+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Ήρθε η ώρα να βγείτε στη σύνταξη;

Επιταχύνετε τη διαδικασία και συνταξιοδοτηθείτε άμεσα.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία απονομής σύνταξης.

Διαθέτουμε πιστοποιημένο προσωπικό από τον ΕΦΚΑ.

Καλέστε μας στο 211-0121395 ή συμπληρώστε τη φόρμα
και ενημερωθείτε για όλη την διαδικασία

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Διαδικασία Απονομής Σύνταξης

  Η διαδικασία που προηγείται της συνταξιοδότησης αποτελούσε για καιρό “αγκάθι” για τους ασφαλισμένους καθώς περίμεναν με τις ώρες στις ουρές του ΕΦΚΑ και αναγκάζονταν να βρίσκονται για χρόνια σε αναμονή μέχρι να λάβουν πλήρη σύνταξη.

  Η πιστοποιημένη από τον ΕΦΚΑ μας ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του εγχειρήματος της απονομής συντάξεων και να ολοκληρώσει τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό. Η απονομή σύνταξης απαιτεί γνώση της νομοθεσία θεμελίωσης δικαιώματος, του συστήματος της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ και των απαραίτητων δικαιολογητικών ανά περίπτωση.

  Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

  Η πιστοποιημένη μας ομάδα δίπλα σας

  Το προσωπικό μας βρίσκεται στους επιτυχόντες των εξετάσεων δικηγόρων και λογιστών που θα συμμετέχουν πλέον ενεργά στην έκδοση συντάξεων με σκοπό την αποσυμφόρηση του ΕΦΚΑ και την επιτάχυνση της διαδικασίας.

  Θα φροντίσουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλη τη διαδικασία βοηθώντας σας να αποφύγετε τη μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση. Πολλοί ασφαλισμένοι δεν γνώριζαν αν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και πότε, δεν είχαν προχωρήσει σε καταμέτρηση ενσήμων, ούτε σε κατάθεση φακέλου λόγω του χαοτικού συστήματος. 

  Ακόμα και όσοι είχαν καταθέσει τον φάκελό τους περίμεναν (και περιμένουν ακόμα) έως και 3 έτη την εξέταση της υπόθεσής τους από τον ΕΦΚΑ και την απονομή σύνταξης. Η τεράστια αυτή καθυστέρηση δημιούργησε την ανάγκη συμμετοχή έμπειρων ειδικών (δικηγόρων και λογιστών) στη διαδικασία.

  Πολλοί ασφαλισμένοι μάλιστα προχωρούν ήδη σε διεκδίκηση αποζημίωσης και δικαιώνονται δικαστικά. 

  Μάθετε περισσότερα για την Καθυστερημένη Απονομή Σύνταξης και το δικαίωμα αποζημίωσης ΕΔΩ.

  Υπολογισμός κύριας σύνταξης

  Μελετώντας τον φάκελό σας προχωράμε άμεσα σε υπολογισμό κύριας σύνταξης με τους κανόνες του Ν. 4387/2016 & του Ν. 4670/2020.

  Αναλαμβάνουμε και ελέγχουμε:

  • Ανακεφαλαίωση-βεβαίωση χρόνου ασφάλισης μισθωτών και μη μισθωτών
   Διαπίστωση οφειλών
  • Ενδεχόμενη αναθεώρηση πληρωμών ασφαλιστικών εισφορών
  • Ρυθμίσεις οφειλών μη μισθωτών
  • Αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης

  Θέλω να υπολογίσω τη σύνταξή που θα λάβω.

  Ενίσχυση του ΕΦΚΑ

  Στην προσπάθεια βελτιστοποίησης και επιτάχυνσης της διαδικασίας αποφασίστηκε η ενίσχυση του ΕΦΚΑ με τη βοήθεια εξωτερικών εξειδικευμένων δικηγόρων και λογιστών. Μέσω απαιτητικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης εντάσσονται στη διαδικασία μελέτης και απονομής σύνταξης.

  Η ομάδα μας πιστοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και προσφέρει τη γνώση και τη βοήθεια τους στους ασφαλισμένων που θέλουν άμεσα αποτελέσματα, χωρίς πολυετή αναμονή.

  Καθυστερημένη Απονομή Σύνταξης

  Η μεγάλη καθυστέρηση απονομής σύνταξης πλέον αποζημιώνεται από τον ΕΦΚΑ.

  Ασφαλισμένη θα λάβει αποζημίωση 4.350 ευρώ με δικαστική απόφαση.

  Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την ασφαλισμένη, εν αναμονή συνταξιούχο, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίων του ΕΦΚΑ για την τεράστια καθυστέρηση στην απονομή σύνταξης της. Το δικαστήριο έκρινε με την απόφαση 1806/2021  ότι «αν η αρμόδια υπηρεσία του Δημοσίου υπερέβη τα χρονικά όρια εντός των οποίων οφείλει να αποφανθεί επί αιτήματος που υποβάλλεται εκ μέρους ενός πολίτη, τότε στοιχειοθετείται ευθύνη του Δημοσίου για αποζημίωση, αν συντρέχουν και οι λοιπές προϋποθέσεις».

  Τι ποσό μπορώ να λάβω ως αποζημίωση;

  Η BCLA είναι δίπλα σας!

  Η εξειδικευμένη μας ομάδα με την πολυετή της εμπειρία μπορεί να αναλάβει την υπόθεσή σας και να σας καθοδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Απαντάμε αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα σας και μελετάμε σε βάθος την υπόθεσή σας. Άμεση λύση. Άμεσο αποτέλεσμα.

  Η ομάδα μας

  ειπαν για εμασ στο facebook

  Σταματήστε τις αντισυνταγματικές περικοπές που συνεχίζουν να μειώνουν τη σύνταξή σας

  Υπολογίστε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε σήμερα

  Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

  Συμπλήρωστε τη φόρμα

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Τηλέφωνο

  211-0121395

  Κάλεστε μας

  Διεύθυνση

  Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

   

  Επισκεφτείτε μας

  Scroll to Top