Η Τρόικα σφίγγει περισσότερο τη θηλιά – Κανονικά θα γίνουν οι νέες περικοπές στις συντάξεις

Ξεκάθαρο μήνυμα πως οι συντάξεις θα πρέπει οπωσδήποτε να περικοπούν και άλλο από τις αρχές του 2019, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί, στέλνει η τρόικα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τους δανειστές, αυτές οι περικοπές είναι απαραίτητο να γίνουν έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την έξοδο της χώρας μας στις αγορές. Επιπλέον, η παραπάνω τοποθέτηση βάζει τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει να διακινούνται εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και έκαναν λόγο για πιθανή αναστολή της απόφασης αυτής.

Αντιθέτως, Ευρωπαίος αξιωματούχος αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο γεγονός πως μια μονομερής ενέργεια τέτοιου είδους θα είχε ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στη σχέση της χώρας μας με τις αγορές

Από τα παραπάνω λοιπόν προκύπτει ότι το μαχαίρι θα πέσει βαρύ στις συντάξεις για ακόμα μία φορά. Οι Έλληνες συνταξιούχοι που από την αρχή της κρίσης έχουν σηκώσει την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας στους ώμους τους θα υποστούν άλλη μια παράλογη και άδικη περικοπή.

Μόνη λύση παραμένει η δικαστική διεκδίκηση των χρημάτων αυτών, καθώς σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα ελληνικά δικαστήρια έχουν κρίνει αυτές τις περικοπές αντισυνταγματικές, πράγμα που αναμένεται να συμβεί και για τις επερχόμενες. Οι συνταξιούχοι που δικαιώθηκαν και έχουν πληρωθεί αυξάνονται μέρα με την ημέρα, γεγονός που δίνει σας δίνει βάσιμους λόγους να είστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσετε δικαστικά να πάρετε τα χρήματα που παρανόμως στερηθήκατε.

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

13ος και 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για την διαδικασία

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

 

Ενημερωθείτε για την προθεσμία
και διεκδικήστε ως 20.000€!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 1/2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

Θέλω να διεκδικήσω τις αντισυνταγματικές περικοπές στη σύνταξή μου

Ακουλουθήστε μας στο Facebook

 Μη φύγετε πριν συστηθούμε!

Γεια σας!

Είμαι η Μαρία Καραδήμα από το τμήμα υποστήριξης της BCLA!

Συμπληρώστε εδώ για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικά σας στέρησαν

exit popup form