+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Όσοι ενταχθούν στην ρύθμιση θα σώσουν την πρώτη κατοικία τους

 

Το οριστικό τέλος στην προστασία της πρώτης κατοικίας έρχεται από 1η Μαΐου με αλλαγές στο υπάρχον καθεστώς προστασίας. 

Σύμφωνα με δηλώσεις της κυβέρνησης, θα ισχύσει νέος Πτωχευτικός Κώδικας από την άνοιξη, ο οποίος θα επηρεάσει όσους δεν έχουν προλάβει να ενταχθούν στην νέα ρύθμιση της πρώτης κατοικίας. 

Συγκεκριμένα, θα γίνει πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών και καμία οικία δεν θα είναι πλέον προστατευμένη. Με λίγα λόγια, όλες οι κατοικίες θα είναι ευάλωτες προς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ά. Γεωργιάδης, δήλωσε: «Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου». 

Η κρίσιμη ημερομηνία για να προστατέψετε την κατοικία σας πλησιάζει. Μετά την Πρωτομαγιά κανένας δεν θα μπορεί πλέον να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ρύθμιση οφειλών ούτε θα έχει προστασία από τα “κόκκινα δάνεια” και τις κατασχέσεις τραπεζών. 

Για να εξασφαλίσετε και εσείς το σπίτι σας, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα ώστε να προλάβετε να ενταχθείτε στην ρύθμιση προστασίας πρώτης κατοικίας. Μην αφήνετε άλλο ευάλωτη την κατοικία σας!

 

Scroll to Top