+30 2110121395

BCLA - Δικηγορική εταιρεία: +30 2110121395

Ποιες αλλαγές στη σύνταξής σας φέρνει το Νέο Εκκαθαριστικό;

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έφερε ο επανυπολογισμός των συντάξεων.

Αν δεν έχετε κάνει αγωγή ακόμη, συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 211-0121395

[activecampaign form=32]

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα και Μάθετε το Ποσό που Μπορείτε να Διεκδικήσετε

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σας ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια για τα αναδρομικά που δικαιούστε να πάρετε πίσω

Συμπλήρωστε τη φόρμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο

211-0121395

Κάλεστε μας

Διεύθυνση

Λ.Συγγρού 262 και Φιλαρέτου 2, Καλλιθέα, ΤΚ17672

 

Επισκεφτείτε μας

Τι αλλάζει...

Τι είναι ο επανυπολογισμός συντάξεων και πως παρουσιάζεται στο εκκαθαριστικό;

Ο επανυπολογισμός των συντάξεων ανέδειξε τις μειώσεις που είδαν οι συνταξιούχοι στην τσέπη τους τα τελευταία χρόνια μέσω των συνεχών περικοπών που δέχτηκαν στις μηνιαίες συντάξεις τους.

Η πολυπλοκότητα του υπολογισμού των νέων συντάξεων προσπάθησε να ενσωματώσει ή να καλύψει τα λάθη και τις μειώσεις των προηγούμενων ετών. Παρ’όλα αυτά αυτό δεν σημαίνει οτι οι μειώσεις δεν είναι ευδιάκριτες στο νέο εκκαθαριστικό.

Δείτε αναλυτικά παραδείγματα ΕΔΩ

Ποιο είναι το συνολικό ποσό που μπορεί να διεκδικήσω;

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από το Κράτος ή το Συμβούλιο της Επικρατείας κατά καιρούς, οι διεκδικήσεις αναδρομικών δεν σταμάτησαν για έναν απλό λόγο. Οι συνταξιούχοι δεν έχουν σκοπό να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από το συνολικό ποσό για τα συνολικά έτη περικοπών. Η προσωπική διεκδίκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και λειτουργεί προς όφελος σας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ .

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνω για να διασφαλίσω τη διεκδίκησή μου;

Θα πρέπει ως 1ο βήμα να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας και να υπολογίσετε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Στην συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε σε διεκδίκηση του συνολικού ποσού αναδρομικών.

Κατανοούμε πως η διαδικασία αυτή μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη ή χρονοβόρα. Για αυτό κι εμείς έχουμε φροντίσει να σας την απλοποιήσουμε.

Επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο επικοινωνίας σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Όσοι δεν θέλουν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και απαιτούν την επιστροφή των περικοπών τους θα πρέπει να κινηθούν άμεσα με αγωγή κατά του ΕΦΚΑ. Η δικαστική απόφαση αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για να εξασφαλίσετε την σύνταξη που δικαιούστε! Αν δεν προχωρήσετε σε αγωγή, τότε αποδέχεστε τον υποβιβασμό της σύνταξη σας με το νέο μικτό ποσό του επανυπολογισμού.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Για αρχή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211-0121395 ή να μας αποστείλετε το εκκαθαριστικό σας σημείωμα στο support@bcla.gr και να υπολογίσουμε μαζί το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε. Στη συνέχεια, σας αποστέλλουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση καθώς και το συμφωνητικό εργολαβικής δίκης, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Η BCLA, δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της, αν εσείς δεν πάρετε πίσω τα χρήματά σας! Μόνο οι πελάτες που δικαιώνονται καταβάλλουν το 5% από τα χρήματα και μόνο εφόσον τα εισπράξουν.

 

Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι τα δικαστικά έξοδα που καταβάλλονται μία φορά και είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει η διαδικασία διεκδίκησης. Η διαδικασία κοστολογείται ανάλογα τη νομοθεσία, για παράδειγμα το κόστος για τον Ν. Κατρούγκαλου, ανέρχεται στα 219€+Φ.Π.Α.

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο αρμόδιο επικοινωνίας συμπληρώνοντας την φόρμα ή καλώντας μας στο 211-0121395

Συμπληρώστε τη φόρμα και μάθετε το ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε

[activecampaign form=32]

Ποιοι είμαστε

Η BCLA είναι μια σύγχρονη Δικηγορική Εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα. Η εξειδικευμένη γνώση μας και η εμπειρία μας, μας βοηθάει να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Εδώ και 25 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους συνταξιούχους και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης μας βρίσκεται στη διάθεση σας 24/7 για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Scroll to Top