+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Πόσο κοστίζει η αμοιβή δικηγόρου για τη νομική διεκδίκηση αναδρομικών;

Σε κάθε προσωπική μάχη και διεκδίκηση είναι σημαντικό να υπάρχει ένας έμπιστος σύμμαχος που θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και θα σταθεί στο πλευρό σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας βρέθηκε δίπλα στον συνταξιούχο από την πρώτη στιγμή και τόνισε τη σημαντικότητα της διεκδίκησης των αναδρομικών.

Κάθε συνταξιούχος που συνεργάζεται με την BCLA έχει τον προσωπικό του αρμόδιο επικοινωνίας που αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεσή του. Τον ενημερώνει αναλυτικά για τη διαδικασία και μαζί υπολογίζουν το ποσό που μπορεί να διεκδικήσει. Σε δεύτερο στάδιο και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης της αγωγής, ο αρμόδιος παρακολουθεί την υπόθεσή και ενημερώνει για ό,τι νεότερο προκύψει τον ενδιαφερόμενο.

Πόσα χρήματα μπορώ να διεκδικήσω από τις αντισυνταγματικές περικοπές που μου έγιναν;

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα σήμερα ή καλέστε μας στο 211-0121395 και ενημερωθείτε άμεσα από την εξειδικευμένη μας ομάδα για τα χρήματα που δικαιούστε να πάρετε πίσω

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα σήμερα ή καλέστε μας στο 211-0121395 και ενημερωθείτε άμεσα από την εξειδικευμένη μας ομάδα για τα χρήματα που δικαιούστε να πάρετε πίσω

    Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

     

    Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα εξ αποστάσεως επικοινωνίας και κατάθεσης φακέλου

    Αφού επιλύσετε όλες σας τις απορίες με τον αρμόδιο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα χωρίς κόπο, χωρίς χάσιμο χρόνου και φυσικά πάντα με ασφάλεια:

    ΒΗΜΑ 1ο

    Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μέσω e-mail από τον αρμόδιο.

    ΒΗΜΑ 2ο

    Κατεβάστε, συμπληρώστε / επικυρώστε τα έγγραφα και αποστείλετε τα ηλεκτρονικά στο support@bcla.gr

    ΒΗΜΑ 3ο

    Προχωρήστε σε κατάθεση των παραβόλων για την εκκίνηση της διαδικασίας διεκδίκησης.

    Κόστος και κατάθεση πληρωμής

    Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε είναι το κόστος των παραβόλων. Το ποσό θα υπολογιστεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας ανάλογα με τις νομοθεσίες για τις οποίες μπορείτε να κινηθείτε. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά εξ αρχής πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε συνεργασία μαζί μας. Εμείς λαμβάνουμε μόνο ένα 5% από το ποσό που θα λάβετε όταν δικαιωθείτε όπως ορίζεται από το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης που υπογράφουμε.

    Μάθετε τι χρειάζεται για να διεκδικήσετε κι εσείς τα αναδρομικά σας

    Σας έχουν δημιουργηθεί ερωτήματα;

    Εάν έχετε απορίες σχετικά με το αν ανήκετε στους συνταξιούχους που μπορούν να διεκδικήσουν ή δεν γνωρίζετε το συνολικό ποσό που μπορείτε να λάβετε πίσω μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα μας στο Messenger.

    Scroll to Top