+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Διεκδικήστε αποζημιώσεις λόγω μη καταβολής αυξήσεων

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Διεκδικήστε τα λεφτά που δικαιούστε. Ξεπερνούν τα 10.000€ τα αναδρομικά που μπορείτε να κερδίσετε!

  Τι έχει συμβεί:

  Όσοι συνταξιούχοι βγήκαν σε σύνταξη από το 2016 και ύστερα ουσιαστικά έχουν στερηθεί αυξήσεις λόγω της παράνομης παράλληλης ασφάλισης. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνονται οι ίδιοι. Ο νόμος Κατρούγκαλου απλώς δεν έχει ουσιαστικά εφαρμοστεί εξ ολοκλήρου εδώ και χρόνια.

  Αποδεδειγμένα πλέον εάν δεν το διεκδικήσετε, η συνθήκη αυτή δεν πρόκειται να διορθωθεί από μόνη της. Για ποιον λόγο να μην έχετε τις απολαβές για τις οποίες δουλεύατε όλη σας τη ζωή; Ειδικά εφόσον είχατε καταβάλει τις εισφορές που έπρεπε για την παράλληλη ασφάλιση κατά τη διάρκεια του εργασιακού σας βίου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάει στράφι.

  Ο λόγος πλέον πέφτει στη δικαιοσύνη

  Χιλιάδες συνταξιούχοι έχουν καταλήξει να ταλαιπωρούνται. Όσο γίνονται προσπάθειες ανάθεσης ευθύνης, το αποτέλεσμα είναι να μένουν οι συνταξιούχοι απλήρωτοι.

  Μπορεί ο Νόμος Κατρούγκαλου να έλυσε φαινομενικά ένα θέμα ως προς τον υπολογισμό των εισφορών, αλλά η μη ολική τήρησή του μας πηγαίνει πολλά βήματα πίσω. Ακόμα και στις περιπτώσεις που οι συντάξεις επανυπολογίστηκαν, για τους παλαιούς συνταξιούχους, πάλι δεν έγιναν σωστά οι υπολογισμοί όπως ο νόμος προβλέπει.

  Ευτυχώς για εσάς, επιλογές υπάρχουν, αρκεί να ενημερωθείτε σωστά.

  Τι μπορείτε να κάνετε:

  Ουσιαστικά μπορείτε να διεκδικήσετε μία αύξηση στη κύρια σύνταξή σας, της τάξεως των 300€, καθώς και αναδρομικά που ξεπερνούν τα 10.000€. Θα πρέπει βέβαια να κάνετε αγωγή για να δείτε τα λεφτά στις τσέπες σας. Το ακριβό αυτό λάθος το οποίο πληρώνετε τόσο καιρό δεν φαίνεται να διορθώνεται από μόνο του στο κοντινό μέλλον.

  Τα λεφτά αυτά ωστόσο σας ανήκουν. Τα έχετε δουλέψει.

  Μπορείτε να τα διεκδικήσετε σήμερα!

  Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Το λάθος παραμένει εδώ και χρόνια, είναι προφανώς στο χέρι σας να το αλλάξετε. Θα ελέγξουμε προσεκτικά την υπόθεσής σας και θα εκκινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Η αδικία που έχετε υποστεί τόσα χρόνια, στην ήδη χαμηλωμένη σας σύνταξη, μπορεί και θα διορθωθεί. Ήδη πολλοί συμπάσχοντες έχουν κινηθεί νομικά, εσείς πότε;

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top