+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΩΣ 50% ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ, ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Έναρξη προγράμματος από 11/1/2021 -Προθεσμία έως 30/9/2021

Υπάρχει σε ισχύ πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη χρηματοδότηση του 50% των τελών κατάθεσης εθνικού σήματος ή σχεδίου


ΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 1500€

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η κατάθεση σήματος ΕΕ ή κοινοτικού σχεδίου. Κάθε δικαιούχος μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να λάβει επιστροφή εξόδων για τέλη ύψους έως 1500€.

Με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO), με τη συνεργασία των Εθνικών Γραφείων Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, εφαρμόζει από 11-1-2021 πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των κρατών-μελών της ΕΕ που θα καλύπτει τη χρηματοδότηση του 50% των τελών κατάθεσης εθνικού σήματος ή σχεδίου, καθώς και σήματος της ΕΕ ή κοινοτικού σχεδίου, μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ ανά επιχείρηση.

Κατοχυρώστε σήμερα ως trademark την επωνυμία, το λογότυπο, το domain, το διακριτικό τίτλο, τα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα  για να ενημερωθείτε πώς μπορείτε να κατοχυρώστε το σήμα σας

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  ‘H επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ. 211-0121395

  Γνωρίζετε ότι 2.000 αιτήσεις απορρίπτονται κάθε χρόνο λόγω ελλείψεων στις αιτήσεις;

  Για αυτό χρειάζεστε τη βοήθεια ειδικών.

  Έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την κατάθεση 521 εμπορικών σημάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  Πακέτα Κατοχύρωσης:

  Πανελλαδική Κατοχύρωση

  Ελληνικό Trademark

  250 €

  Το πακέτο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων trademark σε εθνικό επίπεδο.

  Πανευρωπαϊκή Κατοχύρωση

  Κοινοτικό Trademark

  550 €

  Προστασία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση με μία μόνο καταχώριση! Προστασία απευθείας και στα 27 κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης.

   

  Διεθνής Κατοχύρωση

  Διεθνές Trademark

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Σήμερα μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες από 77 χώρες και να ζητήσετε με μία και μόνο αίτηση την κατοχύρωση του trademark σας.

   

  *Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα εκτός από το κόστος του παράβολου και του Φ.Π.Α 24%.

  Εάν είσαστε Διαφημιστική εταιρία, Γραφίστας, Συνάδελφος δικηγόρος σας ενδιαφέρει:
  Ο βασικός λόγος που έχουμε την τιμή να διαθέτουμε δεκάδες συνεργάτες ανά την Ελλάδα όπως εταιρείες marketing, διαφημιστικές, γραφίστες και άλλους συναδέλφους δικηγόρους που κατοχυρώνουν μαζί μας σήματα για λογαριασμό πελατών τους είναι το γεγονός ότι έχουμε πάντοτε την ίδια χαμηλή τιμολόγηση των 250€ για το Εθνικό και 550€ για το Κοινοτικό Σήμα. Η τιμή ισχύει και για την κατοχύρωση 1 εμπορικού σήματος.

   

  Συχνές Ερωτήσεις

  Το trademark είναι η ταυτότητα σας στην αγορά. Πρωτότυπο, ξεχωριστό, μοναδικό… αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσεις!

  Το trademark είναι μία λέξη (ή λέξεις), ένα σχέδιο ή συνδυασμός, το οποίο χρησιμεύει στο να διακρίνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας επιχείρησης. Γνωστά trademark είναι τα Microsoft, Google, Jeep και Coca-Cola.

   

  Μπορείτε μέσω του trade-marks.gr να κατοχυρώσετε:

  • την επωνυμία ή το διακριτικό τίλτο της επιχείρησης σου
  • το λογότυπο σου
  • το domain σου
  • τα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών
  • φράσεις και σύμβολα
  • και άλλα…

   

  Το trademark βοηθά τους πελάτες σας να διακρίνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

  Η καταχώρηση του σήματος trade-mark παρέχει στο δικαιούχο αποκλειστικό δικαίωμα για 10 ολόκληρα έτη με δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης!

   

   

  Ο κάτοχος του trademark δικαιούται να χρησιμοποιεί το σήμα αλλά και να εμποδίζει τρίτους από τη χρήση του ίδιου ή και παρόμοιου σήματος.

  Το trademark υπερισχύει των διακριτικών τίτλων και των domain name και είναι πιο ισχυρό από οποιαδήποτε άλλη μορφή κατοχύρωσης. Ο δικαιούχος αποκτά ένα δυνατό μέσο διατήρησης αλλά και διεύρυνσης του πελατολογίου του.

   

   

  Προστατέψτε τις ιδέες σας από τον ανταγωνισμό, προστατέψτε το διακριτικό σας τίτλο, τα ονόματα των προιόντων και υπηρεσιών σας.

  Εάν δεν το καταχωρίσετε, κινδυνεύετε να χάσετε το αποκλειστικό σας δικαίωμα σε περίπτωση που κάποιος άλλος καταχωρίσει το ίδιο εμπορικό σήμα πριν από εσάς! Εάν δεν το καταχωρίσετε, κινδυνεύετε να χάσετε τη δυνατότητα προστασίας του σήματος από αντιγραφή!

  Διαδικασία Κατοχύρωσης

  Έλεγχος συμβατότητας και διαθεσιμότητας

  Η μορφή του σήματος πρέπει να είναι συμβατή με τα όσα ορίζονται από την Ελληνική και διεθνή νομοθεσία «περι σημάτων». Σε αντίθετη περίπτωση κατόπιν συνεννοήσεως κι από κοινού με τον ενδιαφερόμενο, αποφασίζονται οι αναγκαίες μετατροπές ώστε να γίνει συμβατό χωρίς να αλλοιωθεί σημαντικά η μορφή του.

  Συγκέντρωση απαιτούμενων εγγράφων

  Η κατάθεση της δήλωσης δύναται να γίνει Ηλεκτρονικά μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Σημάτων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου www.gge.gov.gr. Με την ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης σήματος υπολογίζεται αυτόματα το ύψος της αξίας του Παραβόλου Ηλεκτρονικής Κατάθεσης Σήματος.

  Κατάθεση φακέλου

  Η κατάθεση αναλαμβάνεται από το γραφείο μας και γίνεται είτε ηλεκτρονικά ή αν αυτό είναι επιθυμητό στο Τμήμα Κατάθεσης Σημάτων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

  Παρακολούθηση πορείας της διαδικασίας-Απόφαση

  Παρακολουθούμε την πορεία της υπόθεσης μέχρι την συνεδρίαση της Διοικητικής επιτροπής σημάτων αλλά και εν τέλει την έκδοση αποφάσεως. Μετά την οριστική απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων για την οριστική κατοχύρωση του σήματος παρακολουθούμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα τα μητρώα σημάτων.

  Κατοχυρώστε σήμερα το trademark σας

  Συμπληρώστε τη φόρμα  για για να να ενημερωθείτε για τις απαραίτητες διαδικασίες

   Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

   ‘H επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ. 211-0121395

   Σταυρίδης Αλέξανδρος Τμήμα υποστήριξης – Υπέυθυνος τμήματος εμπορικών σημάτων

   «Γνωρίζετε ότι 2.000 αιτήσεις απορρίπτονται κάθε χρόνο λόγω ελλείψεων στις αιτήσεις;»

   «Για αυτό χρειάζεστε τη βοήθεια ειδικών.»

   Επικοινωνήστε μαζί μου

   Ποιοι είμαστε

   Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

   BCLA - Δικηγορική Εταιρεία
   Scroll to Top