BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

Απόκτηστε το βιβλίο που έχουν διαβάσει πληθώρα συνταξιούχων

untitled-1-2-300x300-1

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Η νομική ομάδα της BCLA σας εξηγεί με κατανοητό τρόπο:

  • Το σκεπτικό των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας
  • Αναλυτικά παραδείγματα περικοπών 2010-2017
  • Όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις που δικαιώνουν συνταξιούχους
   και ανοίγουν το δρόμο των διεκδικήσεων και για Εσάς

  Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς καμία υποχρέωση για πληρωμή, διαφημίσεις ή άλλου τύπου δέσμευση.

  Σημαντική Ενημέρωση: Είστε πελάτης της BCLA που έχει δικαιωθεί και απομένει να εισπράξει; Καλέστε στο 211-0121395

  Σημαντική Ενημέρωση: Είστε πελάτης της BCLA που έχει δικαιωθεί και απομένει να εισπράξει;
  Καλέστε στο 211-0121395

  ☏ 211-0121395

  [edsanimate_start entry_animation_type= “slideInRight” entry_delay= “0” entry_duration= “15” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

  [ninja-popup ID=32965]Σημαντική Ενημέρωση:[/ninja-popup] Για όσους έχουν βγει στη σύνταξη πριν το 2017. Δείτε Περισσότερα

  [edsanimate_end]

  Με όπλο τις Αποφάσεις της Δικαιοσύνης

  Τα Ανώτατα Δικαστήρια δικαιώνουν συνταξιούχους που προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για τις περικοπές στη σύνταξή τους. Έτσι, μπορείτε κι εσείς τώρα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε πίσω τους κόπους μιας ζωής. Ήδη χιλιάδες συνταξιούχοι έχουν κινηθεί νομικά μαζί μας για να πάρουν πίσω ό, τι δικαιωματικά τους ανήκει.

   

  Διεκδικούμε μαζί με οδηγό το συμφέρον σας

  Τα εξειδικευμένα στελέχη και οι δικηγόροι της BCLA με εμπειρία μέχρι και 25 έτη είναι εδώ για να διεκδικήσετε τη χαμένη σας σύνταξη απλά και αποτελεσματικά! Σχεδιάζουμε όλες εκείνες τις νομικές ενέργειες που είναι απαραίτητες για την εκπροσώπησή σας στα δικαστήρια (από το Πρωτοδικείο μέχρι το ΣΤΕ) με το χαμηλότερο κόστος. Μέσα από τη μαζικότητα των νομικών κινήσεων που επιλέγουμε, εξασφαλίζουμε ότι το κόστος δε θα είναι εμπόδιο για εσάς.

  [ninja-popup ID=32951]

  Εκατοντάδες πραγματικές αποφάσεις δικαίωσης συνταξιούχων δείχνουν το δρόμο!

  Απόφαση 3037/2018

  Η απόφαση 3037/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης έκρινε ότι παρανόμως περικόπηκαν τα δώρα κύριας και επικουρικής σύνταξης συνταξιούχου από την Θεσσαλονίκη, βάσει των ν. 4093/12 και ν. 4051/12. Ο ΕΦΚΑ και το ΕΤΕΑΕΠ οφείλουν να επιστρέψουν στον ενάγοντα αποζημίωση ύψους 6.689€ και 4.495€ αντίστοιχα.

  Απόφαση 3780/2018

  Η απόφαση 3780/2016 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών έκρινε ότι οι μηνιαίες αποδοχές συνταξιούχου του ΕΤΑΑ μειώθηκαν παράνομα βάσει του ν. 4093/12. Το ταμείο υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση ίση με τις διαφορές των συντάξεων για το χρονικό διάστημα μετά την 1/1/2013.

  Απόφαση 5431/2018

  Η απόφαση 5431/2018 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει σε συνταξιούχο που παράνομα της είχαν παρακρατήσει χρήματα από την μηνιαία της σύνταξη βάση του ν. 4093/12, το ποσό των 7.402,76 ευρώ με επιτόκιο 6%.

