Ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου!

Την παραπάνω φράση έκανε πραγματικότητα ένας 84χρονος από την Κρήτη, που πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.

Από μικρός στη βιοπάλη ο κ. Δημήτρης Μουδατσάκης δεν είχε τη δυνατότητα να σπουδάσει, καθώς ήδη από την ηλικία των 10 ετών αναγκάστηκε να μάθει την τέχνη του βιοβλιοδέτη δίπλα στον θείο του. Τα χρόνια πέρασαν, ο κ. Δημήτρης απέκτησε παιδιά και εγγόνια, δημιουργώντας μια ευτυχισμένη οικογένεια αλλά το πάθος για τη μόρφωση παρέμεινε ασίγαστο. Συντροφιά του κρατούσαν τα βιβλία, στα οποία είχε εύκολη πρόσβαση και λόγω επαγγέλματος, αλλά η ιδέα να επιστρέψει στο σχολείο δεν τον εγκατέλειψε ποτέ.

Έτσι, όταν πριν από μερικά χρόνια ο κ.Δημήτρης βγήκε στη σύνταξη δεν το σκέφτηκε πολύ. Πήρε την απόφαση και γράφτηκε αρχικά στο Γυμνάσιο και εν συνεχεία στο εσπερινό Λύκειο. Αποκορύφωμα των προσπαθειών του ήταν η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Εκεί ο κ. Δημήτρης απέδειξε πως η δύναμη της θέλησης είναι πολύ μεγάλη. Κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πλέον θα μπορέσει να σπουδάσει Ιστορία, την επιστήμη την οποία λάτρευε από μικρός.

Ιστορίες σαν του κ. Δημήτρη μας διδάσκουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρα του. Μπορεί οι δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο του να ήταν πολλές, μπορεί τα εμπόδια να καθυστέρησαν αρκετά την πορεία του προς το Πανεπιστήμιο, αλλά στο τέλος τα κατάφερε!

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας!

13ος και 14ος μισθός ξανά στο Δημόσιο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ενημερωθείτε για την διαδικασία

Πάμε να υπολογίσουμε τις περικοπές
από τα αναδρομικά που δικαιούστε
καλώντας μας στο 211-0121395

 

Ενημερωθείτε για την προθεσμία
και διεκδικήστε ως 20.000€!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 1/2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

Θέλω να διεκδικήσω τις αντισυνταγματικές περικοπές στη σύνταξή μου

Ακουλουθήστε μας στο Facebook