+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Προσωπική διαφορά: Ξεκίνησαν οι μειώσεις! Δείτε το παράδειγμα.

Η προσωπική διαφορά εμφανίστηκε για να “καθησυχάσει” τους συνταξιούχους προσωρινά έτσι ώστε να μην δουν ξαφνικά τις συντάξεις τους να μειώνονται κι άλλο. Το κόλπο; 

Η προσωπική διαφορά συνεχώς θα μειώνεται. 

Η νέα τελική σύνταξη θα φτάσει στο ποσό που προήλθε από τον επανυπολογισμό, χωρίς την προσθήκη της προσωπικής διαφοράς. Το περίεργο της υπόθεσής είναι οτι το ποσό της νέας σύνταξης θα είναι σημαντικά μειωμένο, ακόμα και από το ποσό που λάμβαναν οι συνταξιούχοι με τις αντισυνταγματικές κρατήσεις, οι οποίες συνεχίζουν την εμφάνιση τους και στα νέα εκκαθαριστικά παρ’ όλο που ήδη έχουν κριθεί μη συνταγματικές από το ΣτΕ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Όπως πολύ ευδιάκριτα μπορείτε να δείτε κι εσείς στο παρακάτω εκκαθαριστικό σημείωμα συνταξιούχου τον Μάρτιο η προσωπική διαφορά (1) ήταν 200,39 ευρώ, ενώ τον Απρίλιο έπεσε στα 169,79. Τον Μάρτιο έλαβε ως τελικό ποσό σύνταξης (2) 802,24 ευρώ, ενώ τον Απρίλιο η σύνταξη μειώθηκε κι έφτασε τα 772,88 ευρώ

 

 

Στα δύο εκκαθαριστικά σημειώματα μπορείτε επίσης να δείτε ότι οι αντισυνταγματικές μειώσεις συνεχίζονται (3) με τον Ν.4093/12 και τον Ν.4051/12 να συνεχίζουν την εμφάνιση τους. Φυσικά η επιστροφή αναδρομικών εξακολουθεί να βρίσκεται στο 0, εκεί ακριβώς που θα φτάσει και η προσωπική διαφορά.

Οι μειώσεις συνεχίζονται…

Οι αντισυνταγματικές μειώσεις συνεχίζουν να μειώνουν τη σύνταξή σας, η προσωπική διαφορά θα μηδενιστεί και το συνολικό ποσό που λαμβάνετε μηνιαίως συνεχώς μειώνεται. 

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε; Μέχρι να μηδενίσει και η σύνταξή σας;

Τι μπορώ να κάνω;

Υπολογίστε άμεσα το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε και δώστε τέλος στις μειώσεις.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΣΟΥ

Στην BCLA δεν έχουμε σταματήσει καθόλου τη λειτουργία μας και δρομολογούμε κανονικά τις υποθέσεις που μας έχουν ανατεθεί. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα φροντίδας και προστασίας του προσωπικού μας και όσων χρειάζονται τις νομικές μας υπηρεσίες. 

Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να παρέχουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως, έτσι ώστε να προχωράτε τις υποθέσεις σας από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας. Τίποτα δεν μένει πίσω.

Εσείς έχετε ελέγξει στο εκκαθαριστικό της σύνταξης σας τη μείωση που έχετε δεχθεί;

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

 

 

Scroll to Top