+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Εργατικό ατύχημα bcla

Διπλασιασμός στα εργατικά ατυχήματα: Ακόμα ένας στη συλλογή…

Αύξηση των θυμάτων!

Σύμφωνα με ομοσπονδίες, συλλόγους αλλά και γενικότερα καθημερινές ομολογίες, ένας συνάνθρωπος μας χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Φαινόμενο που παρατηρείται καθημερινά εδώ και δύο χρόνια, θεωρώντας πλέον πως η αξία ζωής ενός εργαζομένου, είναι μηδαμινή.

Πριν λίγες ημέρες, εργάτης στη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από σκαλωσιά του 4ου ορόφου, όπου βρισκόταν, την ώρα που εκτελούσε οικοδομικες εργασίες. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από το προσωπικό του ΕΚΑΒ, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα και επισήμως.

Κατηφορίζοντας προς Βόλο, μαθαίνουμε για τον θάνατο ηλεκτροσυγκολλητή, που έπεσε από τα 15 μέτρα.

Οροφές καταρρέουν πηγαίνοντας προς Λαμία και παρασύρουν μαζί τους “ανασφάλιστους” υπαλλήλους, μηχανήματα σε βιομηχανικές περιοχές όπως το Πέραμα διαμελίζουν σώματα και όλα αυτά εν έτη 2022! Εκεί που η τεχνολογία έχει αυξητική τάση, τα μυαλά γίνονται εξυπνότερα και δυστυχώς τα δικαιώματα χάνονται…
Αφού μιλάμε για δικαιώματα, να πούμε πως τα εργατικά, είναι εκείνα που έχουν καταπατηθεί, πόσο η ασφάλεια των εργαζομένων. Και τι πιο βασικό από την υγεία μας και κυρίως τη ζωή μας;
Το εργατικό ατύχημα, μας καλύπτει ή μάλλον το αποδεχόμαστε λιγάκι πιο εύκολα, εφόσον και εάν ο άνθρωπος μας βρεθεί σε θέση να ξαναζήσει τη ζωή του. Δεν μιλάμε απλά για κακομεταχείριση, ρατσισμό, διακρίσεις κ.τ.λ., κατηγορίες που θα έπρεπε ήδη να γνωρίζετε, αλλά το σύνολο και το αποτέλεσμα αυτών!

Τί γίνεται με τους ελέγχους στους χώρους εργασίας;
Τί γίνεται με την τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας;
Τί γίνεται με την απόδοση ευθυνών με τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα;

Στόχος της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, δεν είναι απλά να αναλάβουμε την υπόθεση σας, αλλά να ενημερώσουμε πλήρως για τα δικαιώματα σας, προτού χρειαστεί να μεταβείτε στην δικαστική αίθουσα.

Σε περίπτωση που εσείς ή μέλος της οικογένειας σας, έχει υποστή εργατικό ατύχημα και φοβάται να μιλήσει, επικοινωνήστε με τη νομική μας ομάδα άμεσα.

Συνομιλήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 211-0121395

Scroll to Top