+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σε λίγες μέρες η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα αφορά:

Δικαιούνται ΟΣΟΙ θα έχουν καταθέσει αγωγή έως τα μέσα Νοεμβρίου που αναμένεται η έκδοση της απόφασης.
Ενημερωθείτε σήμερα εάν αφορά και εσάς η συγκεκριμένη καθοριστική Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τι μπορείτε να κάνετε για να σας αφορά ονομαστικά η απόφαση που θα βγάλει!

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Η μόνη δικηγορική εταιρία που κυνήγησε και μίλησε εξαρχής για τα αντισυνταγματικά μέτρα και κατάφερε να βεθεί μπροστά από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τις νομοθεσίες!

  Η νομική ομάδα της BCLA βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αποφάσεις που πάρθηκαν απέναντι στους συνταξιούχους, από το 2015. Είναι η πρώτη νομική εταιρία που μίλησε για κρατήσεις και αντισυνταγματικά μέτρα.

  Οι γνώση και η εξέλιξη των πραγμάτων, μας κάνουν καλύτερους.

  Οι νίκες σας, είναι και ένα δικό μας χαμόγελο!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Το ελεγκτικό συνέδριο έχει ήδη δικαιώσει συνταξιούχους.
  Δείτε τις αποφάσεις που επιδικάζουν επιστροφή αναδρομικών:

  ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  ΑΠΟΦΑΣΗ 363-2020

  Συνταξιούχος που προσέφυγε κατά του Δημοσίου, λαμβάνει 35.838 ευρώ ως επιστροφή αναδρομικών. Το ποσό αυτό αφορά το χρονικό διάστημα από 1.1.2014 έως 30.09.2017 (45 μήνες).

  ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  ΑΠΟΦΑΣΗ 170-2020

  35.000 € για την τριετία 2016 έως 2018 επιδίκασε σε συνταξιούχο η νέα απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δικαιώνοντας τον και επιστρέφοντας μάλιστα το ποσό με τόκο που φτάνει το 6%.

  ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  ΑΠΟΦΑΣΗ 1569-2020

  Η συνταξιούχος (τέως δικαστικός λειτουργός) που επέλεξε τη νομική διεκδίκηση αναδρομικών δικαιώνεται και θα λάβει 35.211 ευρώ αναδρομικά για την περίοδο 1.1.2016 έως 30.6 2018.

  Το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει ήδη διεξαγάγει πρότυπες δίκες που δικαιώνουν συνταξιούχους επιστρέφοντας τους αναδρομικά ετών και όχι μηνών. Οι δικαστικές αυτές αποφάσεις όμως δεν δεσμεύουν/κατοχυρώνουν το σύνολο των συνταξιούχων που βρίσκονται στη λίστα δικαιούχων αλλά δεν έχουν προβεί σε καμία νομική ενέργεια.

  Η νομική οδός κρίνεται απαραίτητη για τη διασφάλιση και κατοχύρωση της επιστροφής αναδρομικών από τις περικοπές που έχουν δεχθεί οι συνταξιούχοι.

  Κατοχυρώστε το δικαίωμά σας

  Τα ερωτήματα για τα οποία θα αποφασίσει το Ελεγκτικό Συνέδριο εντός Νοεμβρίου είναι:

  1

  Αν οι περικοπές του ν. 4093/2012 πρέπει να αποδοθούν στους συνταξιούχους για μια τριετία (2015-2018) και όχι μόνον για 11 μήνες (2015-2016) που έκρινε το ΣτΕ.

  2

  Αν το Δημόσιο (e-ΕΦΚΑ) θα πρέπει να χορηγήσει τα αναδρομικά από τις κρατήσεις της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2017 (244/2017) και στο εξής σε όλους τους δικαιούχους, και βέβαια στο μέλλον να καταργηθούν αυτές οι ρυθμίσεις, ως αντισυνταγματικές και παραβατικές της ΕΣΔΑ.

  3

  Αν η ρύθμιση του ν. 4734/2020 άρθρο 3 παρ. 4, που όρισε ότι «αποσβένονται οι αξιώσεις των συνταξιούχων, όσων δεν είχαν ασκήσει αγωγές πριν τη συγκεκριμένη ρύθμιση», θα ισχύσει και θα πρέπει να αρκεσθούν μονάχα σε αναδρομικά για τη σύνταξη στο 11μηνο (2015-2016).

  Πρακτικά η συγκεκριμένη πρότυπη δίκη αφορά ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους Δημοσίου που είχαν μνημονιακές κρατήσεις το διάστημα 2015 έως και 2018 και κρατήσεις Εισφοράς Αλληλεγγύης από το 2017 έως και σήμερα.

  Αν δεν έχετε καταθέσει αγωγή θα χρειαστεί να κατατεθεί η αγωγή σας ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου το αργότερο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

  Μην καθυστερείτε άλλο! Θέλετε να ενημερωθείτε πώς θα επωφεληθείτε από την πιλοτική δική;
  Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top