BCLA - Δικηγορική εταιρεία:

Γιατί κάθε συνταξιούχος πρέπει να διεκδικήσει τα αναδρομικά;

Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει το Νέο Εκκαθαριστικό.

Αν δεν έχετε κάνει αγωγή ακόμη, συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 211-0121395

[activecampaign form=32]

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα και Μάθετε το Ποσό που Μπορείτε να Διεκδικήσετε

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

Συμπλήρωστε τη φόρμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο

211-0121395

Κάλεστε μας

Διεύθυνση

Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

 

Επισκεφτείτε μας

Τι αλλάζει...

Ο επανυπολογισμός των συντάξεων έφερε αλλαγές στον τρόπο που παρουσιάζονται αναλυτικά τα ποσά στο εκκαθαριστικό σας και φυσικά στο πως θα διαμορφωθεί η σύνταξή σας μελλοντικά. Όλα δείχνουν πως συνεχίζετε να λαμβάνετε τη σύνταξη σας με ενσωματωμένες μνημονιακές περικοπές που έχουν ήδη κριθεί αντισυνταγματικές.

Η Νομική αμφισβήτηση εκκαθαριστικού σύνταξης κρίνεται σημαντική για την ενίσχυση της υπόθεσής σας. Η σημαντικότερη κίνηση παρ’όλα αυτά που νοηματοδοτεί την αντίθεσή σας είναι η προσφυγή / έφεση για τον Ν.4387/16. Ανεξάρτητα από αποφάσεις ΣτΕ και Κράτους εσείς θα πρέπει να διασφαλίσετε την διεκδίκησή σας.

Δείτε την ανάλυση του Νέου Εκκαθαριστικού ΕΔΩ

Τι μπορώ να διεκδικήσω;

Οι συνταξιούχοι που επιθυμούν να λάβουν πίσω τα χρήματα που στερήθηκαν θα πρέπει να κινηθούν νομικά άμεσα.

Το “κόλπο” του επανυπολογισμού δείχνει ξεκάθαρα ότι τα ποσά έχουν μειωθεί σημαντικά και δίνει ακόμα ένα έναυσμα στους συνταξιούχους να διεκδικήσουν τα ποσά που επί χρόνια αποπλήρωναν σε εισφορές. 

ΣτΕ: Πότε αναμένεται η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ;

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω για να διασφαλίσω τη διεκδίκησή μου;

Θα πρέπει ως 1ο βήμα να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας και να υπολογίσετε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε σε διεκδίκηση του συνολικού ποσού αναδρομικών.

Κατανοούμε πως η διαδικασία αυτή μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη ή χρονοβόρα. Μπορείτε να μας αποστείλετε τις απορίες σας μέσω Messenger και κάποιος από την ομάδα επικοινωνίας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα!

Συχνές Ερωτήσεις

Όσοι δεν θέλουν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και απαιτούν την επιστροφή των περικοπών τους θα πρέπει να κινηθούν άμεσα με αγωγή κατά του ΕΦΚΑ. Η δικαστική απόφαση αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για να εξασφαλίσετε την σύνταξη που δικαιούστε! Αν δεν προχωρήσετε σε αγωγή, τότε αποδέχεστε τον υποβιβασμό της σύνταξη σας με το νέο μικτό ποσό του επανυπολογισμού.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Για αρχή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211-0121395 ή να μας αποστείλετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα στο support@bcla.gr και να υπολογίσουμε μαζί το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Στη συνέχεια, σας αποστέλλουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση καθώς και το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Η BCLA, δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της, αν εσείς δεν πάρετε πίσω τα χρήματά σας! Μόνο οι πελάτες που δικαιώνονται καταβάλλουν το 5% από τα χρήματα και μόνο εφόσον τα εισπράξουν.

 

Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι τα δικαστικά έξοδα που καταβάλλονται μία φορά και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης. Η διαδικασία κοστολογείται ανάλογα τη νομοθεσία, για παράδειγμα το κόστος για τον Ν. Κατρούγκαλου, ανέρχεται στα 219€+Φ.Π.Α.

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο αρμόδιο επικοινωνίας συμπληρώνοντας την φόρμα ή καλώντας μας στο 211-0121395

Συμπληρώστε τη φόρμα και μάθετε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε

[activecampaign form=32]

Ποιοι είμαστε

Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα social

Scroll to Top