+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Πως να πάρετε την σύνταξη που δικαιούστε

Ενημερωθείτε για:

Εσείς θα διεκδικήσετε την σύνταξη που σας αξίζει;

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Μην ανέχεστε πια άλλες περικοπές

  Είναι κρίμα να βλέπετε τους κόπους μίας ζωής να απαξιώνονται με τέτοιο τρόπο. Εδώ και πολλά χρόνια, οι συντάξεις έχουν πάρει κατηφορικό δρόμο, και πολλές φορές παράνομο. Ευτυχώς όμως, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Αμέτρητοι συνταξιούχοι έχουν ήδη καταθέσει, διεκδικήσει, και νικήσει τις αγωγές τους, εσείς πότε;

  Δείτε παρακάτω πώς…

  Αντισυνταγματική κατάργηση 13ης & 14ης σύνταξης

  Από το 2013 έχει κριθεί αντισυνταγματική η κατάργηση των δώρων στις συντάξεις. Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, βρισκόμαστε πλέον στο σημείο που ξεκινάει να συζητιέται η επαναφορά τους. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί από εσάς καταλάβατε την αδικία και διεκδικήσατε τα αυτονόητα. Ακόμα και τώρα όμως, αυτή η επαναφορά δεν ισχύει για όλους. Μέχρι αυτό να γίνει, είναι στο χέρι σας να την επαναφέρετε οριστικά!

  Διεκδίκηση μόνιμης επαναφοράς.

  «Παράβλεψη» εφαρμογής του νόμου Κατρούγκαλου

  Χιλιάδες συνταξιούχοι βρέθηκαν να επηρεάζονται από αυτήν την «αφελή παράβλεψη» κατά τον επανυπολογισμό συντάξεων βάσει του νόμου Κατρούγκαλου. Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγινε το λάθος, και είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο μόνος τρόπος να το διορθώσετε είναι μέσω του ίδιου του νόμου. Αυτήν την στιγμή θα μπορούσατε να απολαμβάνετε μία αύξηση στη σύνταξή σας κατά μέσο όρο ύψους 300€.

  Συνεδρίασε στις 04/04/2022 το ΣτΕ

  Ο λόγος για τον οποίον οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι σημαντικές, είναι γιατί εφαρμόζονται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Ήδη πάνω από 14.000 συνταξιούχοι μας έχουν εμπιστευτεί με τις σχετικές αγωγές τους, και για αυτόν τον λόγο άλλωστε μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στην Δίκη με έναν εκπρόσωπο δικηγόρο της εταιρείας μας.
  Συγκεκριμένα, οι διεκδικήσεις μας από το ΣτΕ είναι οι εξής :

  Η πολυαναμενόμενη αυτή απόφαση πρόκειται να βγει σύντομα. Ο μόνος τρόπος να συμμετάσχετε στην διεκδίκηση είναι να βιαστείτε!

  Μην καθυστερείτε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Συμπληρώστε τη φόρμα

  Συνομιλήστε μαζί μας

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top