+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Καταθέσατε αίτηση και δεν έχετε λάβει ακόμη τη σύνταξή σας;

Ή λάβατε σύνταξη με καθυστέρηση πάνω από 1 χρόνο;

Δικαιούστε αποζημίωση!

Πώς το Δημόσιο αποζημίωσε με 4.350 ευρώ συνταξιούχο για καθυστέρηση στη σύνταξη του.

Ενημερωθείτε πώς μπορείτε να κάνετε αγωγή και εσείς!

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Οι καθυστερήσεις στην απονομή σύνταξης, δυστυχώς, δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Η πραγματικότητα είναι πως οι περισσότεροι ασφαλισμένοι που βγαίνουν σε σύνταξη είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν από 6 μήνες έως και 3 ή και 4 χρόνια προκειμένου να εκδοθεί η σύνταξη τους.

  Κάποιοι από αυτούς είχαν προνοήσει έχοντας στην άκρη ένα μικρό κομπόδεμα για την περίοδο της αναμονής. Όσοι ζούσαν όμως μόνο από το μισθό τους και περιμένουν τη σύνταξή τους για να μπορέσουν να βιοποριστούν, ταλαιπωρούνται, μπαίνοντας στη βάσανο της μακροχρόνιας αναμονής και της πιθανότητας να λάβουν μηνιαία ποσά ως έναντι της σύνταξης.

  Πρόσφατα όμως, μία συνταξιούχος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή την προσβλητική για τα χρόνια που δούλεψε κατάσταση.

  Προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κέρδισε αποζημίωση για την τραγική καθυστέρηση που είχε στο να της αποδοθεί από το Δημόσιο η σύνταξη που δικαιούται.

  Συνταξιούχος θα λάβει αποζημίωση 4.350 ευρώ με δικαστική απόφαση

  Με την απόφαση 1806/2021 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η συνταξιούχος έλαβε 4.350€. Αυτή η απόφαση σαφώς ανοίγει το δρόμο και για άλλες αγωγές και προσφυγές.

  Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την ασφαλισμένη, εν αναμονή συνταξιούχο, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίων του ΕΦΚΑ για την τεράστια καθυστέρηση στην απονομή σύνταξης της. Το δικαστήριο έκρινε με την απόφαση 1806/2021 πως «αν η αρμόδια υπηρεσία του Δημοσίου υπερέβη τα χρονικά όρια εντός των οποίων οφείλει να αποφανθεί επί αιτήματος που υποβάλλεται εκ μέρους ενός πολίτη, τότε στοιχειοθετείται ευθύνη του Δημοσίου για αποζημίωση, αν συντρέχουν και οι λοιπές προϋποθέσεις».

  Διαδικασία Έκδοσης Συντάξεων
  Τη διαδικασία αναλαμβάνει η πιστοποιημένη μας ομάδα

  Στο δυναμικό μας πλέον έχουμε πιστοποιημένο από τον ΕΦΚΑ προσωπικό που θα αναλάβει να μελετήσει και να ολοκληρώσει όλη τη διαδικασία απονομής σύνταξης για εσάς. Η άμεση αυτή συνεργασία με τον ΕΦΚΑ στοχεύει στην επίλυση τυχόν ζητημάτων και την γρήγορη κατάθεση του φακέλου σας. Με τη βοήθεια μας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το θέμα της έκδοσης σύνταξης οριστικά και αποτελεσματικά.

  Εσάς πόσο καιρό έχει καθυστερήσει να εκδοθεί η σύνταξη σας;

  Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η κωλυσιεργία και τα συστημικά προβλήματα του ΕΦΚΑ να ταλαιπωρούν εσάς. Η ευθύνη είναι του Δημοσίου και τα δικαστήρια πλέον το αναγνωρίζουν!

  Ενεργήστε άμεσα προκειμένου να υπάρξει η αντίστοιχη αποζημίωση αν είχατε ή έχετε ακόμα μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία έκδοσης σύνταξης από τον ΕΦΚΑ.

  Εσείς γιατί να ζημιώνεστε από το Δημόσιο;

  Δικαιούστε αποζημίωση!
  Διεκδικήστε τη άμεσα!

  Δείτε το ποσό αποζημίωσης που μπορείτε να λάβετε.

  Γιατί καθυστερεί τόσο να βγει η σύνταξή σας;

  Οι λόγοι που συντελούν σε αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση είναι τρεις:

  1

  Η μεγάλη μείωση του προσωπικού του ΕΦΚΑ τα τελευταία χρόνια, η οποία έφερε τεράστιο φόρτο εργασίας στους υπαλλήλους που έχουν απομείνει.

  2

  Η πρόχειρη και βιαστική ενοποίηση των ταμείων στον ΕΦΚΑ, που δημιούργησε χάος και μεγάλη γραφειοκρατία για την οποία δεν έχει υπάρξει πρόβλεψη διαχείρισης.

  3

  Οι συχνές αλλαγές σε νομοθετικό πλαίσιο και οι πολλαπλές Υπουργικές Αποφάσεις που αλληλοαναιρούνται και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση.

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top