Χήρες Ναυτικών: Κρατική σφαγή στις συντάξεις τους!

Χήρες Ναυτικών: Κρατική σφαγή στις συντάξεις τους!

 

Ο νόμος Κατρούγκαλου εκτός από άλλες σφαγιαστικές περικοπές βάζει στο μάτι του κυκλώνα και τις χήρες των ναυτικών! Συγκεκριμένα μιλάμε για μεταβιβάσεις σύνταξης των θανόντων ναυτικών στις γυναίκες τους.

Με βάση το νέο υπολογισμό, αυτές οι συντάξεις δεν θα ξεπερνούν τα 700 ευρώ μεικτά, ποσό που είναι μειωμένο κατά 40% των συντάξεων που έπαιρναν οι ναυτικοί! Η μείωση έγινε παρόλο που ο χρόνος έχει προσαυξηθεί κατά 20% επιπλέον της συνθετικής υπηρεσίας.

 

Ο ιδρυτικός ασφαλιστικός νόμος 792/78 του ΝΑΤ τροποποιήθηκε και αποφασίστηκε ότι οι συντάξιμες αποδοχές υπολογίζονται σύμφωνα με το μισθό και το επίδομα Κυριακών και αδειών. Για παράδειγμα ένα Α’ πλοίαρχος ή Α΄ μηχανικός πλήρωνε εισφορές ύψους 5.040 ευρώ αλλά η σύνταξή του αντιστοιχεί σε εισφορές για 3.400 ευρώ.

 

Πριν το Νόμο Κατρούγκαλου, η προσωπική διαφορά θα έφτανε σε πολύ υψηλά ποσά αλλά πλέον λόγω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές, η περικοπή θα φτάσει 18%!

 

Οι χήρες των ναυτικών δεν είναι οι μόνες χήρες που βλέπουν τη σύνταξη τους χίλια κομμάτια! Στο στόχαστρο των περικοπών έχουν μπει γενικά οι συντάξεις χηρείας! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά παραδείγματα περικοπών παρακάτω:

Η λύση που προτείνουν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ και οι χήρες των ναυτικών στο κράτος είναι ο υπολογισμός να γίνεται σύμφωνα και με τις παλιές συντάξεις τουλάχιστον στον μισθό που έγιναν οι κρατήσεις και όχι σε αυτόν τον οποίο πήρε σύνταξη ο δικαιούχος.

 

Αν έχετε δει κι εσείς τη σύνταξη χηρείας σας να διαλύεται, μπορείτε να υπολογίσετε δωρεάν μαζί μας τι ποσό μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω από το κράτος!

 

 

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

13ος και 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για την διαδικασία

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

 

Ενημερωθείτε για την προθεσμία
και διεκδικήστε ως 20.000€!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 1/2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

Θέλω να διεκδικήσω τις αντισυνταγματικές περικοπές στη σύνταξή μου

Ακουλουθήστε μας στο Facebook

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε
πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν