+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Το ΣτΕ “καίει” την κυβέρνηση και δίνει αναδρομικά στους Δημοσίους υπαλλήλους!

Το ΣτΕ με την πρόσφατη απόφασή του δικαιώνει στρατιωτικούς, γιατρούς και πανεπιστημιακούς που κινήθηκαν δικαστικά για τις παράνομες περικοπές που υπέστη ο μισθός τους!

Η κυβέρνηση υποχρεούται από εντολή της δικαιοσύνης να δώσει τα αναδρομικά από τις παράνομες μειώσεις μέχρι τον Οκτώβριο! Εκτός από τα αναδρομικά, αποφασίστηκαν και αυξήσεις στα ειδικά μισθολόγια!

Οι Στρατιωτικοί και όσοι υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας δικαιώθηκαν πλήρως και η περίοδος που υπολογίζεται ξεκινάει από το 2012. Όσοι από εσάς είχατε κινηθεί νομικά με τη βοήθεια του Στρατιωτικού μας γραφείου, παρακαλώ καλέστε μας στο 210-9536664 για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό που θα εισπράξετε.

Όσον αφορά τους Ιατρούς και τους Πανεπιστημιακούς το διάστημα ξεκινάει από την ημερομηνία έκδοσης των αποφάσεων του ΣτΕ με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αναμένονται οι αποφάσεις και για τις περικοπές της προηγούμενης περιόδου. Οπότε όσοι από τους συγκεκριμένους κλάδους δεν έχουν ακόμα διεκδικήσει τις παράνομες περικοπές, μπορούν να το κάνουν ακόμα και σήμερα!

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι αποφάσεις και για τους υπόλοιπους Δημοσίους Υπαλλήλους που έχουν υποστεί αντισυνταγματικές μειώσεις στο μισθό τους! Οπότε προτείνεται να ξεκινήσει κάποιος τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας! Το ΣτΕ μόλις απέδειξε πως δικαιούστε πίσω τις μειώσεις που γίνονταν παράνομα τόσα χρόνια στο μισθό σας!

Scroll to Top