παράνομες «αιώνιες» καθυστερήσεις στις συντάξεις. Πλέον δικαιούστε αποζημίωση αν σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δυστυχώς όμως, λίγοι το γνωρίζουν. Σας διαβεβαιώνουμε πως ήδη πολλοί συνταξιούχοι όχι απλά έχουν διεκδικήσει, αλλά και έχουν κερδίσει υποθέσεις καθυστερημένης απονομής. Έχουν παρθεί αποφάσεις που δικαιώνουν τους συνταξιούχους με αποζημιώσεις έως και 4.350 από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Συγκεκριμένα στην απόφαση 1806/2021 αναγράφεται πως «Αν η αρμόδια υπηρεσία του Δημοσίου υπερέβη τα χρονικά όρια εντός των οποίων οφείλει να αποφανθεί επί αιτήματος που υποβάλλεται εκ μέρους ενός πολίτη, τότε στοιχειοθετείται ευθύνη του Δημοσίου για αποζημίωση, αν συντρέχουν και λοιπές προϋποθέσεις.»

  Μόνιμη επαναφορά της 13ης & 14ς σύνταξης.

  Με την απόφαση 8898/2021 πλέον, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας αποφάσισε όχι μόνο πως οι συνταξιούχοι πρέπει να δικαιωθούν με αναδρομικά, αλλά και σε μόνιμη βάση. Αυτό σημαίνει πως τέτοιες διεκδικήσεις είναι τώρα πιο σημαντικές από ποτέ. Από το 2013 έχει κριθεί αντισυνταγματική η κατάργησή τους. Σχεδόν μία δεκαετία έχει περάσει από τότε και ακόμα να γίνει η επιστροφή σε όλους. Όσοι όμως ακολούθησαν τον νομικό δρόμο, έχουν αρχίσει να δικαιώνονται.

  Μπορείτε και εσείς.

  «Παράβλεψη» εφαρμογής της προβλεπόμενης αύξησης με τον ν. Κατρούγκαλου

  Το γνωρίζατε πως θα έπρεπε εδώ και χρόνια να λαμβάνετε μία σύνταξη αυξημένη κατά μέσο όρο κατά 300€; Ενώ ο νόμος όταν βγήκε κατάργησε την συνταξιοδότηση με παράλληλη ασφάλιση, αυτό ποτέ δεν φάνηκε στα νούμερα. Συνέχισαν τα ποσά να είναι τα ίδια που ήταν και όταν ίσχυε η παράλληλη ασφάλιση!

  Συνολικά τα αναδρομικά που μπορείτε να διεκδικήσετε σε αυτήν την περίπτωση ξεπερνούν τα 10.000€ ( 36 μήνες Χ 300€ = 10.800€ ).

  Όπως προείπαμε, έχουν περάσει χρόνια που συνεχίζεται αυτό το λάθος. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως αν δεν το διεκδικήσετε, δεν θα το κερδίσετε.

  Δεν είναι άδικο να πληρώνεστε λιγότερο απ’ όσο έχετε δουλέψει;

  Η Πιλοτική Δίκη του ΣτΕ τον Απρίλη

  Στις 4 Απριλίου του 2022 προγραμματίστηκε να γίνει η Πιλοτική Δίκη με θεματική την 13η και 14η σας σύνταξη. Το Συμβούλιο της Επικράτειας ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο σχετικά με τις περικοπές. Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο το αν θα επαναφερθούν εν τέλει ή όχι, και ως εκ τούτου, πρόκειται να μελετηθεί το ζήτημα τότε. Όπως καταλαβαίνεται, η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική. Σας δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσετε αναδρομικά, αλλά και μόνιμα τα δώρα που έχετε χάσει τόσα χρόνια.

  Λάβετε και εσείς μέρος στην διεκδίκηση!

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top