  Απόφαση 1863/2018

  Η απόφαση 1863/2018 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει σε μαζική προσφυγή συνταξιούχων το ποσό των 6.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους ενάγοντες συνταξιούχους για τις περικοπές που επέβαλλαν οι αντισυνταγματικοί
  ν. 4093/12 και ν. 4024/11.

  Εσείς ξέρετε πόσα χρήματα μπορείτε πάρετε πίσω;

  [ninja-popup ID=32951]

  Ιστορίες Ανθρώπων που μας Εμπιστεύτηκαν

  [ninja-popup ID=33036]

  Πληρωνόμαστε μόνο όταν εισπράξετε

  Πυξίδα μας μόνο το Συμφέρον σας

  Σκοπός μας είναι να άρουμε τα οικονομικά εμπόδια της διαδικασίας διεκδίκησης για εσάς μέχρι και τη στιγμή που θα εισπράξετε χρήματα. Για το λόγο αυτό εμείς λαμβάνουμε αμοιβή για τις ενέργειές μας μονάχα όταν εισπράξετε χρήματα από το Δικαστήριο!

   

  Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε μαζί!

  Όταν εσείς κερδίζετε την σύνταξή σας, εμείς κερδίζουμε την αμοιβή μας, που είναι 5% επί των χρημάτων που εισπράττετε. Μέχρι τότε, δηλαδή μέχρι και την οριστική είσπραξη των χρημάτων σας δεν παίρνουμε καθόλου αμοιβή. Πριν την έκδοση απόφασης που σας δικαιώνει εσείς καταβάλετε μόνο τα δικαστικά σας έξοδα, μία φορά (δηλαδή χαρτόσημα, δικαστικά ένσημα, τέλος κατάθεσης δικογράφου και δικαστικό επιμελητή με τον ανάλογο ΦΠΑ) που κοστίζουν σύμφωνα με τον νόμο 97€ + Φ.Π.Α. και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης!

  [ninja-popup ID=18885][/ninja-popup]Εάν έχετε υποστεί και εσείς τις βαρύτατες περικοπές των νόμων [ninja-popup ID=18885]4024/11, 4051/12, 4093/12, 4387/16, Εισφορά Αλληλεγγύης που θα βρείτε στο Βιβλίο της BCLA,[/ninja-popup] μπορείτε σήμερα να κινηθείτε νομικώς για να διεκδικήσετε την επιστροφή των χρημάτων που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικώς!

  [ninja-popup ID=18885][/ninja-popup]Ανακτήστε τις περικοπές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά, όποιο και αν είναι το ταμείο σας (ενδεικτικά ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΕΒΕ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΚΕΑΝ).

  [ninja-popup ID=18885][/ninja-popup]Εάν λάβατε εφάπαξ τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να κινηθείτε και για αυτές τις περικοπές.

  [ninja-popup ID=18885][/ninja-popup]Λαμβάνουμε αμοιβή μόνο όταν εισπράξετε τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει.

  Όπως θα δείτε και στο Βιβλίο της BCLA, οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις κρίνονται καθημερινά αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Ελεγκτικό Συνέδριο με σειρά αποφάσεων.

  Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν τις δράσεις που απαιτούνται για να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους. Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση.

  Έτσι πολλοί συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα που δικαιούνται.

  [ninja-popup ID=24011]

  100.000 συνταξιούχοι ενημερώθηκαν για τις περικοπές τους από το βιβλίο μας

  Κατεβάστε το κι εσείς!

  Το 2017 προχώρησαν μαζί μας 48630 συνταξιούχοι

  Για το Ν. 4024/11 και 4051/12 12469-Συνταξιούχοι
  Για το Ν. 4093/12 11768-Συνταξιούχοι
  Για την κράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης 10956-Συνταξιούχοι
  Για το Ν. 4387/16 11287-Συνταξιούχοι
  Κόφτης Κατρούγκαλου 2150-Συνταξιούχοι

  Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 κλείσαμε τη χρόνια με 87% ευχαριστημένους πελάτες.

