+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε στο 211-0121395 και ενημερωθείτε για όλη τη διαδικασία.

  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα συντάξεων σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Ήρθε η ώρα να βγείτε στη σύνταξη;

  Επιταχύνετε τη διαδικασία και συνταξιοδοτηθείτε άμεσα.

  Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία απονομής σύνταξης.

  Διαθέτουμε πιστοποιημένο προσωπικό από τον ΕΦΚΑ.

  Διαδικασία Απονομής Σύνταξης

  Η διαδικασία που προηγείται της συνταξιοδότησης αποτελούσε για καιρό “αγκάθι” για τους ασφαλισμένους καθώς περίμεναν με τις ώρες στις ουρές του ΕΦΚΑ και αναγκάζονταν να βρίσκονται για χρόνια σε αναμονή μέχρι να λάβουν πλήρη σύνταξη.

  Η πιστοποιημένη από τον ΕΦΚΑ μας ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του εγχειρήματος της απονομής συντάξεων και να ολοκληρώσει τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό. Η απονομή σύνταξης απαιτεί γνώση της νομοθεσία θεμελίωσης δικαιώματος, του συστήματος της υπηρεσίας του ΕΦΚΑ και των απαραίτητων δικαιολογητικών ανά περίπτωση.

  Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

  Η πιστοποιημένη μας ομάδα δίπλα σας

  Το προσωπικό μας βρίσκεται στους επιτυχόντες των εξετάσεων δικηγόρων και λογιστών που θα συμμετέχουν πλέον ενεργά στην έκδοση συντάξεων με σκοπό την αποσυμφόρηση του ΕΦΚΑ και την επιτάχυνση της διαδικασίας.

  Θα φροντίσουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλη τη διαδικασία βοηθώντας σας να αποφύγετε τη μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση. Πολλοί ασφαλισμένοι δεν γνώριζαν αν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν και πότε, δεν είχαν προχωρήσει σε καταμέτρηση ενσήμων, ούτε σε κατάθεση φακέλου λόγω του χαοτικού συστήματος. 

  Ακόμα και όσοι είχαν καταθέσει τον φάκελό τους περίμεναν (και περιμένουν ακόμα) έως και 3 έτη την εξέταση της υπόθεσής τους από τον ΕΦΚΑ και την απονομή σύνταξης. Η τεράστια αυτή καθυστέρηση δημιούργησε την ανάγκη συμμετοχή έμπειρων ειδικών (δικηγόρων και λογιστών) στη διαδικασία.

  Πολλοί ασφαλισμένοι μάλιστα προχωρούν ήδη σε διεκδίκηση αποζημίωσης και δικαιώνονται δικαστικά.Μάθετε περισσότερα για την Καθυστερημένη Απονομή Σύνταξης και το δικαίωμα αποζημίωσης ΕΔΩ.

  Υπολογισμός κύριας σύνταξης

  Μελετώντας τον φάκελό σας προχωράμε άμεσα σε υπολογισμό κύριας σύνταξης με τους κανόνες του Ν. 4387/2016 & του Ν. 4670/2020.

  Αναλαμβάνουμε και ελέγχουμε:

  Καθυστερημένη Απονομή Σύνταξης

  Ενίσχυση του ΕΦΚΑ

  Στην προσπάθεια βελτιστοποίησης και επιτάχυνσης της διαδικασίας αποφασίστηκε η ενίσχυση του ΕΦΚΑ με τη βοήθεια εξωτερικών εξειδικευμένων δικηγόρων και λογιστών. Μέσω απαιτητικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης εντάσσονται στη διαδικασία μελέτης και απονομής σύνταξης.Η ομάδα μας πιστοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και προσφέρει τη γνώση και τη βοήθεια τους στους ασφαλισμένων που θέλουν άμεσα αποτελέσματα, χωρίς πολυετή αναμονή.

  Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε…

  Η μεγάλη καθυστέρηση απονομής σύνταξης πλέον αποζημιώνεται από τον ΕΦΚΑ.

  Ασφαλισμένη θα λάβει αποζημίωση 4.350 ευρώ με δικαστική απόφαση.

  Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε την ασφαλισμένη, εν αναμονή συνταξιούχο, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίων του ΕΦΚΑ για την τεράστια καθυστέρηση στην απονομή σύνταξης της. Το δικαστήριο έκρινε με την απόφαση 1806/2021  ότι «αν η αρμόδια υπηρεσία του Δημοσίου υπερέβη τα χρονικά όρια εντός των οποίων οφείλει να αποφανθεί επί αιτήματος που υποβάλλεται εκ μέρους ενός πολίτη, τότε στοιχειοθετείται ευθύνη του Δημοσίου για αποζημίωση, αν συντρέχουν και οι λοιπές προϋποθέσεις».

  Τι ποσό μπορώ να λάβω ως αποζημίωση;

  Ποιοί είμαστε

  Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

  BCLA - Δικηγορική Εταιρεία

  SOCIAL MEDIA

  Είπαν για εμάς στο Facebook

  Η ομάδα μας!

  Σοφία Βάρφη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση του πελάτη είναι απαραίτητη για την ορθή υποστήριξή του.”

  Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Καθημερινά κάνουμε τη διαφορά, εξυπηρετόντας όλους τους πελάτες άμεσα και με συνέπεια.”

  Νίκη Τάλλαρη

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Πρέπει όλοι να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν! Μόνο έτσι θα βγουν κερδισμένοι”

  Σοφία Καραμπουρνή

  Τμήμα Υποστήριξης

  “Η επικοινωνία και η δικαίωση όσων νιώθουν αδικημένοι, δίνει νόημα στην εργασία μου.”

  Scroll to Top