  Πρωτοπόροι στη διεκδίκηση των συντάξεων

  Θέλετε να υπολογίσουμε πόσα χρήματα δικαιούστε;

  [ninja-popup ID=21229]

  [/ninja-popup]

  Επιστρέφουν περικοπές μόνο σε εκείνους για τους οποίους έχει βγει δικαστική απόφαση

  Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν πώς να πραγματοποιήσουν τις δράσεις που απαιτούνται για να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.

  Γιατί οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν μόνο εκείνους για τους οποίους έχει βγει η απόφαση.

  Μάλιστα σε όλα τα Μνημόνια προβλέπονται συγκεκριμένες ρήτρες για τις δικαστικές αποφάσεις που επιδικάζουν επιστροφή χρημάτων από το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί ακόμη και οι δανειστές μας γνωρίζουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις οφείλουν να εφαρμόζονται για όσους ατομικά αφορούν όταν έχουν οι ίδιοι κινηθεί νομικώς.

  Για τη διευκόλυνσή σας έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία με την οποία μπορείτε να κινηθείτε νομικώς εναντίον των αντισυνταγματικών περικοπών που σας έχουν γίνει. Μπορείτε καθημερινά να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail, με courier, και φυσικά στα γραφεία μας στη Λ. Συγγρού 262.

  Κινηθείτε και εσείς! Γιατί είναι κρίμα να μην διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.
  Διότι ακόμη και εάν σας έκοψαν τη σύνταξη δεν σας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε να κερδίσετε πίσω τα χρήματα που αντισυνταγματικώς σας κράτησαν.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Αυτή είναι μια εύλογη ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο συχνή παλιότερα και τώρα την ακούμε όλο και λιγότερο. Γιατί έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαιώνουν συνταξιούχους όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο [ninja-popup ID=18885] ebook[/ninja-popup] της BCLA για τις αντισυνταγματικές περικοπές.

  Μια αλήθεια για τις ελληνικές κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να μην υλοποιήσουν ή να καθυστερήσουν την εφαρμογή αποφάσεων των Δικαστηρίων. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν μπορεί να ξεφύγουν από την υλοποίησή τους. Άλλωστε ακόμη και στα μνημόνια οι δανειστές έχουν ρητή πρόβλεψη ότι θα πρέπει να βρίσκει η κυβέρνηση τα χρήματα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.

  Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει. Ίσως παλιότερα να μπορούσε κάποιος να αναμένει μια πολιτική απόφαση. Όχι πλέον όμως. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά για παράδειγμα όσοι το 2014 κέρδισαν τη δίκη για του 4093/12 για τα ειδικά μισθολόγια. Η πολιτεία, μετά από πολλές πιέσεις και λόγω της ισχύος των ειδικών μισθολογίων (Δικαστές, Ένστολοι), προσαρμόστηκε αλλά έδωσε παρόλα αυτά μόνο κάποια μικροποσά σε όσους δεν συμμετείχαν στη δίκη. Μόνο όσοι προσέφυγαν εγκαίρως δικαιώθηκαν στο 100%. Για να σας αφορά λοιπόν μια θετική απόφαση και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει να έχετε προσφύγει εσείς ο ίδιος.

  Αυτόματα θα γινόταν ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Εδώ χρειάζονται συγκεκριμένες ενέργειες τις οποίες βεβαίως αναλαμβάνουμε εμείς. Επειδή συνδέουμε τη δικηγορική αμοιβή με την οριστική είσπραξη χρημάτων από εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιδιώκουμε να ολοκληρώνεται η διαδικασία το συντομότερο.

  Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο εκάστοτε κρατικός λειτουργός είναι νομικά υπεύθυνος για την εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης. Για την ακρίβεια εάν δεν εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη.

  Όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2110121395 για να δούμε μαζί εάν μπορείτε να προσφύγετε. Γενικά, όσοι λαμβάνετε σύνταξη από Ι.Κ.Α., Γ.Λ.Κ.  Ο.Α.Ε.Ε., Ν.Α.Τ., μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη σίγουρα.

  Απλά! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε την ενημέρωση και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να αποστείλετε. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά για το σύνολο των ενεργειών που έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα που σας έχουν κρατήσει αντισυνταγματικά.

  Τα χρήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε σίγουρα δεν περισσεύουν σε κανένα μας. Έχουμε συνεργαστεί με συνταξιούχους που διεκδικούν ποσά που κάποιες φορές φθάνουν ή και ξεπερνούν ακόμη και τις 30.000€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ)! Αρκεί να αναλογιστείτε πως δικαιούστε να διεκδικήσετε παρακρατούμενα έως και 3 ετών υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε άμεσα ώστε να μην παραγραφεί η οφειλή.

  Συχνά τα έξοδα μιας δίκης είναι τόσα, ώστε στο τέλος η δικαίωση “δεν συμφέρει” Εμείς θέλουμε αυτό να αλλάξει και μόνο να κερδίζετε όταν αποφασίζετε να πάρετε την περιουσία που άδικα σας στερούν. Για αυτό έχουμε οργανώσει τις ενέργειες μας έτσι ώστε το ενδεχόμενο της ήττας να μην επηρεάζει καθόλου εσάς αλλά μόνο εμάς. Δεν παίρνουμε δικηγορική αμοιβή, αν εσείς δεν εισπράξετε οριστικά τα χρήματά σας. Τότε μόνο κρατάμε ως αμοιβή για τις υπηρεσίες μας, το 5% του ποσού που θα κερδίσετε! Μέχρι τότε, καλύπτουμε εμείς όλα τα έξοδα υπεράσπισής σας (σύνταξη δικογράφου, παράσταση στη δίκη, υποστήριξη πελατών από προσωπικό σύμβουλο και λοιπά διαχειριστικά έξοδα της εταιρείας) χωρίς δική σας επιβάρυνση. Η εταιρεία δεν καλύπτει μόνο τα 97€ + Φ.Π.Α που απαιτεί ο νόμος για να ξεκινήσετε την διαδικασία διεκδίκησης (χαρτόσημα, δικαστικά ένσημα, τέλος κατάθεσης δικογράφου και έξοδα δικαστικού επιμελητή). Με αυτά μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά από τον πρώτο βαθμό, μέχρι και τον Άρειο Πάγο ή το Συμβούλιο της Επικρατείας.

  Η BCLA (ΑΜ ΔΣΑ 80544) είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα.
  Συστήθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στη μάχιμη δικηγορία.
  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες που αισθάνονται αδικημένοι και αναζητούν ένα σύμμαχο.
  Αλλά και τις επιχειρήσεις που νοιώθουν το κράτος αντίπαλο σε κάθε τους βήμα και αναζητούν ένα αξιόπιστο συνεργάτη.
  Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο αδικημένος πολίτης καθώς και ο επαγγελματίας.
  Για το λόγο αυτό καθημερινά μελετάμε, βελτιωνόμαστε, εξελισσόμαστε.
  Τα στελέχη μας παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια, μεταπτυχιακά και ειδικές πιστοποιήσεις.
  Διότι δεν μας αρκεί να διαθέτουμε συνεργάτες με βαθιά γνώση.
  Το κρίσιμο για εμάς είναι να διαθέτουν όρεξη για να μαθαίνουν καθημερινώς, να είναι σε καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις.
  Επιλέγουμε να έχουμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών γνώσεων.
  Για να μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποιο νομικό ζήτημα μας χρειάζεστε.
  Μάθετε Περισσότερα >

  [ninja-popup ID=24011]
  [ninja-popup ID=21229]

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

  Scroll to Top